Asta nu e o noutate, este de mult timp subtitrat in romana pe 13° e
Asta nu e o noutate, este de mult timp subtitrat in romana pe 13° e
Asa o fi, dar eu de curind l-am gasit si ca mine or fi si altii.
Si la o cautare pe forum eu nu l-am gasit ....
PS Am gasit post cu sci-fi. Nu asa am vazut ca se numeste postul TV , asa ca am cautat dupa denumirea lui
Last edited by lao; 13-09-10 at 21:48.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Are subtitrare in RO de cand l au preluat cei de la AKTA in pachetul lor .
nu mai este in pachetul akta si nu a fost oficial din cate stiu niciodata , a mers o perioada cu cartela viaccess asa cum merge si pachetul eurosport de pe hotbird .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Mentiunea era ca de la data respectiva a inceput sa aiba subtitrare in RO.
din cate imi aduc eu aminte inca de la aparitie a avut subtitrare in romana si poloneza ... pacat ca niciun dth autohton nu a preluat acest post
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu sunt key pt acest program ? Mai sunt alte programe romanesti pe hotbird sau alti sateliti care merg cu key si daca sunt care si unde gasim key-le ?
nu gasesti key pentru scifi iar pe hotbird mai gasesti tvr international si protv international necodate ambele .
voi trebuie sa intelegeti ca era key lor a apus,poate si a share lui dar nu in viitoru apropiat si asta datorita unor idiotii care nu au nici o legatura cu acest hobby si nu fac referire doar la bisnitari......
scuze de off
Periodic, apar key Constant CW pentru Sc-Fi si Universal; ultima data le-am vazut postate pe demonisat, in aceeasi zi au si expirat.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
chiar acum au aparut chei pentru universal si sci-fi pe 13 est[bliner.key pe sat universe]
Probat, la ora asta nu mai merg.
Se pare ca ne luam ramas bun de la Scifi. Ieri am observat ca subtitrarea Ro de pe 12322H/13est nu mai este disponibila, http://www.scifiuniversal.ro/ dupa 1 Ianuarie nu mai ofera programul zilnic, iar port.ro l-a scos din lista posturilor tv.
asa e. nu mai are sub in ro
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All Advice given Is for experimental and educational purpose only