Totusi si mie mi sa blocat de vreo cateva ori dar nu m-ai zic nimic...ca asta e....dau vina pe mine ca nu stiu sa umblu cu el...
ete un ametit care se plange de blocari
................................................................................
inca un user ce nu este multumit dar un user respectabil nu ca cel de mai sus
.............................................................................
inca un user la fel de respectabil cu probleme
cam astia suntem cei cu nemultumiri restul ori sunt foarte multumiti ( ca sa ma dau mare ajutai si eu ceva useri sa fie multumiti de aparat ) ori nu posteaza dar daca urmaresti topicul nu suntem prea multi cu alien pe acest forum
personal doar am testat Spark eu fiind un enigma-taliban
Last edited by stargate; 03-09-11 at 22:11.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Totusi si mie mi sa blocat de vreo cateva ori dar nu m-ai zic nimic...ca asta e....dau vina pe mine ca nu stiu sa umblu cu el...
stai linistit ca sunt multi ca tine ( nu ma refer la faptul ca nu stii sa umbli cu aparatul ) , unii merg pe ideia las-o ba ca merge asa altii cred ca este normal sa faca asa .
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
si in ia nuarie cand am spus ca se tot blocheaza au sarit pe mine multi,eu m-am resemnat ca a fost o investitie proasta si dupa 3 zile de nervi l-am pus la loc in cutie si acolo sta
ai mai castigat un an din viata pe care il pierdeai facandu-ti nervi cu el ... sa nu fiu inteles gresit este un aparat cu un hardware mai mult decat decent dar software este dezastru . personal m-am obisnuit cu lipsurile lui si sunt oarecum multumit de rsp enigma2 singura imagine care incearca si reuseste partial sa puna in valoare aparatul ... DAR am ajuns la concluzia ca mai bine o clona de dreambox ( in cazul in care nu se doreste investitia intr-un original ) la care ai soft cu gramada decat sa-ti bati capul aiurea cu receptoare fara suport corespunzator .
Daca vorbim despre Spark, hai sa spun si eu parerea mea. Eu folosesc numai spark, enigma numai l-am incercat. Folosesc Software-ul 1.2.07 cu pluginul 2011.02.18 cu o linie C si functioneaza receptorul de zori pana la noapte tarziu nonstop si fara intrerupere sau inghet.
Eu personal sunt multumit cu receptorul Alien. Deci nu inteleg problemele voastre.
Inghet o singura data am avut, cand am pus la incercare browserul opera. Browserul e foarte lenes si functioneza foarte prost.
am fost si eu mic si prost ... si acum o mai iau prin porumb dar am mai invatat cate ceva . dreambox este dreambox ...original sau clona , restul sunt receptoare destinate betatesterilor .
Last edited by stargate; 04-09-11 at 23:38. Reason: corectura
Tody , unii useri (printre care şi eu) am avut aşteptări mai mari de la acest receptor.
Mă bucur că tu eşti multumit. Eu nu sunt.
@Tody si eu pot spune ca merge e2 de rupe si sunt multumit si spun asta serios ( dar sigur sunt si useri ce nu sunt multumiti din anumite motive ) ... youtube cu hd , mediaplayer ce stie dts si cu font super plus o groaza de beneficii specifice enigma dar din pacate sunt si alte neajunsuri . Spark s-a dorit un rival enigma dar din pacate a apucat-o pe un drum gresit al unui sistem inchis care nu permite imbunatatiri din partea comunitati si ca atare eu ii prevad un sfarsit triumfal pe actualul Alien , sper din tot sufletul sa gresesc si sa fie bine dar experientele anterioare si actualul curs al Spark ma fac sa fiu mai pesimist .
Daca ai pune lucrurile intr-o ordine fireasca ... poate ca oamenii ar mai intelege cate ceva !
Sa fie clar ..Spark nu este o alternativa ! el este punctul zero ... ea este imaginea de firma
care s-a nascut , fara sa-ti ceara parerea , inainte de orice altceva ... inainte de a exista
macar vreo discutie despre Enigma2 pe Alien ! Pai daca creatorii unei imagini ar dezvolta
imaginii numai dupa gustul tau ... viata ar fi mai cenusie ! ca un cartier cu blocuri staliniste !
Fa un exercitiu de onestitate si citeste ce-ai scris ... vei constata ca nu ne spui nimic util , nimic
tehnic ... nimic in afara extazului pentru Enigma2 ! care extaz ? pentru faptul ca nu merge
in 1080i ? pentru faptul ca pierde tunnerul cand tie lumea mai draga ? pentru faptul de a
nu face corect DHCP cu anumite routere ? pentru faptul de a nu avea macar un skin care
sa functioneze integral ? pentru faptul ca nu monteaza automat dispozitive disc ? pentru
faptul de a nu avea nici azi un driver de cardreader , pentru faptul ca descarca de pe server
un oscam vechi de 7 luni cu o configuratie care trebuie editata pentru a-i remedia erorile ?
... si lista ar mai putea continua ! ia si citeste din sectiunea "RSP Club" lista observatiilor
la Enigma2 ... ia vezi cate au fost remediate ?
Daca vrei sa fii util , dar poate ca asta este prea mult , incearca sa scrii un post tehnic !
pentru tine este important doar numarul de posturi ... multe si inutile ! doar fiere !!!
Ce stii tu despre drumul corect sau gresit al unei imagini ? cate programe ai scris la viata
ta ? au fost ele folosite de cineva ? faci parte din galeria chibitzilor care stau pe margine si
huiduie ! atat si nimic mai mult ... dupa care se bat cu caramida in piept ..."le-am zis-o ! "
De fapt ... pe fiecare forum exista cate un Gica Contra .... fiecare fraza afirmativa incepe
cu un NU hotarat !
Last edited by MihaiP; 05-09-11 at 08:59.
Hai sa zicem ca si eu sunt un chibitz de pe margine. Voi exemplifica una din nemultumirile mele.
Pe spatele ambalajul receptorului , sunt trecute pe 3 coloane , punctele forte ale acestui receptor. Deci, citesti ce scrie acolo, iei de bun si (probabil) cumperi receptorul. Pana atunci (probabil) deja ai citit ce zice lumea. Chestii legate de E2, multiboot, viitor promitator etc etc
Pe partea de receiver satelit, lucrurile stau destul de bine.
Pe partea de internet applications, lucrurile sunt mai ... roz. In loc sa fixeze problemele existente, se incearca implementarea unor noi floricele (gen Opera). Trec peste, am un PC , oricum nu-mi pusesem mari sperante in aceste functii.
Ei, acum apare problema mea. Eu ma uit destul de des la filme in format mkv. Pe ambalajul receptorului pe care l-am platit, scrie printre altele : " AVI, MKV, MPG, TS, WMA, WMV, M2TS, FLV, DAT, ASF, MP3 playback". Multe filme in format mkv sunt imposibil de vazut. Pentru un receptor lansat in 2010, playerul multimedia e jalnic. Setari pentru subtitrari, fonturi , sunet DTS ... sublime, dar lipsesc cu desavarsire. . Bineinteles, caut alternativa, singura solutie pare E2 , dar si aceasta a intrat intr-un con de umbra. Din motive care-mi scapa, ultimul release a fost acum multa vreme.
Cum nu pot combina spark-ul si enigma (decat prin restart, multiboot) nu pot decat sa astept rezolvarea problemelor. Sau sa ma orientez catre alte receptoare ...
Da ! insfarsit si o analiza tehnica ! iata ca se poate ...
Ai dreptate relativ la media player ! si pe mine ma dezamageste ... se lucreaza la el
dar rezultatele dorite intarzie sa apara ! Cat despre MKV ... nu a promis nimeni sunet
cu DTS , desi vom avea ... curand ! in imaginea Spark nu exista software de furat !
totul este un soft legal ... cu licenta ! Mediaplayerul a primit un modul de subtitrari
online ...nesperat si functional ! cu fonturile ... ne mai luptam ...inca !
Enigma2 pe orice altceva decat Dreambox este o furaciune ! cu care nici un fabricant
serios nu se poate mandri ...poate scrie ca este compatibil , ca suporta , ca permite
dezvoltarea ...dar nu poate vinde si pretinde proprietatea !!!
De curand intre Dreambox si VU+ a devenit public conflictul relativ la drepturile de
proprietate asupra FW da tip Enigma ! o enigma curata ... nu cred ca si-ar dori-o
cineva ! ... fara EMU , fara DTS si chiar fara Enigma2 !!! O Enigma fara Enigma2
face acum AAF-ul ... poate pentru a rezolva conflictul cu Dreambox !
Last edited by MihaiP; 05-09-11 at 10:31.
Am intrat in posesia unui Amiko Alien de curand si pot spune ca m-am obisnuit destul de usor cu el. Problema este ca in Spark 1.2.07 cu plugin 2011.27.07 si o linie c merge numai F***s. Cu Enigma , si aceeasi linie C, merg toate. Intrebarea este , daca revin la Spark varianta mai veche, se sterge si Enigma? Cum pot sa revin la o varianta mai veche? Ce plugin sa folosesc cu Spark 1.2.07 pentru a merge toti prov. cu o linie C? Multumesc!
Dar nici nu scrie pe ambalajul receptorului, sau in cartea tehnica ca nu suporta sunet DTS.
Pe de alta parte, nici eu nu vreau imposibilul de la acest receptor, pe partea multimedia. Cu privire la fonturi mi-as dori (si cred ca asa e normal sa fie) sa pot alege : marime, culoare (galben sau alb) , script. Desigur, sa pot alege coloana sonora, subtitrarea interna sau externa fisierului. Subtitrarea online, deocamdata nu prezinta interes pentru mine.