Page 74 of 130 FirstFirst ... 246470717273747576777884124 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Gata m-am saturat de cutia asta, nimeni nu a raspuns la intrebarea mea si asta mi-a pus capac, inseamna ca aparatul nu prea are suport sau sustinatori.
    Il am de ieri (garantie 2 ani) si vreau sa-l vand, oferte pe PM.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Din punct de vedere software receptorul este slabut si inca copilareste atat in Spark cat si in Enigma dar asta este ... putin costa putin face . TVR-urile vezi ca si-au schimbat parametri de receptie .

@trica22 ... nu are suport iar sustinatorii sunt amortiti si nu comenteaza mai nimic despre conserva ... si eu m-am saturat de ea dar merg inainte .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

nu pot sa zic/scriu altceva decat "lol"

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
    muta sobolanu` de aici

Mentioned
    0 Post(s)

Ce este de ..lol" in comentariul meu ?
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Exista clone de Amiko Alien? Ma uitam de curiozitate cat a mai ajuns pretul. In Olanda majoritatea magazinelor il vand in jur de 150 EUR, dar am vazut si la 119 si ma intrebam daca nu cumva ar fi clona.

Mentioned
    3 Post(s)

scuze stargate, nu la mesajul tau m-am referit, ci la cel dinainte. cat de repede se satura unii. sunt curios daca a inceracat cu vre-o imagine e2 sau credea ca e plug and play.
    proteus, cel din semnatura mea este clona Alien.
    Last edited by tutri; 13-11-11 at 02:58.
    muta sobolanu` de aici

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce repede raspund unii cand e vorba de mistouri, dar sa ajute cu un sfat le cade mana.
    Ca fapt divers am instalat si E2.
    Am avut acum vreo 4 ani un DM500 clona (pana a primit time bomb) si m-am inteles bine cu el, de aici intrebarea mea cu activarea emulatoarelor. Stiam de la DM 500 ca arata slot activ cand activam un plugin.

Au trecut cativa ani de cand nu mai m-am jucat cu chestii din'trastea si am uitat ce si cum se face, aaaaaa si nu vreau mura-n gura, dar o mana intinsa cand dai de greu e binevenita.
    Last edited by trica22; 13-11-11 at 08:29.

Mentioned
    0 Post(s)

Aparatul isi arata cat de cat clasa cu oscam ... o linie buna setari facute cu grija si o sa ai parte de multe bucurii . Aparatul nu are suport software masiv pentru ca nici comunitatea nu este mare iar cei ce au cumparat aparatul nu sunt din cei ce "freaca" forumul toata ziua sa se planga de problemele software multi crezand ca asa trebuie sa mearga . Aparatul merge destul de bine in Spark iar cu Enigma ai parte de experiente si placute si mai putin placute asta si din cauza ca fiind un aparat relativ ieftin si suportul software este precar ... totul este sa ai parte de calm , timp de citit forumul si apoi intrebat ce si cum si poate o sa ai parte si de raspunsuri ca deh nimeni nu s-a nascut invatat si toti descoperim lucruri noi la aparat .

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc stargate pentru incurajari, am citit la forumuri de am uitat si sa mai mananc.
    Am reusit sa fac lumina pe cateva canale, acum sap sa vad ce si cum trebuie configurat oscam-ul, poate imi recomanzi ceva saituri cu explicatii de la "0".

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu am acest aparat, dar pana acum mi l-am dorit, insa unii useri parca vor sa te sperie de el....

Din cate citesc eu, nu aparatul ar fi de vina, nu imaginea, ci configurarea oscam, care se stie clar ca nu este atat de simplu cum sint setarile la cccam. Cred ca majoritatea nemultumirilor de aici vin. Chiar era un thread pe forum cum ca va trece toata lumea la oscam, si eu am sustinut clar ca nu va trece toata lumea. Cred ca nu toata lumea va intelege oscam, si asta doar cei care-l inteleg cat de cat bine, sesizeaza ca setarile se pot finisa la nesfarsit.

Pana la urma sa trecem ontopic. Cei care se descurca bine cu oscam, pot sa sustina ca receptorul functioneaza stabil ? Ca mediaplayerul functioneaza bine ? Ca Opera nu se blocheaza ? Ca youtube player merge fara cusur ?

Ne poate lumina cineva in haosul asta ?
    Last edited by daradici; 13-11-11 at 11:59.

Mentioned
    3 Post(s)

Eu, sincer, nu am folosit de mult Spark. Legat de tutoriale de la 0, nu prea gasesti. Primesti ajutor aici, daca mai citeste unul/altul care te poate ajuta, daca nu google. Sunt multe forumuri cu "chirilice", dar google translate te scoate cat de cat din ceata.
    Eu sunt destul de multumit de receiverul meu. Fiind nou in domeniu, in primele zile am fost si eu dezamagit, dar dupa m-am calmat, am inceput sa caut, sa pun si sa repun imagini pana cand am ajuns la concluzia ca pentru banii dati isi face treaba. Are doua puncte mai slabe: tunerul putea fi putin mai bun si telecomanda este diferita de cea de la Alien (fiind vorba de o clona).
    muta sobolanu` de aici

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am un edision pingulux (sora geamana alui alien). Iam pus oscam si configurat simplu, conectat la serverul de pe dm500s si merge brici.
    Pe spark se misca mai bine imaginea decat pe E2, dar exista si versiune RSP E2 pentru el care mi se pare ok.
    LA bani cat costa receptorul eu zic ca merita. Mai ceva, niciodata acest receptor nu poti compara cu dreambox.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by trica22 View Post
    acum sap sa vad ce si cum trebuie configurat oscam-ul, poate imi recomanzi ceva saituri cu explicatii de la "0".
    Aici gasesti o explicatie cat de cat http://sateliti.info/showthread.php?...ark-...exemplu daca te incurci in ceva te asteptam cu intrebari

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Deja am facut ce ai zis in acel topic, dar nu misca nimic. Nu inteleg unde trebuie sa copiez linia C si cu ce editor (am inteles ca notepad nu e recomandat).
    Liniile le-am luat de aici, te rog din suflet sa-mi completezi cu rosu la fisierele tale ce trebuie sa modific pentru o linie din cele free.

Raman dator.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Uite cum am facut, o fi bine o fi rau, cert e ca nu merge, o fi linia expirata !

[reader]
    label = tvr
    enable = 1
    protocol = internal
    device = /dev/sci0
    caid = 0500
    ident = 0500:fff720,025900,025910
    detect = cd
    mhz = 368
    cardmhz = 368
    group = 1
    emmcache = 1,2,4