Un post de televiziune cu emisiuni facute de imbecili, cu imbecili si despre imbecili ! publicul tinta ...mahalaua si semidoctii !
Incepand cu 18 septembrie, Antena 1 lanseaza noua identitate a brandului menita sa reflecte pozitionarea statiei: televiziunea care face dintr-un simplu spatiu de locuit o adevarata casa a familiei. Cu alte cuvinte, oriunde te afli, orice faci, te simti ca acasa daca ai alaturi pe cineva drag si, desigur, Antena 1.
http://www.antena1.ro/tv/tv/antena-1...nd-120315.html
Un post de televiziune cu emisiuni facute de imbecili, cu imbecili si despre imbecili ! publicul tinta ...mahalaua si semidoctii !
Daca asa au ajuns unii, iar altii profita de pe urma lor cu emisiunii de mahala...
Pai ce e asa de greu de sters din lista?La mine a mers cu unele canale inutile pentru mine.![]()
:
Antena 1 incearca cu disperare sa depaseasca ProTV in audienta, dar din pacate pentru ei nu reuseste. Va fi mereu pe locul 2.
Mda si PROsT TV alt post de imbecili cu emisiuni facute de imbecili cu destinatie precisa la imbecili...vezi stirile, care i-au facut celebrii, de la ora 17.00...
RAPIDIST PUR SINGE
Las, ca e bine ca sa inventat telecomanda ca avem posibilitatea de a sterge si modifica la ceea ce dorim sa ne uitam.
Puteti sa le stergeti ca de platit tot le platiti!
Sa inteleg ca nu va lasa nevestele sa stergeti postul din lista?Hi,hi,hi.
:
Si tu acum. Din cand in cand mai e cate un meci de fotbal. N-am cum sa-l sterg.
La al doilea rec sau la al doilea abonament reziliat?![]()
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Mo,eu am Antena in lista,dar nu pentru ca as fi obligat si apoi sa ma plang pe net ca nu suport programul.
Si la mine e mai mult pentru fotbal,stiti voi treaba cu "Steaua e numai una" pe care o stiu chiar si ... sa zicem adversarii.
PS: Diablo doar stii ca eu nu am pereche....pe lumea asta.Ambele receptoare sunt doar pe mana mea.![]()
:
Gata, modificarea siglei este gata, nu a schimbat mult la ea, au rotunjito putin in rest culoarea este la fel.