Am instalat de pe stick, merge perfect, Bravo si multumiri!
Si ... nici canalele HD nu mai agata.
Am instalat de pe stick, merge perfect, Bravo si multumiri!
Si ... nici canalele HD nu mai agata.
@bogdan --- Pricipial ..un singur plugin poate fi activ ! ... in caz contrar nimic
nu va functiona conform asteptarilor !
@meridian --- problema incompatibilitatii stickurilor cu bootloaderul este cunoscuta si
discutata aici pe forum ! singura solutie ...incearca cu alt stick ! problema apartine
STM ... iar ei se pare ca nu au de gand sa se apece asupra ei
Last edited by MihaiP; 09-04-11 at 11:57.
mihaip Acum sunt la faza de finisare
inactivitytimeout = 1
# reconnecttimeout = 30
# gropu = 1
# lb_weight = 100
# cccversion = 2.1.1
# cccmaxhops = 2
# ccckeepalive = 1
este corect?
bogdane semnul # pus in fata unei linii scoate acea linie din ecuatie ... am dat un exemplu de oscam cum se poate seta si client si server pe spark , ai putea sa te uiti prin el . acel exemplu este doar informativ fiecare isi poate personaliza setarile dupa necesitatile fiecaruia ... la oscam nimic nu este batut in cuie se pot face foarte multe modificari .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Merge mult mai bine am schimbat cccversion si hops
Acum ce mai lipseste mai multe linii
multumesc ptr sfat
Unde pun oscam.srvid ? In root/plugin/var/keys sau in tuxbox/config ? Multumiri!
Dupa o vorba cu amicul ZZ rezulta ca ar fi o posibilitate ! tare complicata dar .. functionala !
- se conecteaza 4100C cu PC printr-un cablu null-modem
- se instaleaza pe PC in server SBCL ( program care se poate da jos de pe sat-support )
- se configureaza acest server SBCL cu partenerul Alien declarat ca server de CCcam sau NewCS
- si clientul SBCL pe serial catre Opticum 4100C
Astfel 4100C va putea primi reshare de la SBCL-PC daca Oscam poate sa-i dea carduri !
Dezavantajul major este ca PC-ul trebuie sa fie functional pe durata functionarii !
Multumesc Mihai, dar aceasta modalitate am probat deja si functioneaza perfect, fara intreruperi pe 4100c.
(Inseamna ca Alien e foarte bun pentru server, dar si linia ce am e foarte buna). Nu SBCL, ci Fausto am folosit.
Eu am vrut sa-l elimin cumva pc-ul, de acea v-am intrebat pe voi.
Inca ceva: daca linia ce primesc e C, pot face ca in reshare pentru 4100 sa fie N? Si cum?
Last edited by MihaiP; 20-04-11 at 18:17.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am si receptor official - crede ma. Numai sunt providere pentru care nu ai sanse sa fii abonat pentru ca traiesti in alta tara...
Si linia ce primesc e cu reshare x8, dar nu vreau sa folosesc numai pentru homeshare. Dar inteleg si cele spuse de tine -
e drept ca acest forum nu e pentru incurajarea "smecheriilor".
Last edited by MihaiP; 20-04-11 at 18:18.
Dupa ce ai facut setarile in oscam server,ma duc in bin si la oscamd pot sa las sh4 sau trebuie modificat?
Comment : Lasa-l asa cum a venit din plugin ! de ce te deranjeaza ? tot ce trebuie facut este sa editezi
atent oscam.server ... finetzurile mai incolo !
---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
Am facut toate setarile in oscam si nu reusesc sa i dau drumul merge numai daca trec in cccam.list si activ mgcamd
in boxtype ii trecut none
---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
In schimb in e2 am reusit sa i dau drumul din oscam
Last edited by MihaiP; 20-04-11 at 21:30.
Filmele de pe disc pot avea fisiere de subtitrare cu acelasi nume ca filmul dar de tip .srt !!!
Deocamdata , fiind o etapa intermediara , fisierle XML exportate de versiunea 1.1.38 nu
sint exploatabile in DreamboxEdit. In curand vom avea subtitrari on-line bazate pe EPG si
un browser internet.
Last edited by MihaiP; 12-05-11 at 20:41.
Mor de nerabdare...browser internet! Cand se lanseaza 'update-ul' pentru alien ? Doamne ce fericit sunt...
multi nu or sa inteleaga ce zic pe aici...dar mi-am dorit foarte mult chestia asta, e revolutie fratilor...in direct!
P.S: Domnule Mihai, sunteti 'mesagerul meu preferat'...![]()
Last edited by MihaiP; 12-05-11 at 22:34.
Upgrade Spark 1.1.40
================
1) intrucat pe server a fost inlocuita versiunea 1.1.40 cu una corecta ... ar fi de dorit sa faceti din nou upgrade !!!
2) pentru a rezolva uniformizarea bazei de date ( sateliti , transpondere ) pentru cei care au receptoare mai vechi
de 1.05.2011 am facut un upgrade !!! acesta va va sterge lista canalelor memorate ! ca sa nu fie prea dramatic
va-am scanat principlalii sateliti ( 28,23,19,16,13,9e si 1w ) numai canalele HD si Gigi !
- lista este scanata azi
- asa cum se vede de la Cluj pe o antena de 1.5m
Puteti face upgrade folosind directorul din arhiva ... ACEASTA