O sa mearga playerul din e2 cu orice film si cu diacritice corecte la subtitrari.
Dimensiunea filmului e limitata de sistemul de fisiere, pe ce aveai tu filmul ?
O sa mearga playerul din e2 cu orice film si cu diacritice corecte la subtitrari.
Dimensiunea filmului e limitata de sistemul de fisiere, pe ce aveai tu filmul ?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Cum pot sa activez cardreaderul internal.
Am o Cartela de la Sky DE si am instalat Oscam dar nu o recunoaste Receptorul cu E2.
Aici se discuta imaginile SPARK.
Pentru e2 avem sectiune separata.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Am incercat cu filme si de 7G merge fără probleme dar trebuie să-l pui separat pe un stick
in NTFS .Nu stiu de ce da de pe HDD nu-l citește.@liviut57
Last edited by MihaiP; 23-02-11 at 19:46.
Totusi pe receptor in cititorul intern merge cardul focus?
Mie imi merge putin (nu are un timp anume...a mers si o noapte)si se blocheaza de nu pot sa-i
fac altceva decat restart de la butonul de retea dupa care trebuie sa intru in meniu sa activez
cititorul din nou dupa care iarasi merge o perioada pana se blocheaza din nou.Nu stiu daca e
de la el sau e de la"mine"in sensul ca nu-i setez ceva?
Nu are enigma pe el si are ultima versiune Spark.
Multumesc.
Last edited by MihaiP; 23-02-11 at 19:46.
cardul focus merge super in readerul intern pe imagine spark cu oscam ... cred ca faci ceva gresit prin setari
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Intrebarea mea relativa la SVN se referea la faptul ca pana de curand Oscam multiplca
clientii de tip NewCamd ...in cascada fapt care putea duce la un blocaj ! asta verificat !!!
cu sigurata este vb de limite si anomalii ale Oscam !
din ce am observat eu problema cu uitatul de telecomanda se manifesta daca se folosesc versiuni de oscam
mai mari de sv4638 deci din momentul in care au implementat optiunea "transparent" care in opinia lor teoretic
reduce consumul de memorie ram dar din ce am observat eu practic il mareste cu 50% si optiune care ulterior
nu se mai poate dezactiva .
Last edited by MihaiP; 08-03-11 at 12:00.
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Totusi nu vrea sa mearga focus in cititorul intern...merge 20...30minute dupa care incepe sa rupa imaginea
dupa care se blocheaza si isi revine decat cu restart de la retea.Am incercat si cu oscam si cu MCas nu vrea
sa mearga nicicum.Alte sugesti daca aveti va rog sa-mi spuneti.
Multumesc.
Last edited by MihaiP; 24-02-11 at 23:06.
@resofty - da-ne si noua o configuratie de server care a generat situatia mentionata
de tine ... numar de clienti,numar de servere, tipul lor , o statistica de incarcare a
procesorului ( TOP ) si foarte important svn Oscam !
in e2 ramane si mai putin ram liber dar nu se manifesta fenemenul , sa uite de telecomanda .
@mihaip nu e neaparat regula de ram dadeam doar un simptom cunoscut, de exemplu ramane liber 21mb nu conteaza ce svn folosesc , intradevar ruleaza pe el foarte multe linii, dar chestia asta am sesizat-o si cand erau putine linii, load nu e mare deci mi se pare suspect comportamentul.
Presupun ca e bug in imaginea spark.