Oscam1.20 svn7909
- Changeset [7909] by gf
csctapi/db2com: Move the rest of db2com code into ifd_db2com.c
http://www.2shared.com/file/KX6R55ZD...pc-linux-.html
- Schimbare pagina de start
Daca doriti atunci cand accesati pluginul opera sa se deschide la start in google, schimbati fisierul startpage.html din root/spark/etc/opera/directfb-ui cu cel de la download. Se dezarhiveaza startpage.html din winrar, apoi pur si simplu il stergeti pe cel original, si-l puneti pe cel nou. Se da attributes 744. La deschidere veti avea pagina: google.ro
Download: Link 1 Link 2
- New plugin: oscam version 7858
Download: Link 1 Link 2
Last edited by Meridian; 14-11-12 at 15:40.
Oscam1.20 svn7909
- Changeset [7909] by gf
csctapi/db2com: Move the rest of db2com code into ifd_db2com.c
http://www.2shared.com/file/KX6R55ZD...pc-linux-.html
oscam-svn7936-sh4-qboxhd-webif-Distribution
Changeset [7936] by gf
newcamd: Add Opticum client id. Patch by manio posted in ticket #2961.
Changeset [7935] by gf
config: Rename DB2COM reader to dbox2
http://www.2shared.com/file/VDC07UvU...xhd-webif.html
Revin la ce am observat inainte; blocajele imi apar doar pe canalele unde folosesc subtitrarea externă (nu cea inclusă in streamul video), cele transmise de UPCD (ex: MGM, Cinemax) sau Telenor (Discovery HD, Science, ...); altă problemă observată cu subtitrarea: după o vreme se blochează la cate o linie dublă ce rămane continuu pe ecran pană apăs butonul galben (apoi exit) ca să-şi revină. 1.2.54 nu avea problema asta, nu se bloca niciodată.
Dacă nimeni in afară de mine nu are problemele astea nu are rost să dau feed-back pe forumul Spark (acolo cei mai mulţi nu folosesc subtitrarea ca să observe problema), nefiind o situaţie generală ci una particulară; lucrez la un hibrid intre două versiuni, atat cat să-mi meargă Youtube pe 1.2.54 ( a mai incercat cineva?).
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
oscam-svn7940-sh4-qboxhd-webif-Distribution
SVN 7940 - revert config which accidently got permitted in last commit.
http://www.2shared.com/file/k-ExY8nm...xhd-webif.html
Revin cu cateva amanunte legate de subtitrarea online pe Spark aflata inca in teste in aceasta versiune de soft. Subtitrarile in limba romana nu se pot descarca direct din Spark, chiar daca este posibil acest lucru pentru subtitrari in alte limbi. Ramane asadar varianta incarcarii manuale a subtitrarii de pe stick sau prin FTP. Apare si aici o problema si anume: subtitrarea nu ramane sincronizata cu filmul si necesita adjustari continue in timp real. Am incercat cu zeci de subtitrari si variante ale acestora, dar fara succes. Chiar daca urmatoarea versiune de soft nu va aduce imbunatatiri pe aceasta parte, ar fi o idee ca atunci cand se face sincronizarea subtitrarii in timp real prin tastele stanga-dreapta a telecomenzii, sa se renunte la bara de cautare care ramane pe centrul ecranului in favoarea unor simple cifre situate undeva intr-un colt al acestuia.Sper ca versiunile viitoare sa aduca imbunatatiri acestui modul, sau daca sunt printre voi care au reusit ceva pe aceasta parte, va rog sa ne aduceti si noua la cunostinta....
Salut! A-si dori sa va intreb ca cum stati cu network mounting? Eu folosesc win7 si de cateva versiuni spark nu mai functioneaza la mine aceasta optiune. Cunosc descrierea Amiko_SHD-8900_Network_Mounting_How-To.pdf, dar degeaba incerc toate, ramane inactiv. Pe calculator vad STLINUX si directorul storage, dar Alienul nu vede nimic...
La cineva functioneaza cu WIN7?
La mine functioneaza cu Win7. Dupa ce faci toate setarile corecte trebuie sa intri undeva la Sharing center in Win7/ Control Panel si sa dezactivezi tot ce e legat de password. Cu alte cuvinte sa nu fie nevoie de password la logare. La mine doar asa a functionat. (Spre dupa-amiaza ajung acasa si iti pot spune exact cum am facut, asta daca nu te descurci pana atunci.)
Nu am reusit, astept ajutorul tau sa-mi spui exact ce si cum.
Daca ai respectat cu strictete tot ce scrie aici : http://www.world-satellite.net/amiko...ng-how-to.html.... si tot nu iti merge inseamna ca exista un conflict legat de parola de conectare. Mergi in Windows 7 la folder-ul la care vrei sa dai share, click dreapta, properties - sharing, iar in fereastra ce se deschide, in partea de jos ai scris cu albastru "Network and Sharing Center". Dai click si bifezi: Turn On Network discovery, Turn on sharing so anyone with network acces can read....., Use 128-bit encryption... si Turn OFF password protected sharing. Dupa aceasta nu uita sa dai SAVE. Eu, abia dupa ce am facut aceste setari, am avut succes. Bafta!
Last edited by delta2k2; 04-12-12 at 18:49. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Am verificat cele scrise de tine si toate sunt la fel si la mine, nu a trebuit sa modofoc nimic. Dar tot nu merge... Folosesti NTFS in win7?
O alta incercare: stie cineva ce port foloseste Alien pentru a face legatura cu routerul pentru network mounting?
@Tody eu folosesc win 7 ultimate si merge perfect
Uite ce setari am;
-am creat un folder in partitia d a hardului laptop sau pc pe care am botezat-o Mystuff la care am dat share in reteaua casei.
-reteaua casei este prin router care leaga wifi laptop si cablu rec alien 2.
-bun pana aici de retinut IP laptop ca o sa trebuiasca.(atentie si aici la DHCP ca schimba din router).
-la rec alien 2 ma duc in meniu /system/setari retea/network hard disk unde pun urmatoarele :
- network hd name :z
- service type :cIFS
- share folder:Mystuff
- server IP:IP de la laptop sau pc(verifica la acel moment sa fie cel bagat)
- nume utilizator:cum ai denumit laptop sau pc(utilizatorul)
-parola:ce parola de acces ai pe laptop sau pc
- stare :active
ok in doua trei sec arata ca e activat si e ok
Pentru verificare mergi la meniu/lista fisiere si tre sa iti arate ce ai in Mystuff
Am facut din curiozitate cele scrise mai sus sii mi-a plecat din prima,windows 7 pe 64 bit. Habar nu aveam de ce poate Alienul.
---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:03 ----------
O nelamurire: dupa vizionare fisier sii exit,tot pe fisierul respectiv se va intoarce,cum pot revenii la folderul principal???
Orice am facut, nu am reusit...
In sfarsit am pus chiar si parola pentru Alien - si iata, de atunci totul ok...
Cam interesant, unni reusesc fara parola, altii ca eu, numai cu parola...
MULTUMESC pentru toti ajutorul acordat!