Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc Marius,cu ajutorul tau am reusit in sfarsit sa ma conectez cu Total commander la Alien

Standard RSP member MaximusFBI's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@Original spune-ne si noua ce avea si cum ai reusit.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am reincarcat sw anterior1.1.30,downloadat o noua versiune de Total Commander Ultima Prime 5.4.0.0,Nume gazda:IP-ul Alienului din 192.168.0.1 in
    192.168.0.100,Parola-old[ Alien] in New[Root]
    Apropo MaximusFBI pentru ca te-am botezat meriti un miel de PASTE.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default 1.34

Salut

Msn messenger mi se pare cam degeaba ( oricum de pe ym se pot trimite mesaje pe msn ).
    Un browser ar fi super tare (sau un bit torrent client) . Dar poate ar fi bine sa se mai imbunatateasca si media playerul ( mkv 1080p merg sacadat, gestioneaza cam prost hdd, se blocheaza dupa de opresc un film care are mai mult de 2,3 gb).

Numai bine

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Lipsa la tastatura virtuala a cratimei ( - ) ! Am vrut sa pun o pagina cu rezultate sportive in rss...si nu am gasit nicaieri simbolul care reprezinta cratima -

---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

Inca 3 probleme in spark :

1. Aplicatia shoutcast...se da play la un canal de radio...si daca se conecteaza (deci e online si emite) totul e ok...in schimb daca canalul e offline...ramane intr-o eterna cautare si nu e chip sa iesi de acolo, singura solutie e butonul din spate.

2. Daca scanezi un transponder sau un satelit si faci o lista de favorita, redenumind canalele ( de exemplu din Prima Tv Romania pui PRIMA TV) la rescanarea satelitului...se intoarce la denumirea Prima Tv Romania desi ai schimbat-o!

3. Apasand tasta Enter...in stanga apar :

Toate Fav A-Z Provider CAS HD

Acesta nu are o optiune sa le muti...si atunci cand apesi tasta Fav de pe telecomanda in loc sa apara prima lista din Fav (facuta de tine si redenumita sa zicem Romania cu acele canale pe care le-ai selectat)apar 'Toate'...ca atare daca ar exista 'muta' Toate Fav A-Z Provider CAS Hd...atunci ai muta sus in loc de 'Toate' Fav (care sa zicem ca e Romania) si atunci cand apesi FAV de pe telecomanda apare exact Romania.

P.S : Mai fac sapaturi si va comunic daca am mai descoperit ceva!

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Pe serverul online au fost si inca mai sint niste probleme ! se vor rezolva ...
    Aplicatia RSS este OK ! unele canale merg bine altele nu ! asa este in
    toate aplicatiile RSS ... am incercat si eu pe PC ...nu mergea deloc mai bine !
    alfabetul folosit este unic ... asa ca textele apar asa cum se pot afisa ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default salutare la toata lumea

serverul inca nu merge spark online si oscam se poate cumva sa renuntam la blue panel in webif ?

Mentioned
    21 Post(s)

O noua versiune a pluginului universal Spark Alien !!! noutatile sint :

- o noua versiune Oscam svn 4882 cu 64 readere
    - revenirea la folderele implicite Oscam /var/tuxbox/config
    - un nou "skin" oscam WebIF
    - un fisier keydata la zi !
    Last edited by MihaiP; 05-04-11 at 16:37.

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Aplicatia RSS lasa de dorit...as putea spune ca e sub orice critica! Poate se face ceva si pe aici...

O nelamurire legata de update. Atasez mai jos 3 capturi. Sunt 'la zi' sau trebuie sa descarc !?

Last edited by Meridian; 06-04-11 at 05:10.

Mentioned
    21 Post(s)

The problem was on the server ! it was solved ...you can upgrade online version 1.1.35 !!!

@meridian - adaugarea unui nou satelit se face asa : din meniul Install - satellite install - alegi
    una din variantele ultimului satelit ( 115.5e ) ... introduci la longitudine pozitia sa unghiulara ( numeric )
    poti alege est sau west ( > sau < ) ....schimbi numele ...si salvezi ! dupa care te poti duce la scanare manuala
    si poti adauga transponderele dorite ! o solutie rapida este sa adaugi unul doua transpondere dupa care sa
    faci o scanare totala cu NIT=ON ! ... le va gasi singur pe celelalte transpondere ! ( solutia nu este infailibila dar
    in general da rezultate ! )
    Last edited by MihaiP; 05-04-11 at 12:04.