oscam-svn7786-sh4-amino-webif-Distribution
http://www.2shared.com/file/sJ-pjF-X...no-webif-.html
oscam-svn7786-sh4-amino-webif-Distribution
http://www.2shared.com/file/sJ-pjF-X...no-webif-.html
oscam-svn7805-sh4-qboxhd-webif-Distribution.
Phoenix reader correcting transmit timeouts.
Before a char was written with blocktimeout and the blocktimeout with chartimeou
http://www.2shared.com/file/aVfkD68M...xhd-webif.html
Avem de azi o noua versiune a lui Spark, 1.2.58 SE. Defapt e mult spus "noua" deoarece nu aduce nimic nou fata de versiunea initiala decat rezolvarea unui mic "bug" legat de tasta "1" a telecomenzii care interfera neplacut uneori cu schimbarea canalelor.
La mine, la ultimele 2 upgrade-uri STB-ul se tot blocheaza (ingheata imaginea, nu raspunde la nici o comanda) in schimb Oscam-ul merge in continuare nestingherit, isi face si restart din webif; activitate CPU=0 (telnet). A mai observat cineva blocaje?
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
NU am intalnit blocaje de nici un fel, cu noua versiune de soft, dar persista insa decalajul audio pe unele canale HD.
va rog nu am mai schimbat oscam de mult cred ca 9 luni am versiunea 4654
imi puteti recomanda cea mai stabila versiune folsesk sparkde unde sa il descarc
va multumesc si va salut pe toti si as aprecia mult dac cineva mi-ar putea trimite un mesaj pm cu o liniuta ceva multunesc
am si eu problema asta cu semnalul insa am creyut ca posibil sa se fi miscat antena intradevar unele semnale nu se mai vad
Last edited by useme; 28-10-12 at 12:50.
@useme - Poti incerca versiunea 6788
Am testat un plugin. El e dezvoltat de un team din Spania. Se numeste Ncam si isi are originile in arhicunoscutul Oscam. Nu mi se pare iesit din comun si in niciun caz peste oscam. Daca doriti sa vedeti despre ce e vorba, il puteti descarca pentru a va face o idee. E la inceput acest plugin si poate daca il vor dezvolta va avea si viitor. Setarile sunt aproape identice ca la oscam. Succes la teste!
Download - Ncam versiunea 0.3Code:######################################################## ### ### ###### NCam v0.3 Compiled: 28-07-2012 ###### ### ### ######################################################## Changes: - Added support for Irdeto. - Added support for cryptoworks. - Change the part of CCcam, MAX / MIN connections, MAX / MIN ECM / EMM. - Change MAXHOP, reshare, IGNRSHR, STEALTH, reconnection times, etc. - Major changes in general in the CCcam protocol. - Added support for more number of clients / servers CCcam. - Change nagravision reader internal parameters (looking for more stability). - Change dvbapi reader parameters (looking to improve reading times).
Last edited by Meridian; 01-11-12 at 18:23.
Amiko Set-Top Box
Spark 1.2.60 is now also available for Amiko Alien2 & Alien2+! Bringing LIVE channel streaming to PC via local network, Unicable LNB support and various improvements & bug fixes!
Download it from Spark Online or www.amikostb.com!
Marele castig e : blind scan! O data cu nasterea lui Amiko Alien 2...a inceput sa prinda aripi si 8900 in Spark.
Revin la ce am observat inainte; blocajele imi apar doar pe canalele unde folosesc subtitrarea externă (nu cea inclusă in streamul video), cele transmise de UPCD (ex: MGM, Cinemax) sau Telenor (Discovery HD, Science, ...); altă problemă observată cu subtitrarea: după o vreme se blochează la cate o linie dublă ce rămane continuu pe ecran pană apăs butonul galben (apoi exit) ca să-şi revină. 1.2.54 nu avea problema asta, nu se bloca niciodată.
Dacă nimeni in afară de mine nu are problemele astea nu are rost să dau feed-back pe forumul Spark (acolo cei mai mulţi nu folosesc subtitrarea ca să observe problema), nefiind o situaţie generală ci una particulară; lucrez la un hibrid intre două versiuni, atat cat să-mi meargă Youtube pe 1.2.54 ( a mai incercat cineva?).
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
oscam-svn7940-sh4-qboxhd-webif-Distribution
SVN 7940 - revert config which accidently got permitted in last commit.
http://www.2shared.com/file/k-ExY8nm...xhd-webif.html
Revin cu cateva amanunte legate de subtitrarea online pe Spark aflata inca in teste in aceasta versiune de soft. Subtitrarile in limba romana nu se pot descarca direct din Spark, chiar daca este posibil acest lucru pentru subtitrari in alte limbi. Ramane asadar varianta incarcarii manuale a subtitrarii de pe stick sau prin FTP. Apare si aici o problema si anume: subtitrarea nu ramane sincronizata cu filmul si necesita adjustari continue in timp real. Am incercat cu zeci de subtitrari si variante ale acestora, dar fara succes. Chiar daca urmatoarea versiune de soft nu va aduce imbunatatiri pe aceasta parte, ar fi o idee ca atunci cand se face sincronizarea subtitrarii in timp real prin tastele stanga-dreapta a telecomenzii, sa se renunte la bara de cautare care ramane pe centrul ecranului in favoarea unor simple cifre situate undeva intr-un colt al acestuia.Sper ca versiunile viitoare sa aduca imbunatatiri acestui modul, sau daca sunt printre voi care au reusit ceva pe aceasta parte, va rog sa ne aduceti si noua la cunostinta....