Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Sincer sa fiu, nici nu am incercat pe Spark. Pe enigma2 functioneaza perfect.
    Last edited by delta2k2; 11-04-11 at 18:38. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

si atunci pentru ce ai deschis discutia ??? doar sa fii la numar cu postarile ?
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Lasa dicutiile - am gresit, si aici sa-l inchidem tema.

Pe de alta parte, numai o data trebuie facut lista favorite cu telecomanda, dupa care poti salva pe stick si oricand sa-l bagi inapoi in box.

Alta. O intrebare. In alien se poate modifica satellites.xml (sau .ini)? Sau exista alta metoda pentru update list of satellites?

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pe spark inca nu se poate face un update la lista satelitilor in genul enigma , umbla vorba prin targ ca se lucreaza si la acest aspect .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

O mica descoperire...Ramas ? Pai eu stiam ca e vorba de stanga!

Member Visitor lucs's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Lightbulb Telecomanda

Va salut,
    Urmaresc cu interes thread-urile Amiko Alien, fiind posesor al unui astfel de aparat.
    Felicitari echipei RSP pentru RC1 imaginii Enigma2 pentru "extraterestrul" nostru. Multumim pentru preocupare, efortul depus, timpul dvs. pretios si suportul oferit pe forum (atat de zildan cat si de mihaip) pentru orice n00b (ca si mine, de altfel). Respect!
    Intrucat inca nu am facut trecerea la E2 (astept sa devina girlfriend friendly) cred ca subiectul/ideea acestui post isi are loc in sectiunea dedicata imaginii Spark (administratorii pot muta/redenumi acest post pentru a-l incadra cat mai bine).
    Pentru unele echipamente (nu-mi amintesc acum exact, sper sa nu ma insel) exista posibilitatea ca telecomenzile acestora sa fie "aranjate" sa comande si deschiderea/inchiderea TV-ului, volum up/down ... functii minimale. Majoritatea avem/aveti TV-uri performante legate dupa Alien si ar fi excelent ca telecomanda Alien-ului sa poate comanda si TV-ul sau/si, de ce nu, Home Cinema-ul.
    Cu alte cuvinte, exista posibilitatea sa scapam de sacosa de telecomenzi ?
    Dar cu o telecomanda universala pot fi controlate atat STB-ul cat si LCD-ul, HomeCinema-ul?
    Stiu ca exista tot felul de telecomenzi universale care se lauda cu functii de invatare s.a.m.d. dar oare sunt de incredere ? A testat cineva ?
    In viitorul apropiat si data fiind evolutia RSP E2 sper/cred ca pot aparea plugin-uri care sa interactioneze si cu alte device-uri de prin casa. Ma gandesc aici la Home Automation X10. Exista si la noi cateva firme care se ocupa, timid, dar se ocupa, cu asa ceva si fie ca vrem, fie ca nu ... this is the future. Puteti cauta "Ebode TAKE10 - Telecomanda 10 in 1 cu ecran LCD color" pentru a face o legatura cu ce am spus mai sus (n-am sa dau link din motive comerciale).
    Multumiri.
    O zi buna!

PS
    Pentru telecomanda de Amiko Alien stie cineva coduri, producator, serial number, microcontroller ?
    The best way to predict the future is to invent it!