Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

O intrebare foarte importanta,in oscam 6788 (care e number one,the best) are undeva o setare cu care sa pot `bana``bloca` un anumit ip sa nu mai aiba acces??? Apare un `anonim`ce face flood. Sii cateodata se inmultesc`anonimii`,receptorul se blocheaza sii sant nevoit sa-l scot din tensiune caci se blocheaza chiar.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

In oscam.conf introdu linia: failbantime = 6000 (sau interval de timp mai mare, daca doresti). Cu aceasta optiune se poate bana adresa ip care nu are autorizatie de acces.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Apoi users,banuiesc??? poti detalia t-e rog?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu trebuie altceva introdus in oscam.conf
    Numai daca cineva dintre actualii tai users incearca logarea cu password gresit, ip-ul sau va fii la fel banat pentru timpul respectiv. Dar se poate intrerupe banarea din partea ta in oscam. O sa apare o noua meniu: FAILBAN, acolo gasesti ip-urile banate.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

acel FAILBAN unde il vedem?

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

Quote Originally Posted by alexzsky View Post
    acel FAILBAN unde il vedem?
    multumesc,gata am gasit.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc frumos Tody,problemele mele s-au rezolvat datorita tie.
    Am facut o lista cu programele romanesti sii fta cu Spark Editor-XTML,daca intereseaza pe cineva,pm.

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Lightbulb

Dupa ce m-am dat cu capul de toti peretii si dupa ce m-am consultat cu o persoana mai atenta si infinit mai inteligenta, va supun atentiei doua probleme. Prima ar fi (si am mai zis despre asta) legat de caracterele tot mai mici pe Spark (mai ales pe televizoare sd e mare problema). Pentru a schimba acele caractere abia vizibile dupa versiunea 1.2.32 se procedeaza astfel. Te duci la root/spark/AppRes si inlocuiesti arial.ttf cu acesta: download ii dai atribut 744 si apoi dai restart la receiver. E practic cea mai buna metoda decat cea prin stick la font setting. A doua problema era la ultima varianta 1.2.50 cu imaginea pe scart sau rca. Ei bine...desi pare o comedie...personal i-as rade barba cu un ciob celui care lanseaza softul fara sa-l verifice! E setat default pe hdmi si pe rezolutia 1080!!! Pentru a avea imagine pur si simplu (desi parea o banalitate nu mi-a trecut prin cap asa ceva - trebuie sa ai multa imaginatie sa te duci cu gandul la asa ceva!!!) prin scart sau rca faci ochii mari pe telecomanda...si apare undeva sus 'v.format'...apesi pe ala pana ai imagine!!! Desene animate chinezesti...

P.S : Mai am putin si-i trimit inclusiv lui Dumnezeu intrebari legate de softul Spark, facut public din topor!

P.P.S : Vanatoarea de chinezarii...continua!
    Last edited by Meridian; 23-06-12 at 03:44.