Page 27 of 130 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast
Results 391 to 405 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumec pentru reply!
    Sa vad acum unde il gasesc pe stoc.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Standby ( False Standby ) - stare in care toate functiile receptorului sint active exceptind
    iesirile video si audio , stare specifica unui server ... stiti voi de care !
    zic si eu ... nu ar fi util ca in False Standby sa se opreasca si alimentarea LNB-ului sa poti folosi si loop , am incercat sa pun dm500 in loop cu Alien si din pacate Alien tine diseqc ocupat . am facut update la noua versiune de soft , nu am observat modificari notabile in functionare ... mai testam .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default diseq 10/1

@ badeaghio

si eu confirm ca merge OK cu diseq 10/1. Mai mult, eu folosesc in serie cu 10/1 unele de 4/1 norma 2.0. Merg OK, atenuarea suplimentara este insesizabila la quality, apare doar la level. Desigur daca ai TP-uri mai slabe, nivelul de semnal poate deveni o problema.

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:29 ----------

@ badeaghio

eu am luat diseq 10/1 saptamana trecuta de la elstar. Cel putin acolo am gasit la un pret foarte bun.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

@stargate --- ideea de a pune in loop dupa Alien ceva ... mi se pare riscanta ! orice incident electric
    ar putea praji unul din tunnere sau chiar amindoua ... personal nu m-as risca ! am facut-o cindva
    si era sa ramin fara DM500 ... Tinerea sub tensiune a LNB ar putea avea importanta daca se face un
    update de card local ...
    Last edited by MihaiP; 02-02-11 at 19:05.

Mentioned
    0 Post(s)

am renuntat la ideie ... ramane sa mut un corp de biblioteca sa ma pot lega la un alt cablu
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up salutare la toti

merge super bine extraterestrul are deja 35 de zile de cand nu a fost scos deloc de sub tensiune, si nici o blocare de soft nimik

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default cred

te felicit , al meu are vre-o 20 de cand l-am pus in cutie dupa ce l-am butonat vre-24 de ore . astept un soft stabil si sa stie si server si apoi ma joc din nou pana atunci raman la colectia mea de vechituri care inca merge 2 dm 500 2 echolite toate in priza acum
    Last edited by zildan; 03-02-11 at 11:51. Reason: Regula 12

Mentioned
    0 Post(s)

softul este stabil si cu ajutorul oscam stie si server ... iar cu putina iscusinta jura parteneri ca au facut schimb cu server CCcam

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Lightbulb cred

scuze cand am spus stabil ma gandeam la viitorul 1.30 fara beta dupa cum vad ma ispitesti dar o sa incerc pana la urma intre mine si mine si dacae asa sa dus cu naftalina.
    Last edited by zildan; 03-02-11 at 11:51. Reason: R 12

Mentioned
    0 Post(s)

eu am facut upgrade la 1.30 si nu am observat vreo imbunatatire dar nici ceva rau ... banuiesc ca in 1.30 s-a implementat doar wireless fara alte noutati , asteptam sa vedem cu ce noutati mai ne "alimenteaza " si @mihaip

daca nu iti place spark te poti delecta cu e2 ... maestrul @zildan a facut minuni

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

- versiunea 1.30 este o Beta doar din punctul de vedere al suportului WiFi USB ...la care se mai lucreaza
    - urmeaza curand o versiune noua de mediaplayer ... evident dupa 8 februarie !
    - Oscam pluginul este periodic actualizat cu ultima versiune operationala ... tot ce se lucreaza la el acum
    este pe linie de server Oscam si GBox ! primul perfect functional iar cel de-al doilea incurajator ca rezultate ...
    - sesizarile de pe forum si nu numai ele au fost transmise echipei realizatoare

Member Visitor lucs's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up

Va salut,
    Citesc thread-ul acesta de la inceputul anului, de cand am intrat in febra cautarilor pentru un nou TV si un nou STB, pretabil noului TV. Amiko Alien-ul mi-a fost recomandat de un cunoscator, un avizat in domeniu, caruia ii multumesc pe aceasta cale.
    De asemenea, vreau s-aduc multumiri user-ului mihaip pentru suportul personal oferit si pentru toata activitatea de pe acest forum si dedicatia pentru acest receiver.
    Confirm functionalitatea desavarsita a micului Alien (chiar e mic ca dimensiuni in comparatie cu alte receivere), sunt multumit de achizitia facuta pentru, poate, cel mai bun raport pret/calitate.
    Sunt convins ca lucrurile nu se vor opri aici, ca se continua dezvoltarea plugin-urilor pt Spark, dar si pentru o implementare de succes a E2.
    Multumesc. Toate bune si un week-end placut!
    The best way to predict the future is to invent it!

Mentioned
    0 Post(s)

bine ai venit in familie

Mentioned
    0 Post(s)

filmbox family din pachetul cyfra+ are si subtitrare in romana , acum problema : in oscam cu aceiasi linie programul este deschis cu imagine e2 dar nu deschide cu imagine spark ... care sa fie smecheria ?

Standard RSP member MaximusFBI's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

A testat cineva functia switches betwen TV and receiver mode( TV/sat).
    Transforma cumva rec intr-un setobbox utilizabil pe reteaua cablu locala si daca da conexiunea in se face tot prin mufa satelit .

Page 27 of 130 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast