nu pot sa zic/scriu altceva decat "lol"
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
nu pot sa zic/scriu altceva decat "lol"
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Ce este de ..lol" in comentariul meu ?
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Exista clone de Amiko Alien? Ma uitam de curiozitate cat a mai ajuns pretul. In Olanda majoritatea magazinelor il vand in jur de 150 EUR, dar am vazut si la 119 si ma intrebam daca nu cumva ar fi clona.
scuze stargate, nu la mesajul tau m-am referit, ci la cel dinainte. cat de repede se satura unii. sunt curios daca a inceracat cu vre-o imagine e2 sau credea ca e plug and play.
proteus, cel din semnatura mea este clona Alien.
Last edited by tutri; 13-11-11 at 02:58.
Ce repede raspund unii cand e vorba de mistouri, dar sa ajute cu un sfat le cade mana.
Ca fapt divers am instalat si E2.
Am avut acum vreo 4 ani un DM500 clona (pana a primit time bomb) si m-am inteles bine cu el, de aici intrebarea mea cu activarea emulatoarelor. Stiam de la DM 500 ca arata slot activ cand activam un plugin.
Au trecut cativa ani de cand nu mai m-am jucat cu chestii din'trastea si am uitat ce si cum se face, aaaaaa si nu vreau mura-n gura, dar o mana intinsa cand dai de greu e binevenita.
Last edited by trica22; 13-11-11 at 08:29.
Aparatul isi arata cat de cat clasa cu oscam ... o linie buna setari facute cu grija si o sa ai parte de multe bucurii . Aparatul nu are suport software masiv pentru ca nici comunitatea nu este mare iar cei ce au cumparat aparatul nu sunt din cei ce "freaca" forumul toata ziua sa se planga de problemele software multi crezand ca asa trebuie sa mearga . Aparatul merge destul de bine in Spark iar cu Enigma ai parte de experiente si placute si mai putin placute asta si din cauza ca fiind un aparat relativ ieftin si suportul software este precar ... totul este sa ai parte de calm , timp de citit forumul si apoi intrebat ce si cum si poate o sa ai parte si de raspunsuri ca deh nimeni nu s-a nascut invatat si toti descoperim lucruri noi la aparat .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Multumesc stargate pentru incurajari, am citit la forumuri de am uitat si sa mai mananc.
Am reusit sa fac lumina pe cateva canale, acum sap sa vad ce si cum trebuie configurat oscam-ul, poate imi recomanzi ceva saituri cu explicatii de la "0".