nici la mine nu mai gasea aseara 13E am reglat din nou motorul si totul e ok.a fost vant foarte puternic si probabil asta e cauza
nici la mine nu mai gasea aseara 13E am reglat din nou motorul si totul e ok.a fost vant foarte puternic si probabil asta e cauza
Salut.Problema semnalului este de la receptor mai bine zis de la soft si nu de la reglajul antenei.
Eu am 10 sateliți pe 3antene si aceeasi problema la 93 la suta la calitate imi apare mesajul lipsă
semnal, deci problema este de la această conservă si nu de la antenă.Optiboxul cx pvr merge fără
problemă tot pe sateliții respectivi.Acestui receptor ii lipseste un soft mai bun asta-i toată problema.
Last edited by MihaiP; 20-02-11 at 14:32.
Eu am la fel 10 sateliti pe 4 antene si nu am avut nici un fel de problema. Cred ca problema ta
provine de la comutatorul DiseCq. Ce model de diseqc ai? Ai incercat sa conectezi receiverul
direct la antena pe o frecventa cu probleme sa vezi daca acea problema persista? Iar daca
Alienul e conserva atunci Optiboxul e borcan, fara suparare!
Last edited by MihaiP; 20-02-11 at 20:42.
Am DiseqC 10/1 optibox si posibil sa ai dreptate.Astăzi am reglato iar afara nu aveam nici o problema
cu cablu direct iar cind am intrat in casă aceeasi problema .Problema este că imi arata acelasi semnal
ca si prin cablu direct si totusi apare acelasi mesaj lipsa semnal si am 100 la suta la calitate in banda C.
Last edited by MihaiP; 20-02-11 at 23:28.
Foloseste pluginul MCas si va merge fara blocaje cardul tau Focus !
Ar fi interesant de stiut daca intr-un astfel de moment
procesorul este in criza sau memoria ? Intrat cu Telnet si
vazuta o statistica ( TOP ) !
testele s-a facut facand zapiing prin meniuri si prin programe
test facut cu oscam-svn4799-SH4-DVBAPI-DEFAULT-WEBIF : doar client oscam cu 4 linii C
CPU: 62% usr 27% sys 0% nice 9% idle 0% io 0% irq 0% softirq
test facut cu oscam-svn4638-SH4-DVBAPI-DEFAULT-WEBIF : doar client oscam cu 4 linii C
CPU: 19% usr 31% sys 0% nice 48% idle 0% io 0% irq 0% softirq
se pare ca noile variante de oscam omoara procesorul si nu memoria ram![]()
Last edited by stargate; 08-03-11 at 12:24.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Vreo noutate despre emu pentru ccw, biss si viacces la spark ?
vedeti ca de la ver 47xx oscamul baga in lista de caid-uri cu un hop in plus fata da cum era pana la 46xx deci are de gestionat mai multe caid-uri de aici si o crester de procesor.Se poate reveni la acelasi numar de caid ,implicit de maxhop cu comanda cccmaxhop la fiecare reader in parte ,se scade cifra care o aveti-1 .
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2