-
Standard RSP member
Salut!
Exista si la mine boot to e2, dar am probleme la imaginile hd.Imaginea nu este cursiva. La meciuri cand mingea este degajata afara, terenul din spate se vede sacadat.Am incercat pe mai multe posturi si este la fel.Am incercat sa fac upgrade la 1.2.50 de pe stick si online, rezultatul este la fel.
---------- Post added at 08:33 ---------- Previous post was at 08:16 ----------
Problema semnalata de mine se rezolva din setarile AV, regland frecventa de la 60 hz la 50 hz. Acum merge cum trebuie.
-
Standard RSP member
Baieti,am urmatoarea problema,am schimbat `passwd`din telnet,acu nu mai pot intra cu dcc-ul,longin incorrect.
Din interfata web ma lasa.
Cum sau ce se poate face cu dcc-ul sa-l fac din nou functionabil???
-
Member
Beginner
Soft 1.2.50.
[am instalat acest soft nou 1250 si daca amiko alien este conectat pe iesirea hd hdmi butonul de reglare sunet nu functioneaza, sau a fost inlocuit??
Daca este conectat pe iesirea de semnal rca sau euroscart butonul de volum pe telecomanda functioneaza. Se pare ca 12 50 are multe buguri.
-
Member
Visitor
amiko alien 8900
va salut poate sa ma ajue cineva cu un plugin care stie softcam key va rog
-
Standard RSP member
O intrebare foarte importanta,in oscam 6788 (care e number one,the best) are undeva o setare cu care sa pot `bana``bloca` un anumit ip sa nu mai aiba acces??? Apare un `anonim`ce face flood. Sii cateodata se inmultesc`anonimii`,receptorul se blocheaza sii sant nevoit sa-l scot din tensiune caci se blocheaza chiar.
-
Standard RSP member
In oscam.conf introdu linia: failbantime = 6000 (sau interval de timp mai mare, daca doresti). Cu aceasta optiune se poate bana adresa ip care nu are autorizatie de acces.
-
Standard RSP member
Apoi users,banuiesc??? poti detalia t-e rog?
-
Standard RSP member
Nu trebuie altceva introdus in oscam.conf
Numai daca cineva dintre actualii tai users incearca logarea cu password gresit, ip-ul sau va fii la fel banat pentru timpul respectiv. Dar se poate intrerupe banarea din partea ta in oscam. O sa apare o noua meniu: FAILBAN, acolo gasesti ip-urile banate.