Great, so I will wait for some good information from you![]()
For now I have to use E2 from RSP team.
Great, so I will wait for some good information from you![]()
For now I have to use E2 from RSP team.
Acest receiver stie blindscan si are Functia PIP ?
What about new Spark software for Amiko Alien? Amiko newest sw is 1.1.38 but Golden Media has 1.1.40
Am probleme majore cu Alien-ul meu. Pur si simplu a innebunit. Nu stiu daca e ceva cu FW-ul 1.38 sau am ceva probleme cu receptorul: orice apas pe telecomanda, se repeta:
- apas OK merge info - channel list - channel si repeta, apas meniu repeta orice apas repeta de cel putin 10 ori. Credeam ca vine de la telecomanda, am bagat baterii noi, insa nimic, si daca de pilda initializez lista de canale, asta apare si dispare chiar si atunci dupa ce am scos bateriile din telecomanda. Nici enigma nu merge bine nu recunoaste comenzile de pe telecomanda, nu pot intra in meniu. Cred ca s-a intamplat ceva cu receptorul din senin ... am dreptate sau e o problema cunoscuta?
Pluginuri noi pentru SPARK
=====================
- e2upgrade acest plugin rezolva controversata problema a stickului "potrivit" necesar
la scrierea unei imagini noi de tip Enigma2 !!! cum anume ? simplu ... creati structura de upgrade
enigma2 : enigma2 ( e2jffs2.img , uImage ) pe orice stick formatat FAT32 , introduceti stickul ,
lansati pluginul si asteptati linistiti finalul procedurii !!!
- mcas aceasta noua versiune a pluginului aduce un numar sporit de carduri oficiale suportate
precum si extinderea suportului de decodare de tip EMU ( fisier keydata.bin in /var/keys ).
- camconfig este un plugin nou care permite generarea/editarea fisierelor de configurare pentru
cele doua pluginuri de baza : MgCamd si Oscam ( detalii de utilizare ulterior )
Pluginurile vor fi disponibile incepand de maine pe sat-support !!!
P.S. este iminenta aparitia unei imagini noi Spark care aduce o surpriza de proportii !!!
un release note ... cat de curand cand avem ...green light !
Last edited by MihaiP; 15-06-11 at 17:23.
Multumim pentru ajutorul acordat.
Sunt nou ca si utilizator de Amiko (sau stb pe Linux).
Tocmai am reusit sa actualizez Spark la ultima versiune (1.1.40), dar nu merg fisierele .mkv, doar cele avi (xvid). Sunt suportate aceste tipuri de fisiere in versiunile anterioare, si daca da in care? Sau versiunea noua va putea reda acest tip?
Este scris undeva un tutorial pentru incepatori, de instalare Enigma2? Repet, sunt incepator si nu as vrea sa stric ceva in receiver. Mai bine citesc de 10 ori.
Din postul anterior inteleg ca pluging-ul e2upgrade poate rezolva instalarea automata enigma2, intrebarea este cum se instaleaza un plugin in Spark ?
Multumesc de ajutor,
salut.
@ tempuser. citeste threadul de la inceput, e explicat pas cu pas.
HH/1m
Dupa reinstalare merg unele mkv (nu toate) dar nu merge fast forward si rewind (ma duce tot timpul la inceputul filmului).
@delta2k2 sa inteleg ca in configuratia data de tine ti-a mers ok tastatura ?
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Categoric nu. Si la mine s-a comportat exact ca in cazul tău.
Nu au fost probleme din punct de vedere al conectivităţii/consumului.
Tastatura si mouse-ul merg si in e2. Daca puteti faceti ceva teste.