eu am dat cu telnet si cu oscam porinit imi ia Cpu 5 sau 6% iar daca dau si zaping undeva la 7 12 % insa nu am decat 2 lini![]()
ehe ... ce rezolvare ingenioasabaga un telnet apoi un zapping prin meniu sau canale si sa vezi nene ce calare sta spark pe procesor
asta cu oscam bineinteles dar ultimile versiuni
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
eu am dat cu telnet si cu oscam porinit imi ia Cpu 5 sau 6% iar daca dau si zaping undeva la 7 12 % insa nu am decat 2 lini![]()
asa o fi ... la mine altul este rezultatul , oricum am abandonat spark in favoarea enigma2 cu mult superioara
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
http://sateliti.info/showthread.php?...um-si-Shoutbox
da la mie asa arata si cu ultima versiune de oscam 4773 pe viitor o sa trec si eu la enigma insa deocamdata imi place sparkul![]()
Last edited by val; 10-03-11 at 17:08. Reason: Punctul nr. 12 din Regulament
Incercati un oscam pe la svn4750 ..inainte de-ai aduce baietii "imbunatatiri" ...
Ba sa fie sub 4743
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
Nici o solutie pentru a deschide cu key b..s , na...ra , via..s ,ccw pe spark ?
Foloseste mgcamd.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
@stargate daca stii ceva pe tema asta spune-mi si mie te rog ca nu vreau sa deranjez maestrul @Zildan cu asa ceva . Maestrul mia spus sa folosesc mgcamd dar nu deschide key b..s , na...ra , via..s ,ccw pe spark dar merg ird...to , crip..o si media...rd asta cind activez mcas.stripped dar cind activez mgcamd nimic .
Multumesc pentru ajutor .
Pe sparkfans.net a aparut un nou plugin (2011.03.02) care are in plus suport Cccam 214. A testat cineva?
It is cccam for Katherine and is not real but works.
si fata de oscam cum este ? e mai bun cumva ?
Oscam work better i think it is mgcamd(processed).
atunci raman tot pe oscam![]()
@MaximusFBI cred că trebuie să ne orientăm spre alte receptoare mult mai ieftine care au si softcam key si pentru celelalte norme.Această conservă nu va deschide niciodată așa ceva si asta sa văzut de la bun inceput.