Pe Spark nu merge decat plugin mcas.stripped.
Celelalte nu au niciun efect. Ce sa fac sa prind programele NDS si cele franceze in Viacces de pe Astra.
Am reusit setarile in USALS pe toti satelitii insa in E2 ceva ciudat merg Hd urile si celelalte nu ex ZDF Hd merge ZD
nu si asa mai departe si pun pariu ca este o simpla setare Dupa ce rezolv problema as vrea sa l vad cum merge in
E2 pe cele codate dar nu cunosc pe nimeni sa mi da o linie
Multumesc Mihaip ptr sfaturi cand vin in CJ dau o bere
raspuns : manifestarea ta nu este prea frecventa ! eu cred c-ar trebui sa lucrezi un pic la finetea reglajului !
Daca ai reusit sa vezi canale HD de pe mai toti satelitii pe care ti-ai propus asta poate fi din cauza ca in general
tramsponderele HD au semnal puternic ! s-ar putea ca antena ta sa descrie o curba paralela cu cea ideala.
Aceasta problema se rezolva din reglajul de elevatie al antenei ... un pic mai sus sau un pic mai jos ...tragi de
antena si vezi ce se intampla cu semnalul ...dupa care desfaci un pic elevatia si reglezi definitiv.
Last edited by MihaiP; 25-03-11 at 22:55.
Pe Spark nu merge decat plugin mcas.stripped.
Celelalte nu au niciun efect. Ce sa fac sa prind programele NDS si cele franceze in Viacces de pe Astra.
Last edited by zildan; 26-03-11 at 01:31.
acum nu te superi ca te intreb , de salutat si tu comunitatea o poti face ? sa stim si noi cum te tratam
merg toate pluginurile si inca destul de bine doar sa stii sa le configurezi corespunzator cat despre programele franceze iti trebuie un sistem de receptie orientat corespunzator si un abonament valabil sau daca nu o poti face si ilegal folosind sharingul , tu hotarasti cum procedezi .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
de unde iau softcamkey?sau se introduce tot keydata in mgcamd pt biss.multumesc
@samuell vezi pe sparkfans ai plugin cu softcam key ,le deschizi cu Mgcamd sau Ccam 214 si mai introduci manual key la cele care nu se deschid.
stie cineva ce se poate face la oscam sn 4733 incepe sa imi multiplice un client da numai unu multiplica de nebun pot sa ii fac ceva multumesc
la userul respectiv sau poti pune la toti uniq = 1
adica uniq = 1 # only one connection per user is allowed
bafta
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
multumesc mult de tot
Noua imagine SPARK 1.1.34 , vine dupa doua Beta cu probleme , si aduce
in esenta doar chestiuni mai putin vizibile : sporirea securitatii prin inchiderea
unor porti prea larg deschise si ridicarea unor mai vechi anomalii :
New Features:
- Added FTP Password Function
Fixes:
- Fixed NIT handling bug
- Fixed boot problem with USB WiFi devices connected
- YouTube stability improved
Updates:
- Updated default FTP password (Login: root Password: root)
- Updated Telnet password (Login: root Password: spark)
- Updated Satellite TP list
Din surse oficiale in urmatoarele 6 saptamini ne putem astepta la :
- MSN chat
asta relativ la paleta de functii online si ... lucrul cel mai asteptat
un modul de import si filtrare settings de pe Lyngsat ! De asemenea sint
sperante in implementarea unui suport extins ( RW ) pentru NTFS.
Imaginea este disponibila pe serverul de download sau pe siteul oficial !
Last edited by MihaiP; 02-04-11 at 17:03.
Da-ne noua Doamne si un browser...sa navigam pe net in fata televizorului ! Un mic mozilla firefox...linuxat cu spor si inteligenta !
![]()
Not record network hdd.
Im mount cifs pc hdd.
Not record and not play media file!
Cu noua versiune de soft sw 1.1.34 nu ma mai pot conecta prin Total commander la Alien. Foloseam urmatoarea configuratie:
Sesiune-alien,Nume gazda-192.168.0.1,Utilizator-root,Parola-alien
Parola : root
Am schimbat parola din alien in root-tot nu se conecteaza,posibil trebuie configurat FTP Passworld din receptor,am incercat n variante posibile dar tot nu am reusit.
verifica ce ip si-a luat receptorul si pune corect in totalcommander