Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 61

Thread: Sechestru la rompetrol.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sunt pt ca pe langa evz, hotnews, cotidianul, gandul etc mai citesc si monitorul oficial... tu citesti monitorul oficial? poti sa-mi spui ce studii juridice ai d-ta? eu am doar 4 ani de facultate cu licenta luata in 98... la STAT! tu?
    intotdeauna iau de bun (adevar) ceea ce exista in acte oficiale. nu ceea ce se scrie prin oficine (fie ale pdl fie ale pnl fie ale psd)...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

d-ta,tu...lasa vrajelile...
    ma doare exact in kur de pozitia ta sociala si studiile tale....ti-am spus ieri ce esti cu adevarat.....vrei sa repet?

numai tu stii adevarul...ce postezi tu e lege..daca cineva are o alta parere are creierul spalat..sau posteaza supozitii.........mai lasa-ma naibii.

Mentioned
    0 Post(s)

ti-am dat definitia din dex a termenului folosit de tine... nu prea merge... dar cumva ai citit ce inseamna? cred ca nu... ca dovada ca nu citesti. poate decat printre randuri. asta explica faptul ca nu intelegi. ca sa intelegi trebuie sa citesti tot. sa-ti fac o schema?

prietene, n-ai inteles: ce postez eu nu-i lege (evident)! ce postez eu e din si pe baza legii (actele oficiale - alea pe care le produce legiuitorul)... diferenta de nuanta... chiar atat de greu e?

ca mi-ai spus tu nu stiu ce... n-are relevanta. nu-i bazat pe nimic oficial. iti repet: am o diploma de licenta care confirma altceva decat ceea ce spui tu... intelegi? asta-i diferenta intre noi: eu postez avand la baza sustinere din acte oficiale. tu postezi din "putul gandirii" (a ta sau a altora)!

ps.
    ma duc sa ma hranesc - abia am venit de la munca si sunt infometat si obosit. revin cu forte praspete. sau nu... apropo tu ce prestezi in viata de zi cu zi? sau e bun ajutorul de somaj?
    Last edited by JBTC; 13-09-10 at 21:21.

Mentioned
    0 Post(s)

baga schema...

slow down cu prietene...care lege???????????????in romania legea e cum vrea vintu sau patriciu sau altii....
    am trecut de faza cu somajul.....nu stiu insa ce relevanta are ce lucrez eu???
    ti-am explicat ca ma doare in fund de studiile tale si de pozitia ta sociala....dar cauti scandalul....

de ce nu ma ignori???incearca!!!
    ti-am explicat clar ca nu dau 2 bani pe tine..nici pe postarile tale unice si documetate...ce vrei mai mult????

da-mi pace.
    Last edited by outcast; 13-09-10 at 21:29.

Mentioned
    0 Post(s)

iei actele normative in cauza, le citesti cu atentie, compari cu articolele "deontologilor" si tragi concluzia la urma. nu mai lua ca surse sigure media si internetul. nu-s surse sigure!

care lege? pai alea din monitorul oficial. bune-rele... alea sunt!

ps. ma lasi sa halesc? ma cearta nevasta ca-mi "storc creierii cu toti cretinii" - expresia ii apartine... sa nu te inflamezi. in loc sa-mi vad de copil si sa ma relaxez...

de ce nu te ignor? tu de ce nu ma ignori? nu te ignor pt ca inca mai cred ca nu esti o cauza pierduta...

nu ma intereseaza pozitia ta sociala dar era interesant de stiut... daca ti-e rusine cu pozitia ta sociala... accept sa nu ne spui. pot sa traiesc cu asta.

Mentioned
    0 Post(s)

nu vreau sa o insult pe nevasta-ta,de aceea ma limitez sa afirm ca e dezinformata....
    daca aveai creier nu te credeai mesia,acceptai ca pot exista si alte opinii/pareri decit a le tale.si chiar faptul ca chiar si tu poti fi in eroare.......

incearca sa ma ignori...

Mentioned
    0 Post(s)

oricine poate fi in eroare. doar ca ceea ce eu afirm poate fi usor probat. tu doar iti dai cu parerea. scuz-o pe sotie: n-a stiut cu ce iluminat polemizez... i-am explicat si mi-a impus sa-ti cer scuze. in numele ei o fac! pot s-o fac si-n numele meu.
    ca sa nu te mai supar: promit ca din acest moment nu te voi mai supara! e bine asa?
    cedez eu!