Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ete un ametit care se plange de blocari

Quote Originally Posted by stargate View Post
    cat despre noul spark trei blocari din cinci pe opera
    ................................................................................

inca un user ce nu este multumit dar un user respectabil nu ca cel de mai sus

Quote Originally Posted by apstudio View Post
    Dupa update la ultima versiune 1.2.07, media player-ul se blocheaza foarte des. Nu are importanta daca e de pe Net sau de pe USB. Am incercat diferite filme, care inainte de update mergeau ok. Acum cam la fiecare 10 min se blocheaza imaginea, sunetul merge inainte. Se rezolva doar cu reboot.
    Apropo, stie cineva cum din linia de comanda sa se faca restart la serviciul care raspunde de Media player?
    .............................................................................

inca un user la fel de respectabil cu probleme

Quote Originally Posted by h4d3sul View Post
    Si mie mi se blocheaza din cand in cand filmele avi dupa 18, 20 minute (am incercat de pe usb). In plus sunt cateva care nu merg deloc (iar pe PC merg) : am ecran negru, dau exit si nu mai merge nimic. In legatura cu hub usb : nu conteaza ce fel e al doilea dispozitiv , ca sa mearga trebuie sa aiba alimentare separata ? sau doar daca e hdd ? (Am pus un stick usb si un wifi net adapter si mi le vede amandoua dar nu ma pot conecta la retea)
    cam astia suntem cei cu nemultumiri restul ori sunt foarte multumiti ( ca sa ma dau mare ajutai si eu ceva useri sa fie multumiti de aparat ) ori nu posteaza dar daca urmaresti topicul nu suntem prea multi cu alien pe acest forum

personal doar am testat Spark eu fiind un enigma-taliban
    Last edited by stargate; 03-09-11 at 22:11.
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !