Eu stiam ca @mihaip comunica cu producatorul.Cat despre alternativa, lucrurile ar fi prea simple daca nu ar fi scumpe...
Eu stiam ca @mihaip comunica cu producatorul.Cat despre alternativa, lucrurile ar fi prea simple daca nu ar fi scumpe...
Acesti maimutui nu fac altceva decit modifică softurile de la Golden Media 990 in loc să-si bată capul singuri de asta nu se rezolvă nimic asa cum trebuie .Urmariti evoluția la Golden Media 990 si o să vedeti că cei de la Amiko sint tot timpul in urmă cu implementările pentru acest receptor.
Softurile nu sunt facute de importatori ci de catre Fulan si apar cam pentru toate aparatele in aceiasi zi .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
In ultimul soft am constatat si aparitia problemelor la redarea subtitrarii pentru canalele tv, lipsa de afisare, nesincronizare. Am revenit la softul anterior ! Din pacate, pe masura ce sunt implementate noi aplicatii, apar tot mai multe probleme.
Poate ca vor mai cizela softul si vor aduce mai multa stabilitate aplicatiilor nou incorporate in imagine , parerea mea este ca puteau face mai mult dar , dehhh , noi userii vrem ceva iar producatorul altceva .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Versiunea Spark: 1.2.41b e ok (poza 1). Am testat-o si e in regula. Nu acelasi lucru pot spune despre 1.2.41 care are probleme si nu o recomand. La noua versiune am observat printre altele o noutate, si anume: Spark Webserver, avand posibilitatea de a intra in 'receiver' prin intermediul browser-ului. Depinde ce ip are alocat receptorul. Dam un exemplu, sa zicem ca are alocat: 192.168.0.100. Puneti acest ip pe browser si dati enter. Va logati si incepeti 'experimentul'. Initial aveti pentru user: root si password: root (poza 2). Acolo aveti doua optiuni in Spark Webserver: settings si system (poza 3)
Poza 1
Poza 2
Poza 3
![]()
Last edited by Meridian; 22-02-12 at 13:24.
New update - 22.02.2012
Am realizat o noua lista de sateliti ce acopera 105.5 E - 63 W.
Noutatile sunt urmatoarele:
** NSS 6 - 95 E **
** INSAT 3A/4B - 93.5 E **
** CHINASAT 9 - 92.2 E **
** EUTELSAT W48 - 48 E **
** EUTELSAT WM2 - 48 E **
** INTELSAT 702 - 47.5 E **
** YAHSAT 1A - 52.5 E **
** AMOS 5 - 17 E **
** ECHOSTAR 12/15 - 61.5 W **
** TELSTAR 14R - 63 W **
Download : Link 2 Link 3