Page 63 of 130 FirstFirst ... 135359606162636465666773113 ... LastLast
Results 931 to 945 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Si mie mi se blocheaza din cand in cand filmele avi dupa 18, 20 minute (am incercat de pe usb). In plus sunt cateva care nu merg deloc (iar pe PC merg) : am ecran negru, dau exit si nu mai merge nimic. In legatura cu hub usb : nu conteaza ce fel e al doilea dispozitiv , ca sa mearga trebuie sa aiba alimentare separata ? sau doar daca e hdd ? (Am pus un stick usb si un wifi net adapter si mi le vede amandoua dar nu ma pot conecta la retea)
    Last edited by h4d3sul; 30-08-11 at 11:29.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Arrow Am trecut la versiuna 1.1.42

Am facut un downgrate la 1.1.42. Filmele merg toate normal, nu mi s-a mai oprit niciunul.

Intr-adevar sunt unele filme care nu le ruleaza, ecran negru shi doar atat, nicio informatsie in plus, dar asta cred-ca depinde de codecul cu care a fost "convertit" filmul.

@mihaip -- am incercat de 2 ori sa trec la versiuna 1.2.07 shi se comporta la fel, unele filme ruleaza 5 min altele 20-30 dupa care ingheatsa imaginea.
    La mine imaginea iese prin HDMI, nu am incercat shi prin composite, dar nu cred-ca e vre-o diferentsa.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

foarte instabil 1.2.07 cel putin cu opera si cu mediaplayerul , din pacate s-a dorit un pas inainte dar se pare ca este un pas inapoi ... noutati in plus dar si instabilitate .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Mihai, inteleg ca chinezul are ochii mici dar ii poti spune sa acceseze sport.ro sau sateliti.info, sa priveasca fontul subtitrarii la mediplayer, sa ruleze un clip hd pe youtube sau sa aranjeze(editeze) miile de canale tv/radio... incidente simplu de observat !
    De apreciat sunt calitatea imaginii tv si stabilitatea functionarii ca receptor hd satelit, dealtfel cea mai importanta caracteristica a imaginii spark si sper ca nu se va abate de la aceastea in detrimentul aplicatiilor suplimentare, aplicatii care-l fac si mai atractiv dar care mai au nevoie de optimizare.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Detin un stik Huawei k3765 de la Vodafone, sunt in zona cu semnal 3G, am incercat sa ma conectez la internet prin intermediul acestui dispozitiv dar nu am reusit, mesajul final fiind "dial failed". Setarile pe care le-am facut in receptor sunt :
    APN : tobe.vodafone.ro
    Numar : nr. cartelei
    Nume utilizator : tobe.vodafone.ro
    Parola : vodafone
    Mentionez ca acelasi stik, introdus intr-un router special cu intrare usb, se conecteaza automat, iar de la router, prin cablu, pot conecta si receptorul la internet dar m-ar interesa daca pot face conexiunea directa, cu stikul acesta direct in receptor.
    Last edited by seby; 31-08-11 at 18:28.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Routerul este acesta. Este foarte util in aplicatiile cu receptoare linux, chiar si de pe retea 2G, in plus emite si semnal wireless.

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

La numar nu se pune nr. cartelei, se pune *99#, chestie valabila in general la orice retea gsm.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Asa am setat si eu in router, numai ca la Alien nu gasesc *(steluta) !!!....*99# cred ca e valabil numai pentru Vodafone !
    Last edited by delta2k2; 01-09-11 at 01:29. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe tastatura aia nu exista * la tasta 8?

Quote Originally Posted by seby View Post
    *99# cred ca e valabil numai pentru Vodafone !
    Este valabil si pentru orange, cosmote, rds, testat de mine!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Standard RSP member Znuff's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut,

Vin cu cateva impresii dupa o folosire scurta a receptorului cu imaginea Spark:

1. Tastatura pe USB functioneaza doar in Opera! Daca tot am dat banii pe o tastatura wireless, cred ca ar fi utila folosirea ei si in alte meniuri - ba chiar majoritatea tastelor ar trebui sa functioneze si in modul receptor ca "telecomanda". Nu vad de ce nu, e doar o chichita software (vorbim de tastele basic, gen, up/down/left/right pt. volum respectiv canale)

2. Browserul functioneaza absolut infect in momentul in care incarci o pagina - iar paginile se incarca groaznic de incet!

3. Tastele page up/down nu fac scroll in browser!

4. Modul Timeshift se activeaza doar daca apesi PLAY intai... nu e logic. Ar trebui sa inregistreze in orice moment, sa zicem la 5 secunde dupa ce schimb canalul (pt. a evita inregistrarea cand te plimbi prin canale aiurea), iar daca dai PAUSE, sa puna pauza direct la emisiunea care e in modul curent, fara sa fie nevoie sa apesi alte taste inainte...

5. Daca apesi tasta meniu, se opreste tunerul si imaginea la care te uiti in momentul respectiv! De ce? Poate vreau sa ma uit in meniu in timp ce ma ascult o emisiune...

6. La schimbarea modurilor video, nu primesti nici o informatie in ce mod s-a schimbat, doar pe displayul LED al receptorului, mi-am dat seama cam "greu" daca sunt in mod 1080p sau 1080i.

Imaginea Spark promite multe, dar momentan trebuie rafinata putin, ca e prea neslefuita...

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am revenit la versiune : 1.1.4.2 ! M-au exasperat restarturile pe care trebuia sa le fac...din butonul din spate! Intrebare: Nu se poate adauga pe viitor un 'buton virtual' sa pot face 'restart' din telecomanda ?!

P.S : Ultima versiune aparuta...are probleme mari in flash...pana nu se rezolva eu raman cu 1.1.4.2 !!!

Mentioned
    0 Post(s)

pai ce pas inainte a facut Spark daca incep userii sa faca downgrade mai ales ca a fost mare tam-tam inaintea lansarii noului soft , am fost luat la rost si pe forum si in PM pentru ca mi-am exprimat indoiala asupra calitatii softului si asupra prioritatilor echipei care se ocupa de soft si toti laudau cu steagul sus Spark si acum pasul inapoi .... hmmm nu este bine pentru viitorul aparatului mai ales ca este liniste si in lumea enigma2 .
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Despre ce viitor vorbesti ? Give me a break ...
    Păcat de partea hardware la acest receptor ...

Mentioned
    0 Post(s)

e lasa ca se rebranduieste firma si scapa de pacate

alienu tradatoru

Standard RSP member Znuff's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Meridian View Post
    Am revenit la versiune : 1.1.4.2 ! M-au exasperat restarturile pe care trebuia sa le fac...din butonul din spate! Intrebare: Nu se poate adauga pe viitor un 'buton virtual' sa pot face 'restart' din telecomanda ?!

P.S : Ultima versiune aparuta...are probleme mari in flash...pana nu se rezolva eu raman cu 1.1.4.2 !!!
    Ai fi mai de ajutor daca ai mentiona ce faci in momentul in care se blocheaza, stii tu... asa se rezolva problemele.

Personal nu am vazut receptorul sa se blocheze deloc pana acum, si vad ca nici alti useri nu s-au plans de asa ceva.

Page 63 of 130 FirstFirst ... 135359606162636465666773113 ... LastLast