da, sunt de acord, am mai ridicat problema si eu si altii, insa, dupa cum zici si tu, inca nu s-a gasit o solutie. Dupa parerea mea aplicatia de mediaplayer ar trebui sa fie facuta mai flexibila, configurabila, caci mountare de fs via retea pare sa fie ok.
BTW: exista solutii/medii de dezvoltare de aplicatii specifice pt. aceasta platforma ? ... ma gandesc la librarii specifice, generare de make files, compilatoare ...
@asztalos - Media playerul este pe o lista de prioritati ! inca nu stiu cum va arata noul program
dar daca judec dupa prezentul ...daca i se rezolva problemele si i se mai adauga facilitati ... nu va fi rau !
Cat despre dezvoltare de SW ...orice contributie sub forma de "plugin" este binevenita ... si beneficiaza
de suportul soft al fabricantului ! De exemplu daca doriti sa dezvoltati un plugin nou sau sa adaptati unul
existent si doriti biblioteci suport pentru OSD ...vi le pun la dispozitie !
@jeka --- Drtic is specific for Enigma systems ! Spark is a proprietary system implemented
over Linux as operating system ... but is a good ideea and I'll transmit it to the SW team ...maybe !
Last edited by MihaiP; 21-01-11 at 17:14.
Not Drtic.
For procesor sh4 is DDamir Subtitle Player.
http://www.krkadoni.com/log
Thanks for WS team.
Taj program je napravio Damir iz hrvatske i napravljen je za E2, neide na spark verziju.
Programul respectiv este facut de Damir din croatia si e facut pentru E2, nu merge pus pe spark.
Alien has E2
This E2 work or not work DDamir?
Last edited by delta2k2; 04-01-12 at 00:55. Reason: Rule 12 + Lynk
Work fine!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Thanks zildan!
If someone tried DDamir subtitle player to e2?
@jeka - this thread is dedicated to the image Spark ( witch is NOT an e2 image ! ) running on Alien.
Alien hosts simultaneously Spark and E2 ...user can choose witch image Bootloader will load !
Amiko Alien si sunetul DTS
====================
Discutiile avute cu fabricantul au adus urmatoarele precizari :
- sunet DTS este apanajul echipamentelor High End si profesionale
din motive de cost ridicat al licentei de soft ... nu este cazul Alien
- sunetul stereo DTS downmix este si el obiectul unei licente soft
care in masura in care pretul este rezonabil ar putea fi implementat
Implementarea downmix=on in Enigma pare a fi cu ... cantec !
situatie nedorita de fabricantul Alien care este cat se poate de
serios in privinta legalitatii solutiilor soft utilizate.
Last edited by MihaiP; 22-01-11 at 11:45.
DTS Downmix OFF cu iesire pe HDMi si toslink nu presupune licentiere.
Asta trebuie implementat.
am testat si mediaplayerul , concluzii :
- cu filme 720p se misca bine
- cu filme 1080p "agata" la greu ( am testat vreo 10 filme )
- din subtitrare nu a citit diacriticele corect ( ă la citit in schimb ş si ţ nu )
- fontul subtitrari este urat rau
- cu toate ca stie ca in containerul MKV este subtitrare inclusa nu o citeste
poate unele din problemele de mai sus au mai fost semnalate . sa speram ca in viitoarele revizii de soft se vor mai imbunatati unele neajunsuri dar in mare receptorul este foarte bun la cat costa
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
am incercat sa conectez alienul la pc prin total comander dar toate incercarile mele au esuat,e cineva dispus sa ma ajute?multumesc anticipat
Poate vrei sa spui ca ai incercat sa te conectezi cu Total Commander la Alien !
Dupa cum descrii, ai de invatat despre retele in primul pas, apoi despre Alien.
recunosc ca am de invatat,dar daca nu incerc nu voi reusi niciodata.