Page 16 of 130 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast
Results 226 to 240 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default enigma

Am instalat enigma, cand incerc sa instalez oscam, imi da eroarea "check your network".
    Setarile de retea par OK, ma pot conecta la box prin ftp, webif, merge stream spre calculator. Liniile 1 si 3 din meniul installer imi da eroarea "check your network", 7 si 8 insa functioneaza. sa fie ceva de la serverul de download?

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Versiunea de Enigma instalata de tine este o versiune de test ...mai are unele necazuri !
    Problema ta se rezolva asa ... menu-setup-system-network - network adapter enable+dhcp
    dupa care iesi un nivel si dai restart network ! ar trebui sa mearga !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am citit mai in fata ca se poate face updateul de soft si din meniul Spark de pe internet cu receptor. Nici la alti nu functioneaza sau numai la mine nu? Ca eu nu am reusit numai prin stick usb.
    Si inca o intrebare: la ftp download ce trebuie scris?
    Last edited by Tody; 06-01-11 at 09:52.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Probleme Focus

Quote Originally Posted by mihaidsn View Post
    Se pare ca este o problema cu subtitrarea dvb in spark. Am constatat ca la multe canale din pachetul focusat nu functioneaza subtitrarea dvb. Pe enigma2 e ok dar pe spark nu intra.
    A verificat cineva?
    Am aceeasi problema cu un card Focus, nu vede nici o subtitrare in romana desi in maghiara si ceha merge.
    E2 nu am instalat-o inca datorita incompatibilitatii stick-urilor folosite (caut de zor unul de 2 Gb).
    O alta problema pe care nu am reusit sa o rezolv este faptul ca nu merge in MCAS cardul de Focus (il vede dar nu deschide nimic) in timp ce cardul nds merge OK.
    Probleme am cu acest card si cu CAS-ul Conax activat, in sensul ca nu mi se deschid cca 50% din canale, desi am pachetul total activat. Mentionez ca acest card are CAID-ul Focus vechi 0b00 si banuiesc ca de aici problema.
    Rog pe cei care ma pot ajuta in acest sens sa o faca.
    Multumesc anticipat!

Mentioned
    21 Post(s)

Update online ...deocamdata NU ! serverul este in teste ... asa ca mai dureaza !
    Situatia cardului Focus ...sper sa se rezolve ! voi transmite mesajul ... ar mai fi
    si solutia citirii lui din Oscam ...caz foarte simplu !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am mai progresat intre timp, au mai ramas cca 10 canale pe care nu le deschide. Ramane insa problema subtitrarii.
    In plus, am observat ca, desi are ca prioritate limba romana audio, sunt canale la care, la accesare, apare engleza sau maghiara. Iar daca schimbi pista audio in romana, STB-ul nu memoreaza setarea ,astfel ca atunci cand revii pe acel canal trebuie setat din nou sonorul. In plus, pe Boomerang daca incerci sa setezi audio ro, ingheata imaginea fara sa-si revina.
    Oricum, cred ca sunt bug-uri inerente oricarui inceput si sper ca ele sa se rezolve rapid.
    Last edited by zildan; 06-01-11 at 12:54. Reason: Citeste REGULA 12 !!!!!!!!!!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default total comander

nu ma mai lasa sa copiez de pe pc pe stb imi da eroarea 553 culd not create file ! vreo solutie ceva

Mentioned
    21 Post(s)

De exemplu ... nume fisier eronat ... identic cu numele unui director ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default total comander

nu e vorba de asa ceva oscam ser editare sau copiere de de pe pc imi da intrebarea suprascriere si ii dau ok apoi imi zice ca nu da eroarea la fel si daca incerc sa copiez osc de pe c in var bin keys tot eroare

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@useme vezi daca nu cumva te deconectezi intre timp de stb ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default commander error

nu ma deconectez si daca sunt deconectat ma intreaba daca vreau sa ma reconectez posibil sa fie ceva cu total comanderul sau sa reinstalez altul ?

ma lasa sa copiez de pe stb pe pc da cand vreau invers nu vrea poate sa fie ceva la setarea conexiunii ?
    Last edited by useme; 06-01-11 at 21:49.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@useme - vezi ce scrie mihai in #76, reinstaleaza un total comander trial curat si verifica sa nu te blocheze antivirusul

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default multumesc

multumesc s-a rezolvat merge am uitat sa pun root la nume utilizator si din cauza asta nu mergea
    Last edited by delta2k2; 07-01-11 at 14:26. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu folosesc dreambox control center, niciodata nu am avut probleme asemanatoare.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Stie cineva daca se poate instala plugin de la alte receptoare pentru a deschide BISS si ce se poate face pentru NDS,multe canale nu merg ,unde este problema receptor sau de la Dolce?

Page 16 of 130 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast