domnule @mihaip nu imi permit ( aveti o varsta si o cultura tehnica mult mai mare ca a mea ) sa intru in polemica cu dumneavoastra si sa fac o analiza a postarilor dumneavoastra mai mult sau mai putin comerciale si a reclamei mascate pe care o face-ti pe forum . In apararea intereselor pe care le purtati combateti cu vehementa orice comentariu mai mult sau mai putin tehnic facut de cei care au cumparat receptorul de care se vorbeste in acest topic , nu toti avem cultura tehnica pe care o aveti dumneavoastra dar multi dintre noi avem altceva pe care dumneavoastra din pacate nu aveti . Nu ma pricep la programare si nici nu ma voi pricepe vreodata dar imi voi spune parerea chiar daca acea parere va strica ploile unora care doresc promovarea unor receptoare mediocre prin postari mai mult sau mai putin comerciale . Sa va aduc aminte de useri care mii pasati ca nu le puteati pune la punct Alienu ? sa va aduc aminte ca la inceputuri setarile de Oscam erau varza si la nimeni nu mergea Oscam corespunzator si multe altele , va respect pentru multe chestii pe care le faceti pe acest forum dar pentru unele nu pot fi de acord cu dumneavoastra .
Va multumesc pentru ajutorul acordat si promit sa nu mai postez ( nici de bine nici de rau ) in sectiunea Spark pentru a evita offtopicul .

Reply With Quote