Page 95 of 130 FirstFirst ... 4585919293949596979899105 ... LastLast
Results 1,411 to 1,425 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Spark 1.2.45

Testez si eu de cateva zile noua versiune de soft Spark. Pe langa faptul ca lista de programe (si tot meniul, in general) se vede foarte slab pe televizoare cu diagonale mai mici. As fi curios daca si voi intampinati probleme uneori cu redarea clara a sunetului (conexiune prin mufa scart). Cu softul precedent nu aveam aceasta problema. In alta ordine de idei, apreciez dezvoltarea substantiala a mediaplayer-ului.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Confirm problema sunetului pe Spark-1.2.45 (si pe conexiune composite). Se aude aproape distorsionat si fara basi. Problema meniu pe TV cu diagonala mica nu o pot verifica. Pana la o noua imagine, revin la precedenta.
    Last edited by stargate; 28-03-12 at 10:32. Reason: R12: Quote inutil

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Am sa revin si eu la precedenta, pacat de subtitrare, care merge mai bine in 1.2.45.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Confirm cele spuse mai sus,la ultima versiune 1.2.45 sant probleme grave in legatura cu redarea video. Daca folositi cablu HDMI,e ok,dar orice alta conexiune(scart,rca,etc) duce la probleme ”grave” de redare,iar in legatura cu ultimul plugin,nu prea am inteles rostul tuturor ”floricelelor”adaugate,am facut o experrienta,am scos din folderul tuxbox doar 3 fisiere(oscam.config,server sii user)sii le-am pus in folderul keys,iar la bin am lasat doar oscam(emulator),restul am anulat sii merge de rupe iar in telnet am cpu-5%. Asta asa experimental,fiecare face cum crede de cuviinta. Iar cu acest ultim sw de spark,e doar un moft de a consuma mai repede acumulatorul telefonului android sii de a te enerva de problema semnalata la vizionare. Am fugit pe 1.2.32. care are stabilitate inclusiv la subtitrarea pe programele HD. Bafta.

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Doua saptamani pachetul full kartina tv! Lasa email si primesti un user si password. Pentru cei interesati : apasa aici

Шаг 1. Введите Ваш емайл [Pasul 1 : Lasa adresa email]
    Шаг 2. Введите защитный код, который Вы видите на картинке [Pasul 2 : Pune codul generat]
    Шаг 3. Ознакомьтесь с особенностями акции и нажмите кнопку "Получить доступ". [Pasul 3 : Sunt de acord]

Daca primiti acest mesaj de mai jos, inseamna ca ati gresit codul generat in imagine

Внимание! Если Вы получаете сообщение, что неверно введен код подтверждения, указанный на изображении ниже, попробуйте открыть эту страницу в другом веб-браузере. Неверный код подтверждения.

Daca totul e ok va apare mesajul de mai jos.

Ссылка для получения аккаунта была выслана на : email-ul dvs

Ссылка активна в течение 1 часа
    Получите почту и активируйте запрос на аккаунт.Если вы не получили письма, попробуйте его поискать в папке SPAM (СПАМ) или Нежелательная почта
    Last edited by Meridian; 01-04-12 at 14:34.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Da, functioneaza. Mersi @Meridian.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Un site util.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ajutor configurare Oscam pe Focus

Salut
    Nu stiu daca am scris unde trebuie, dar incerc totusi.
    Nu reusesc sa configurez corect Oscam pe Alien Spark. Functioneaza normal dar deschide anumite canale din retea in loc sa o faca de pe cardul local. Spre exemplu Eurosport, dar nu este singurul canal.
    Cred ca este vb de canalele care au mai multe Caid-uri. Am citit ceva dar nu reusesc sa ma dumiresc unde se fac setarile de prioritizare si mai ales ce setari. Spre exemplu daca am Baza + Mozaic, ce ar trebui sa trec in Prio sau in alta parte.
    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

mar71a: In oscam.dvbapi introdu linia: P:0B02:000000
    NIci asta nui sigur 100 la 100, fiindca daca din linii primite gaseste oscam solutie de decodare mai rapida ca de pe localul tau, tot de pe linii sharing o sa-l deschida.
    Pe langa cele spuse poti sa-l incerci si cu loadbalance, 100% pune numai la localul tau (readers, edit -pe fiecare linie ce ai, acolo gasesti loadbalance) si la celalalte pune 80% sau cat gandesti tu.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Am incercat

Am incercat setarile astea. Din pacate fara rezultat. Parca a ingreunat functionarea oscam dupa ce am schimbat la 80% la readers. Am lasat 100% doar la Focus dar fara rezultat. Tot din reta deschide. Curios este ca altii iau de la mine. Deschide si la mine doar dupa ce trece un timp destul de mare, de obicei dupa 5000ms cand da si no fond.
    Daca mai are cineva ceva idei.

Cu stima

dMd
    Guest

Banuiesc ca folosesti fisierul oscam.services iar in acesta ai definit canalele ce le deschide cardul tau cu ..
    [my_focus]
    caid = 0b02
    provid = 000000
    srvid = .........
    Pune la toti partenerii de share (in oscam.reader ) linia services = !my_focus (exceptie face readerul ce defineste cardul tau unde lasi services = my_focus) si vezi daca decodeaza din cardul local.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default DA nu merge

Rezulta:
    0D02:78B5 UPC 1W: Eurosport [CW2] by laurentiu (742ms) Deschide cu alt Caid

Cred ca o iau din loc.
    Deschide cu orice numai cu cardul meu NU.
    Daca nu mergea deloc intelegeam. Canale care sunt exclusiv in grila Focus sun deschise fara probleme de card.
    Celelalte le ia de oriunde mai putin de pe card, ultima varianta este cardul...........
    Este setat ca prio cardul
    Nu stiu ce sa mai fac.
    Cu stima
    Last edited by mar71a; 08-04-12 at 18:44.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Oscam uneori nu prea tine cont de prio si cauta cel mai rapid raspuns ... pentru al face sa traga doar din cardul tau trebuie sa aplici ce a spus @dMd ceva mai sus .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Am facut

Pai eu ce am scris mai sus.
    Am facut setarile respective, iar rezultatul a fost acelasi.
    Ia de pe alte carduri cu alte Caid decat Focus.
    Cred ca trebuie facut o setare, dar nu este aceea. Ca nu a mers.
    Nu vrea sa deschida, am devenit atat de suspicios ca am activat cam ca sa fiu sigur ca deschide cardul meu. Merge brici. In Oscam pauza.
    Sanatate
    La multi ani! celor cu nume de floare.
    Last edited by stargate; 09-04-12 at 00:31. Reason: R12: Quote inutil

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai vad ca tu scrii ca ai pus doar prio in oscam.dvbapi nu si ca ai folosit setarile din oscam.services prin care poti instrui oscam din care reader poate trage sau din care reader nu poate trage .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Page 95 of 130 FirstFirst ... 4585919293949596979899105 ... LastLast