-
Standard RSP member
@useme - vezi ce scrie mihai in #76, reinstaleaza un total comander trial curat si verifica sa nu te blocheze antivirusul
-
Standard RSP member
multumesc
multumesc s-a rezolvat merge am uitat sa pun root la nume utilizator si din cauza asta nu mergea
Last edited by delta2k2; 07-01-11 at 14:26.
Reason: Regula 12 : Quote inutil
-
Pai tocmai asta e ! in general imaginile recunosc RALink sau Zyxel ...
eu am doar un RALink ( D-Link) ...si nu mi-l recunoaste ! voi afla cu ce
chipset au lucrat ei ...si vom cere sa stie si RALink ! sa vedem ....
-
Standard RSP member
re
in regula, multumesc de lamuriri. tot un ralink si eu, mai exact un TPLink, si tot nu il recunoaste.
-
Standard RSP member
Cum configuram NassCamD pe Alien ?
Chiar nu se ocupa de suport pentru rec-ul asta?
-
Member
Beginner
Windows share
E posibil in spark de facut media playerul sa vada un disk de retsea montat?
Am incercat sa montez diskul in Spark, de montat il monteaza, vad contsinutul din consola, dar din media player nu.
In enigma2 il monteaza pot deskide fishierul, dar "moare" enigma, se blocheaza shi nu mai functioneaza nici un buton, ajuta doar power off.
-
Standard RSP member
Se pare ca cineva se mai gandeste la noi care ne-am dotat cu acest receptor. DA! atat pot zice deocamdata. Imbunatatirile care le-am sesizat pana acum:
1. calitatea sunetului mult, mult imbunatatita,
2. CALITATE MARE PE HD_TV - nu mai sunt intreruperi de frame-uri pe semnalul TV, sau mai bine zis nu asa ca inainte 2-3 sec./min acu mai sunt ceva gen 0,1sec/2-3min. Oricum imaginea este OK pe HD-TV
3. merge subtitrarea pe mediaplayer desi nu am gasit inca diacritice
LIPSURI MARI:
- player multimedia 1080p merge ca un calculator cu placa video a bunicului - imagine ca un aparat foto cu 1 frame pe sec.???
- nu stie sunet dts ... mut
Oricum se cunosc schimbarile in bine si sunt impresionat de update-ul online. DESI as prefera conform experientelor nefericite o imagine de boot precum cea data de Mihai pentru recovery de urgenta. Altfel nu se mai gandeste nimeni sa-si curete temporalele si ne trezim ca nu mai functioneaza nu mai stiu ce plug-in.
Pana acum FERICITI !!! se cunoaste o schimbare de criza.
---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
@Mihai , nu am mai intervenit pentru o veche poveste - in mcas.stripped la anumite momente (poate fiind AU), la 1-2 ore, sau mai des se blocheaza citirea cardului n-d-s si trebuie restartat plug-inul. Este vreo rezolvare cu noile variante de azi?
-
Standard RSP member
Bună
Problema la NDS (Dolce) a rămas la fel,după o perioada se trebuie restart insă mai grav este ca aproape ca au dispărut toate posturile,deschide foarte putine chiar neinteresante.Este de la Dolce sau de la plugin?
-
Standard RSP member
de la natura ... De 2-3 saptamani se mentin aceleasi (lipsuri). N-ai ce face decat sa astepti sa dispara toate.