Treaba e ca indiferent de canalul pe care ramane(encript sau fta),fara a-i schimba posturile,i-l gasesc blocat.
Dati-mi o parere.
Treaba e ca indiferent de canalul pe care ramane(encript sau fta),fara a-i schimba posturile,i-l gasesc blocat.
Dati-mi o parere.
Datorita faptului ca respectivul card "e rar", ai avut raspunsuri cu ecm mare mult timp si s-a agatat bufferul circular.
E o problema veche, cauzata de logica in care se poate face decodare soft !
Nu se va rezolva foarte curand, sursa de la modulul care face asta nu e si nu va fi publica!
Incearca sa schimbi canalul periodic in cazul in care ai raspunsuri cu timpi mari si instabili.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
A aparut noul Spark 1.2.50 !!!
Se promite rezolvarea problemelor cu subtitrarea, previzualizarea fonturilor custom, stabilitate mai buna, etc.
Spor la testare!
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
N-am urmarit daca s-a mai publicat pe aici, un instrument care pare destul de util posesorilor de Alien.
Ce face acel instrument ?
Normal can am incercat cu null modem 2-3 3-2 5-5 pinii dar nu raspunde, nu imi spare nimica, under as caput explicatia...
Sent from my Desire S using Tapatalk 2
Vezi ce lungime de cablu ai intre alien si hub ca e posibil sa nu fie curent destul si de aceea iti pica hardul. Incearca sa-i reduci lungimea. La mine merge fara probleme un stick wifi, un cooler pe USB (deala de laptop, intre alien si dream) si un HDD pe usb, inca deala care e functional doar pe 2 USB (unu power altu data). Norocul meu a fost ca intre hub si alien am un cablu doar de max 5 cm. Eu chiar incercasem sa folosesc o extensie, fiind asa scurt, dar am renuntat ca nu mai ducea nici macar HDD ul fara restul. Imi merge asa deja de un an.
Sent from my HTC using Tapatalk 2
Mersi de raspuns. Lungimea este de vre-o 50cm, dar hub-ul are alimentare separata. Oricum o sa incerc un cablu mai scurt sa vad, poata ajuta.
Last edited by delta2k2; 12-01-13 at 19:55. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Buna seara, va rog sa-mi explicati si mie pe scurt la ce folosesc si eventual daca se pot folosi urmatoarele functii ale lui Amiko SHD 8900:
1. Kartina TV
2. Noveo TV
3. la Network hard disk ce inseamna Network hard disk (z,y,x) si Service type (CIFS, NFS)
4. 3G Network
5. functia TimeShift
sper ca astfel sa mai invat cate ceva despre capabilitatile acestui receptor. Multumesc mult.
Buna .
Sunt niste intrebari de incepator de incepator! Daca nu primesti raspuns de la ceilati, a-si spune eu cu cuvintele mele.
Primele doua o fii ceva televiziuni care vin prin internet s-au niste playere pentu Ip tv. (In general aceste playere se pot edita la posturi care o afli de pe internet)
,,Network hard disk,, este o optiune pentru a obtine un hdd disck in receiwer (care se afla in alte parte) in cazul in care nu ai in box hard disck. Se monteaza cu ajutorul acelor doua serwere linux , Cifs si NFS. Cif este folosit pentru vizionarea filmelor, dintr-un calculator (cu windows).
Nfs serwer este folosit pentru a mounta un hdd dintr-un pc linux (ex. ubuntu, fedora, Dreambox E2) deci daca cineva are doua boxuri si numai in una este un hdd disc se poate folosi la ambele boxuri acelasi hdd prin folosirea serwerului Nfs.
3G Network , e clar, s-au nu? Modem usb de la Diginet s-au Orange, il bagati in box si aveti posibilitate pentru configurare acestuia, pentu a putea folosi.
Functia time shift (Chiar ca sunteti incepator) Cu asta puteti sa-l intarziati emisiunea la care va uitai , adica, daca aveti un stick mountat s-au mai bine un hdd, ii activati acest optiune si aparatul salveaza cursul emisiunii, si in cazul asta puteti sa o pauzati s-au sa reluati faza de la fotbal, sau s-al rulati mai in fata cand este reclama. deci nu va uitati live la emisiunea respectiva!
Eu cer scuze ca m-am bagat, asa, aici , si daca ceva am gresit va rog sa ma corectati acolo unde nu m-am exprimat bine.!
In spark nu am vazut ca stie.
In enigma2 merge fara probleme, eu il folosesc pe tableta/telefon cu android, cu dreamdroid si mxplayer.
Pe calc merge bine cu mplayer/smplayer sau vlc.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Mi-a mers mie streaming-ul pe spark dar nu ma intreba cum. Setarile din receptor erau aproape cele default, doar ca i-am activat interfata web. te conectezi cu http://adresa_receptorului si dupa autentificare ai un webtv, dai click pe el si, in cazul in care ai java 7 si ceva + vlc 2.nus'cat merge. Eu am facut update si la java, si la vlc. Si mi-a mers doar din IE; chrome n-a vrut. Acum nu mai merge nici din IE...si n-am apucat sa vad ce protocol sau porturi sunt folosite.
Multumesc k-mel pentru raspuns. Am testat si eu webtv pe mozzila si a functionat, din cate am observat cand schimbam programul din interfata se intampla acelasi lucru si la TV. Se poate cumva ca la TV sa urmaresc un program iar pe PC altul diferit?
E pur si muove
La varianta mea cu un singur tuner nu poti viziona programe diferite. Chiar si tu spuneai ca atunci cand schimbi programul din browser se schimba si cel din TV. Si poti sa incerci sa schimbi prog din telecomanda, sa vezi ca se schimba si in browser.