Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Dupa cateva zile de utilizare a acestui receptor, cu imagine spark, ma declar placut surprins : functionalitate si stabilitate excelenta pe canalele HD cu o interfata foarte asemanatoare de cea a unui receptor clasic, un soft(de fapt, doua) care ruleaza sub linux pe un sistem hardware capabil de mai mult, in conditiile unei sustineri software serioase.
    Dar, raportandu-ne la pretul receptorului, cred ca sustinerea soft a acestuia va fi proportionala cu acesta, asa ca, cel mai probabil, nu trebuie sa ne asteptam la lucruri spectaculoase in acest sens. Receptorul il folosesc ca si client cccam si isi face treaba foarte bine, pe ambele imagini, in combinatie cu o montura h-h, minusul pe care l-am remarcat este ca se incalzeste cam tare dar asta poate si din cauza ca l-am butonat cam mult sau poate mai trebuie facute ceva setari. Interesante sunt si functiile suplimentare de la imaginea spark, unde ar mai trebui finisate cele existente si adaugat un subtitle player, bineinteles pentru imaginea spark. Mi-au fost de folos informatiile de aici pentru configurarea receptorului, dealtfel tot aceste informatii m-au si determinat sa achizitionez acest aparat, multumiri tuturor !

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by seby View Post
    minusul pe care l-am remarcat este ca se incalzeste cam tare dar asta poate si din cauza ca l-am butonat cam mult sau poate mai trebuie facute ceva setari.
    stai calm ca asa se incalzeste el dar nu mai tare fata de alte receptoare
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !