-
Standard RSP member
re
Mihai, sarim peste faza cu editarea postului, inteleg ca ai facut-o sa se inteleaga mai bine, dar ca sa iti arat ca am citit atent postul tau, te rog urmareste logica urmatoarea: prin "se intrevede" eu inteleg ca e posibil sa nu fie luni, ci marti. No big deal, ai zice nu? Ok, deci apar marti la distribuitori, pina una, pina alta, pina se minuneaza "toti" local (am lucrat in retail , din pacate as zice, stiu cum e cand apare o "jucarie noua"), pina se updateaza site-ul, pina una alta ar putea sa fie miercuri. Pina vede clientul (unul care urmareste), s-ar putea sa fie miercuri, s-ar putea sa fie joi (totusi, mai avem si altceva de facut), pina se confirma comanda, sa zice, ca totusi produsul pleaca (cu curier), tot joi. Stii ce inseamna curier (nici nu mai zic de posta) in perioada asta a anului?! Si poate, altii mai si pleaca din localitate, au alte planuri, etc, etc si uite asa "mos Craciun se inzapezeste". Acum intelegi ce am vrut sa spun?
E doar parerea mea, dar din pct de vedere al marketingului, cine a gandit lansarea ptr "Alien" nu a exploatat la maximul potentialul perioadei.
Fara nici o suparare, sper sa fi inteles ce am vrut sa spun.