Detin un stik Huawei k3765 de la Vodafone, sunt in zona cu semnal 3G, am incercat sa ma conectez la internet prin intermediul acestui dispozitiv dar nu am reusit, mesajul final fiind "dial failed". Setarile pe care le-am facut in receptor sunt :
APN : tobe.vodafone.ro
Numar : nr. cartelei
Nume utilizator : tobe.vodafone.ro
Parola : vodafone
Mentionez ca acelasi stik, introdus intr-un router special cu intrare usb, se conecteaza automat, iar de la router, prin cablu, pot conecta si receptorul la internet dar m-ar interesa daca pot face conexiunea directa, cu stikul acesta direct in receptor.
Last edited by seby; 31-08-11 at 18:28.
Da ! insfarsit si o analiza tehnica ! iata ca se poate ...
Ai dreptate relativ la media player ! si pe mine ma dezamageste ... se lucreaza la el
dar rezultatele dorite intarzie sa apara ! Cat despre MKV ... nu a promis nimeni sunet
cu DTS , desi vom avea ... curand ! in imaginea Spark nu exista software de furat !
totul este un soft legal ... cu licenta ! Mediaplayerul a primit un modul de subtitrari
online ...nesperat si functional ! cu fonturile ... ne mai luptam ...inca !
Enigma2 pe orice altceva decat Dreambox este o furaciune ! cu care nici un fabricant
serios nu se poate mandri ...poate scrie ca este compatibil , ca suporta , ca permite
dezvoltarea ...dar nu poate vinde si pretinde proprietatea !!!
De curand intre Dreambox si VU+ a devenit public conflictul relativ la drepturile de
proprietate asupra FW da tip Enigma ! o enigma curata ... nu cred ca si-ar dori-o
cineva ! ... fara EMU , fara DTS si chiar fara Enigma2 !!! O Enigma fara Enigma2
face acum AAF-ul ... poate pentru a rezolva conflictul cu Dreambox !
Last edited by MihaiP; 05-09-11 at 10:31.
Dar nici nu scrie pe ambalajul receptorului, sau in cartea tehnica ca nu suporta sunet DTS.
Pe de alta parte, nici eu nu vreau imposibilul de la acest receptor, pe partea multimedia. Cu privire la fonturi mi-as dori (si cred ca asa e normal sa fie) sa pot alege : marime, culoare (galben sau alb) , script. Desigur, sa pot alege coloana sonora, subtitrarea interna sau externa fisierului. Subtitrarea online, deocamdata nu prezinta interes pentru mine.
domnule @mihaip nu imi permit ( aveti o varsta si o cultura tehnica mult mai mare ca a mea ) sa intru in polemica cu dumneavoastra si sa fac o analiza a postarilor dumneavoastra mai mult sau mai putin comerciale si a reclamei mascate pe care o face-ti pe forum . In apararea intereselor pe care le purtati combateti cu vehementa orice comentariu mai mult sau mai putin tehnic facut de cei care au cumparat receptorul de care se vorbeste in acest topic , nu toti avem cultura tehnica pe care o aveti dumneavoastra dar multi dintre noi avem altceva pe care dumneavoastra din pacate nu aveti . Nu ma pricep la programare si nici nu ma voi pricepe vreodata dar imi voi spune parerea chiar daca acea parere va strica ploile unora care doresc promovarea unor receptoare mediocre prin postari mai mult sau mai putin comerciale . Sa va aduc aminte de useri care mii pasati ca nu le puteati pune la punct Alienu ? sa va aduc aminte ca la inceputuri setarile de Oscam erau varza si la nimeni nu mergea Oscam corespunzator si multe altele , va respect pentru multe chestii pe care le faceti pe acest forum dar pentru unele nu pot fi de acord cu dumneavoastra .
Va multumesc pentru ajutorul acordat si promit sa nu mai postez ( nici de bine nici de rau ) in sectiunea Spark pentru a evita offtopicul .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Ultimele noutati Spark , nu toate bune :
DTS :
we are contact with DTS to negotinate about license price.
if the price is acceptable, we will apply for it
MEDIA PLAYER :
for media player problem, we are porting latest ST new driver and will release later.
this new driver improve media player part.
we realize media player is critical, but it is big job to optimize it
this also depends on ST
PROBLEMA ULTIMEI VERSIUNI CU MEDIAPLAYER :
for new sw we will make sure it is better than before
NOUTATI :
HBBTV - Hybrid Broadcast Broadband TV
nu stiu daca e chiar momentul pentru asta ... dar asa sunt ei.
DEVELOPER API :
still need sometime, we are making HBBTV functions and will provide APIs after that
Cam asta e ce am aflat ...
E bine ca au realizat si ei , sper sa vad si ceva rezultate.... we realize media player is critical, but it is big job to optimize ...
Cat despre HBBTV , mai bine ar pune oamenii sa rezolve alte probleme.
Mie imi ingheata imaginea dupa 5 minute cam 10-15 sec mai ales pe HD, dar si de pe cardul meu care e citit de un DM800, cu vers.1.2.0.7 cu 4 linii si cu CCcam.Telecomanda merge groaznic, dupa mai multe taste apasate ieri trebuia sa dau reboot din spate.O am de doua zile, am pus RSP cu oscam , am pus 4 linii in oscam , dar nu mi-a vazut decat 3.Sincer ,asteptam mai mult de la ea si am cumparat dupa ce am citit toate posturile de aici.Dar sunt increzator.
Problema nu este routerul ... toate merg ! important este sa ai un adaptor
WiFi compatibil ... la vremea potrivita s-a vorbit aici despre acest subiect !