14.11.2011 New all plugin for Amiko SHD-8900 Alien
Oscam stabil si Mcas si Mgcamd isi intra bine in rol. A se verifica.
![]()
Daca nu ai card tvr nu este nevoie sa pui si acel reader ( eu am dat un exemplu acolo ... nu trebuie copiat chiar tot ) iar daca nu ai o linie de care esti sigur ca este valida atunci este greu sa-ti dai cu parerea daca este ok ori nu . Gaseste o linie buna la un prieten , testezi configuratia si apoi vezi ce si cum .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
14.11.2011 New all plugin for Amiko SHD-8900 Alien
Oscam stabil si Mcas si Mgcamd isi intra bine in rol. A se verifica.
![]()
Rogu-va si binevoiti a-mi da si mie pe PM o linie C de proba, sa vada si ochii mei receptorul asta ca prinde viata.
Multumesc anticipat binevoitorilor.
Buna, la urmatoarea configuratie:
[reader]
label = s1
protocol = newcamd
key = 0102030405060708091011121314
device = myserver.dyndns.tv,10001
account = login1,password1
group = 1
label = s2
protocol = newcamd
device = myserver.dyndns.tv,10002
group = 1
label = s3
protocol = newcamd
device = myserver.dyndns.tv,10003
group = 1
intrebare este posibil de a scrie ceva de genul
...
device = myserver.dyndns.tv,10001-10003
...
multumesc pentru ajutor!
Nu merge ... trebuie fiecare linie cu portul ei .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Asta nu e versiunea noua ce se gaseste si pe xxxxxxxx ?
Ca atunci trebuie sa te contrazic privind stabilitatea...
Mie mi s-a parut un oscam foarte lenes, cu reactie de timp mare.
Mult mai bun mi se pare verziunea: AlienHD_emu_plugin_oscam-stable-1.10-sh4-amino-webif-dvb.zip
Last edited by stargate; 29-11-11 at 11:08.
@tody - nu are legatura cu site-ul pomenit de tine. Inclusiv keydata.bin e altul si merge in combinatie cu mcas si mgcamd. Nu cred ca ai verificat.
Cu incredere posteaza aici: http://sateliti.info/forumdisplay.ph...-EMU-RELATIONS
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat pana acum, de aici in colo ma descurc singur (ca si pana acum pe alte forumuri).
E normal sa fie tacere atat timp cat se cer bani frumosi pe sharing.
Deci, dupa primul post ai spus ca vrei sa vanzi aparatul, iar acum, dupa ce credeai ca poti vedea totul gratis, te-ai suparat si vrei sa pleci. Parerea mea este ca nu ai stiut cum sa ceri ajutor si ai venit, de la bun inceput, cu lucruri slabe. Iti sugerez sa ai rabdare, receptorul este chiar foarte bun, raportat la pret...si inca un aspect, ca sa poti imparti ceva trebuie sa ai ce, asa ca tacerea e numai din cauza ta. Inca o data, ai rabdare si toate se vor rezolva !
Care este metoda cea mai corecta pentru update de plugin, metoda 1 sau 2?
Metoda 1
Stop Plugin (din telecomanda)
Stergere si copiere fisiere noi prin FTP (locatia si directoarele se subinteleg).
Restart STB
Start Plugin.
Metoda 2
Se copiaza directorul plugin in root, pe memory stick.
Boot cu stick-ul introdus.
Se urmeza instructiunile de pe ecran.
Am pus un fisier keydata.bin care contine si M*tv P*ulse si idol (Astra 19.2) de aici O sa incerc sa vad daca le deschide.
Multumesc.
Dupa parerea mea si din testele efectuate ambele modalitati sunt corecte.Problema o reprezinta oscamurile de ultima generatie care dupa varianta 4733 incarca procesorul foarte mult. Daca pe un canal hd cu varianta 4733 oscam aveam de la 5-10 % la versiunile noi pe care le-am testat ,am 80-90% cpu. Ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi cum vrem sa tragem de extraterestru...Salutari la toti extraterestri.
Last edited by delta2k2; 21-11-11 at 19:42. Reason: Regula 12 : Quote inutil
corect asa este
Last edited by delta2k2; 24-11-11 at 21:06. Reason: Regula 12 : Quote inutil