-
Standard RSP member
Multumesc Marius,cu ajutorul tau am reusit in sfarsit sa ma conectez cu Total commander la Alien
-
Standard RSP member
@Original spune-ne si noua ce avea si cum ai reusit.
-
Standard RSP member
Am reincarcat sw anterior1.1.30,downloadat o noua versiune de Total Commander Ultima Prime 5.4.0.0,Nume gazda:IP-ul Alienului din 192.168.0.1 in
192.168.0.100,Parola-old[ Alien] in New[Root]
Apropo MaximusFBI pentru ca te-am botezat meriti un miel de PASTE.
-
Member
Beginner
1.34
Salut
Msn messenger mi se pare cam degeaba ( oricum de pe ym se pot trimite mesaje pe msn ).
Un browser ar fi super tare (sau un bit torrent client) . Dar poate ar fi bine sa se mai imbunatateasca si media playerul ( mkv 1080p merg sacadat, gestioneaza cam prost hdd, se blocheaza dupa de opresc un film care are mai mult de 2,3 gb).
Numai bine
-
-
Pe serverul online au fost si inca mai sint niste probleme ! se vor rezolva ...
Aplicatia RSS este OK ! unele canale merg bine altele nu ! asa este in
toate aplicatiile RSS ... am incercat si eu pe PC ...nu mergea deloc mai bine !
alfabetul folosit este unic ... asa ca textele apar asa cum se pot afisa ...
-
Standard RSP member
salutare la toata lumea
serverul inca nu merge spark online si oscam se poate cumva sa renuntam la blue panel in webif ?
-
O noua versiune a pluginului universal Spark Alien !!! noutatile sint :
- o noua versiune Oscam svn 4882 cu 64 readere
- revenirea la folderele implicite Oscam /var/tuxbox/config
- un nou "skin" oscam WebIF
- un fisier keydata la zi !
Last edited by MihaiP; 05-04-11 at 16:37.
-
-
The problem was on the server ! it was solved ...you can upgrade online version 1.1.35 !!!
@meridian - adaugarea unui nou satelit se face asa : din meniul Install - satellite install - alegi
una din variantele ultimului satelit ( 115.5e ) ... introduci la longitudine pozitia sa unghiulara ( numeric )
poti alege est sau west ( > sau < ) ....schimbi numele ...si salvezi ! dupa care te poti duce la scanare manuala
si poti adauga transponderele dorite ! o solutie rapida este sa adaugi unul doua transpondere dupa care sa
faci o scanare totala cu NIT=ON ! ... le va gasi singur pe celelalte transpondere ! ( solutia nu este infailibila dar
in general da rezultate ! )
Last edited by MihaiP; 05-04-11 at 12:04.