Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Acest lucru nu este posibil ! tabela de sateliti si listele de canale sint legate printr-un
    sistem de referinte care s-ar da peste cap la o astfel de operatie !

Am facut un test pe KartinaTV inclusa ca serviciu in cadrul sectiunii Networking
    a imaginii neoficiale 1.2.08 ( allrussian ) ... testul a avut drept scop ...cunoasterea posibilitatilor
    acestui soft ca posibil motor al unui portal de film Spark !!!

KartinaTV , in varianta testata de mine, ofera 130 de canale TV live , toate rusesti sau localizate
    dintre care cam 15 sint HD ! canale generaliste HD , canale sport HD si canale film HD ... toate
    in ruseste ... intelegand prin asta ca filmele sint dublate ! evident interesant doar pentru un
    vorbitor de limba rusa !
    Pe mine m-a interesat performanta tehnica a sistemului :
    - timpul de start : 1-3 secunde dupa selectare , pleaca intr-o ferestra de preview si daca ceea
    ce vezi pare a fi interesant OK si pleaca in Full screen
    - calitatea imaginii ... destul de greu de judecat ... ceva mai buna decat la cablul analogic
    - canalele HD ... imagine in 16:9 de o calitate .. acceptabila ... mi s-a parut mai buna decat
    la filmele HD de pe YouTube
    - stabilitatea excelenta ...cel putin la ora la care an facut eu testul ( 14 ) fara freeze dar
    asta pe intervale de vizionare de cca 10 minute pe 4-5 canale distincte
    - canalele sint live ... in sensul ca toate cele 129 de canale functioneaza simultan !

KartinaTV ...papa toata banda ! incercand sa mai fac ceva in paralel pe calculatorul
    meu ... am constatat ca Internet nu prea mai pot !

Acesta din urma fiind un canal de film HD ... care se vede acceptabil !
    Last edited by MihaiP; 19-09-11 at 16:02.