Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

La mine functioneaza cu Win7. Dupa ce faci toate setarile corecte trebuie sa intri undeva la Sharing center in Win7/ Control Panel si sa dezactivezi tot ce e legat de password. Cu alte cuvinte sa nu fie nevoie de password la logare. La mine doar asa a functionat. (Spre dupa-amiaza ajung acasa si iti pot spune exact cum am facut, asta daca nu te descurci pana atunci.)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu am reusit, astept ajutorul tau sa-mi spui exact ce si cum.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca ai respectat cu strictete tot ce scrie aici : http://www.world-satellite.net/amiko...ng-how-to.html.... si tot nu iti merge inseamna ca exista un conflict legat de parola de conectare. Mergi in Windows 7 la folder-ul la care vrei sa dai share, click dreapta, properties - sharing, iar in fereastra ce se deschide, in partea de jos ai scris cu albastru "Network and Sharing Center". Dai click si bifezi: Turn On Network discovery, Turn on sharing so anyone with network acces can read....., Use 128-bit encryption... si Turn OFF password protected sharing. Dupa aceasta nu uita sa dai SAVE. Eu, abia dupa ce am facut aceste setari, am avut succes. Bafta!
    Last edited by delta2k2; 04-12-12 at 18:49. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am verificat cele scrise de tine si toate sunt la fel si la mine, nu a trebuit sa modofoc nimic. Dar tot nu merge... Folosesti NTFS in win7?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

O alta incercare: stie cineva ce port foloseste Alien pentru a face legatura cu routerul pentru network mounting?

Standard RSP member MaximusFBI's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@Tody eu folosesc win 7 ultimate si merge perfect
    Uite ce setari am;
    -am creat un folder in partitia d a hardului laptop sau pc pe care am botezat-o Mystuff la care am dat share in reteaua casei.
    -reteaua casei este prin router care leaga wifi laptop si cablu rec alien 2.
    -bun pana aici de retinut IP laptop ca o sa trebuiasca.(atentie si aici la DHCP ca schimba din router).
    -la rec alien 2 ma duc in meniu /system/setari retea/network hard disk unde pun urmatoarele :
    - network hd name :z
    - service type :cIFS
    - share folder:Mystuff
    - server IP:IP de la laptop sau pc(verifica la acel moment sa fie cel bagat)
    - nume utilizator:cum ai denumit laptop sau pc(utilizatorul)
    -parola:ce parola de acces ai pe laptop sau pc
    - stare :active

ok in doua trei sec arata ca e activat si e ok

Pentru verificare mergi la meniu/lista fisiere si tre sa iti arate ce ai in Mystuff

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am facut din curiozitate cele scrise mai sus sii mi-a plecat din prima,windows 7 pe 64 bit. Habar nu aveam de ce poate Alienul.

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:03 ----------

O nelamurire: dupa vizionare fisier sii exit,tot pe fisierul respectiv se va intoarce,cum pot revenii la folderul principal???