Dolce sport 2 nu transmite tot timpul
Dolce sport 2 nu transmite tot timpul
multumesc la toti pentru raspunsuri.
Cu placere; pe viitor te rog foloseste butonul "New Reply", nu face quote inutil (vezi la regulament punctul nr. 12).
Last edited by val; 16-09-10 at 23:51.
Live AC Milan-Bate acum
![]()
curios,la mine nu apare dolce sport 3 in grila...
care ar fi motivul?
Dolce info
Last edited by delta2k2; 21-10-11 at 11:51. Reason: Regula 12: Quote inutil
la Dolce Info nu apare nimic deosebit,doar promo-uri,
publicitate etc
Acolo intra pe dolce info ai pm
multzam,am primit si raspuns deja
Cu placere sper ca totul e ok acum.
Last edited by delta2k2; 23-10-11 at 23:44. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Emite doar in intervalul orar in care se transmit meciuri live din Champions League pe canalul Dolce Info.
Salut ! Eu m-am abonat la pachetul de mijloc tocmai pentu canalele de filme (CineStar, ActionStar, ComedyStar) dar acum ca se vor scoate, nu inteleg de ce mai dau atatia bani pe ,,800 de filme lunar" - afirmatie conform dolce. Sa nu mai spunem ca Movies24 a zburat de ceva timp.
Daca ati citit ultimele mesaje de pe Receiver au spus ca ofera pachetul MaxPak gratuit pana pe 31.dec.2011 dupa care v-a costa 6.08 E/luna in locul CineStar, ActionStar, ComedyStar DAR numai la cerere... Eu am sunat la relatii ca sa imi confirma informatia unde, surpriza ! Operatorul mi-a spus ca defapt aceste canale din pachetul MaxPak vor sta active pana va fi gasita o solutie care sa inlocuiasca CineStar, ActionStar, ComedyStar.
Oare cu ce vor fi inlocuite acestea, HBO sigur nu ni-l lasa moca doar abonati la pachetul Dolce extra.
PS: HBO nu m-a impresionat absolut deloc de cand m-am abonat la el.
Eu de HBO sunt destul de multumit,mai ales in varianta HD.
Pacat insa ca nu avem si alte canale de filme in format HD,
de ex HBO 2 sau CINEMAX
Vina pentru cinestar nu este a romtelecomului , aceste canale isi vor inceta definitiv emisia pentru Romania
Si cine are pachet "maxim" nu ar trebui despagubit?
Sau eventual sa introduca alte canale?
Deja Movies 24 a disparut...