Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai asta este sansa acestui receptor ... sa vina enigma2 , altfel fara enigma va avea soarta altor receptoare lansate cu surle si trambitze . acest receptor isi datoreaza succesul pe care il are dezvoltatorilor de enigma2 dezvoltatori care in opinia mea sunt exploatati atata timp cat producatorul si importatorul nu le acorda sprijinul de care au nevoie pentru continuarea dezvoltarii software . daca ei isi inchipuie ca pot face vanzari pe spinarea celor care scot enigma2 gratis si ei isi innumara linistinti argintii sigur se vor insela amarnic . sa dea de gandit oare care sa fie cauza saraciei de noi variante enigma2 in ultimul timp ? toate team-urile bat pasul pe loc , chiar au ramas dezvoltatorii in pana de ideii sau si-au dat seama ca sunt exploatati si vanzarile sunt sustinute din munca lor iar producatorul si importatorii nici macar nu se sinchisesc sa le ofere uneltele necesare pentru dezvoltarea software .
    Last edited by stargate; 06-07-11 at 15:13.
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Team-urile bat pasul pe loc din cauza rigiditatii producatorilor.
    Daca nu colaboreaza cu dezvoltatorii este evident unde se va ajunge.

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@mihaip: As dori daca se poate la 'scanarea blind' sa fie mai inteligent! Exemplu : daca ar exista vreun feed cu SR: 3332...nici nu-l miroase! Cred ca macar la scanarea blind sa se faca ceva! Astept cu nerabdare un raspuns incurajator...

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Promisiunile pentru noua versiune Spark sint pentru vineri ... daca totul va fi OK
    sau ma rog ... macar acceptabil ...spre a fi facuta publica !
    Obiectivele actualei versiuni sint :

- add support 3G
    - add support youtube record
    - add support record by network HDD

la care se adauga ridicarea a numeroase mai mici anomalii ! printre care
    si problema lipsync Youtube deja semnalata aici pe forum.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Probleme care ar fi trebuit sa se rezolve ... dar inca exista :
    -Add function: add support LATIN 2 character in subtitle
    Am crezut ca s-a rezolvat asta .... dar nici gand. Am vazut un film si tot asa apar subs.
    E vreo setare ascunsa ? ca eu nu am gasit .

Epg in limba romana. Nu selecteaza bine limba . La cele mai multe canale apare epg in alta limba. Cred ca HU
    Ex : Discovery SCI
    Aici cred ca problema vine din cauza ca denumirea la limba epg e RO sau ROM . Iar spak alege doar ROM. Daca nu exista se duce pe alta limba .

In rest astept cu nerabdare sa ne dea ceva info pentru dezvoltare. Cica au de gand .. dar cand si ce... ramane de vazut.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu au stabilizat nimic din ce au lansat pana acum totul este la nivel beta si nu inteleg ce ii impiedica sa rezolve problemele actuale in schimb ei lanseaza noi facilitati la fiecare revizie soft care nu functioneaza corect si nici nu mai lucreaza la indreptarea lor . entuziasmul de inceput a trecut si era normal sa se stabilizeze softul nu sa se adauge la soft cai verzi pe pereti . trebuiau rezolvate problemele din mediaplayer ( un font cu un aspect mai frumos si scalabil atat ca dimensiune cat si ca pozitie pe ecran cat despre sunet DTS nu zic ca se stie ca nu se poate ) , un editor de canale decent (respect pentru @ecokey ) dar pana la urma @mihaip are dreptate cat dai atata face si in plus nimic .
    Last edited by stargate; 20-07-11 at 14:21. Reason: corectura
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

@seby - incalzirea este atipica ... poate temperatura de afara sa aiba si ea rolul ei !
    un subtitle player este deja planficat sa apara curand ! functiile extensie se imbunatatesc
    continuu cel mai remarcabil progres ...YouTube playerul ! curand ... Opera !
    @dadupop - un player de streamuri nu prea cred in imaginea de baza ! poate ca plugin !
    problema este ca nu prea sant streamuri pe care sa faci play ... cazul Kartina este special !
    restul , cele publice , sint de slaba calitate video si nu prea merita ...
    Last edited by MihaiP; 20-07-11 at 12:26.