Cum ai in incercat sa instalezi imaginea ?
Prin LAN sau cablu NullModem ?
.
Va salut cu respect !! Am incercat sa instalez imaginea Gemini_0470_DM500_max_var ,problema este ca apare mesajul upload rezult -1 chiar si dupa a doua incercare ,va rog sa ma sfatuiti care ar fii urmatorul pas de facut ,o solutie salvatoare . Imaginea am descarcat-o de pe i-have-a-dreambox ,deci nu se pune problema . astept parerea dumneavoastra .
Cum ai in incercat sa instalezi imaginea ?
Prin LAN sau cablu NullModem ?
.
Prin cablu Null-Modem asa cum scrie la carte, uff de ce mi se intampla numai mie ?
-ai debifat LAN din dreamUP ?
-ai dat erase flash inainte de incarcarea noului flash ?
Inainte sa pui imaginea buna pune de citeva ori imaginea erase sa stearga bine resturile
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
dadarici ,da am urmat exact pasii descrisi de zmeura . lao ,incerc ceea ce spui tu ,erase de mai multe ori ...am sa revin ,multumesc deocamdata![]()
Ce versiune de DreamUp ai folosit ?
Ce windows ai ?
.
Am revenitdelta 2k2 Windows XP Pro Performance sp 3 si Dream Up DM500 .Flash update finished,result 0 ,in circa 11 minute ,am reusit pana la urma ,se pare ca lao a simtit ceva in legatura cu butonul erase . Va multumesc foarte mult pentru interesul acordat problemei mele .dadarici,lao ,delta 2k2 multumesc !!
![]()
Ma bucur cand cineva reuseste asa ca tine sa-si repare jucaria !![]()
Pai eu zic sa incerci fara cablu null-modem folosind FlashWizard 6.3 !!!
dureaza doar doua minute si merge fara gres ! face singur "flash erase" ...
cu cele 2-3 erase-uri ...astea-s povesti ! adica ce ? se sterge si i se da si lustru ?![]()
Da, exista o imagine goala care se numeste "erase", eu la aia m-am referit. Cu butonul erase poti sa-i dai de mai multe ori si tot sa nu stearga complet .
Iar FlashWizard e o solutie foarte buna
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Buna seara !! Considerati ca FlashWizard ar fii mai eficient mihaip ? am descarcat si pus la capitolul tools, pentru cand va fii nevoie >> trimiteti-ma la un tutorial FlashWizard daca se poate. In alta ordine de idei :: In dreapta sus a ecranului aparea un info bar mai mic odata cu schimbarea canalului ,care continea provider ,data id chei .. spuneti-mi va rog unde il dasesc pentru instalare ..as vrea s-al am din nou .