Eu folosesc dreambox control center, niciodata nu am avut probleme asemanatoare.
Eu folosesc dreambox control center, niciodata nu am avut probleme asemanatoare.
Stie cineva daca se poate instala plugin de la alte receptoare pentru a deschide BISS si ce se poate face pentru NDS,multe canale nu merg ,unde este problema receptor sau de la Dolce?
Buna ce aduce nou imaginea postata azi 7.01.11.Va multumesc!
Last edited by phys; 07-01-11 at 21:33. Reason: ptr clarificari
HH/1m
Probabil a vazut RSP e2.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Cum editam key irdeto , viacces , nagra , biss si cripto pe Alien ?
Am instal ultimul lor sw si plugin dar nu vad aceste functii .
---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:22 ----------
Merge editat doar pe mediaguard RAI si 4W.
stie cineva de ceva tool-uri de manager de lista sateliti si transponderi si respectiv lista de canale, pt. Spark ? E cam obositor sa tot configurezi favoriti de prin telecomanda.
---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:36 ----------
@mihaip
salut,
poate tu stii sa-mi spui, de ce sub enigma2 nu pot configura refresh pt. FullHD la mai mult de 30 H ? (scuze pt. duplicarea postului pe forum, insa atata timp cat Spark stie la 50Hz nu vad de ce Enigma nu ar trebui sa stie)
*** Problema DOLCE a fost deja mentionata ! incet ... incet ... Dolce ne paraseste ! algoritmul ii permite
sa imperecheze canal cu canal cu receptorul original !!! asa ca la acest capitol nu sint mari sperante !
*** Problema sunetului DTS este semnalata deja mai departe ... vom vedea cat de repede se rezolva.
*** Despre Media player si 1080p ... lucrurile sint in desfasurare ... nimeni in lumea STB nu se lauda cu
mari rezultate la acest capitol ! Testele mele facute cu 1080p sint contradictorii ...filme care merg
foarte bine ... si filme care merg in ... reluare ! mai asteptam !
Ceea ce este sigur ... fabricantul mi se pare perfect serios ! competent si doritor sa inbunatateasca in
ritm sustinut acest aparat ! deocamdata nu prea sint reprosuri majore ... sa speram ca lucrurile vor
merge in acelasi ritm ... si incet incet se vor rezolva micile necazuri ... cele rezolvabile !
Pentru cei doritori sa foloseasca carduri N*S ... le recomand sa foloseasca Oscam ! dar drumul spre
implementarea unui card nu-i simplu ... cere ore de lectura , intelegere si teste ! eu nu sint un expert
in domeniu dar cei avizati sustin cu tarie asta si serverele de sha*ing o confirma !!!
Orice plugin este o scula in categoria "as is" ... asa este CCcam, Oscam, Mgcamd ... si multe altele !
fabricantul va garanteaza citirea cardurilor Conax ca parte a FW de baza ... restul este lasat deschis
tuturor posibilitatilor sculelor si aptitudinilor tehnice ale utilizatorilor.
Pluginul Mcas este "the easy way" ! nu asteptati minuni de la el ! cazurile speciale cer scule speciale ...
Last edited by MihaiP; 19-01-11 at 07:47.
@apstudio - deocamdata NU ! manifestarea de pe e2 este aproape fireasca ... este abia Beta !
Montarea "pe sub mana" ...nu poate rezolva problema daca aplicatia nu are in vedere acest
tip de mapare ! In Linux exista suport NFS dar nu stiu in ce masura este ok ... este folosit
pentru teste si punerea la punct a unei imagini ...dar volumele de date sint evident mai mici..
si interfata este intre doua sisteme Linux !
Last edited by MihaiP; 18-01-11 at 23:34.