Ce server folosesti? linux mpsel, sh, powerpc ?
Am si eu o mica problema cu un card tigger N3 - Tivusat.
In primul rand acest card in N3 se comporta excelent in oscam si sbox, singurul mic inconvinient ar fi ca in sbox lipseste in totalitate iar in oscam am doar partial informatii in sectiunea entitlements:
In oscam arata cam ceva de genul:
detect nagra tiger card
type: NAGRA, caid: 183D, IRD ID: XX XX XX xx
ProviderID: 00 00 54 11
ROM: T I G E R 0 0 3
REV: R e v 2 5 0
SER: xx xx xx xx
CAID: 183D
Prv.ID: 00 00 54 11 (sysid)
Nu am data de expirare de valabilitate nu nimik. Din experienta proprie am vazut ca acest card cere AU saptamanal 1 data, si merge doar in boxul venit cu cardul, nu merge nici cu oscam, sbox, mgcamd, sau cel putin la mine nu a functionat.
Are cineva idee cum pot vizualiza valabilitatea cardului si cum pot rezolva parte cu AU, sincer este destul de incomod saptamanl sa scot cardul si sa-l tot mut dintr-un aparat in celalat.
Multumesc.
pHaRAon
![]()
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
Ce server folosesti? linux mpsel, sh, powerpc ?
..::EGAMI TEAM::..
Sa stii ca exista si scam care face AU.
Nu imi aduc aminte exact , dar exista un script pt au la card(sper sa nu confund cu mediaset) care pune cardul pe un anumit canal,(de fapt o serie de 3) cu un anume emu si face update.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
Nu mai deschid alt topic, scuzati-ma pentru "interferenta", in ce conditii se poate incheia contract pentru TIVUSAT si ce preturi sunt, atat pentru receptor cat si pentru CAM?
Multumiri.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Cardul de tivusat face au cu mgcamd in combinatie cu oscam eu personal o fac cu cam Nagra common interface in ceea ce priveste cat costa si cum se obtine aveti informatii aici
hxxp://www.rai.it/dl/portale/smartCard/smartCard.html
Cardul este intr-un DM800 cu imagine NabiloBlackHole_DM800_012.
Cardul se poate cumpara practic de oricine, DAR poate fi activata doar de un ceatatean italian, platitor de RAI, gen TVR la noi, si costa daca nu ma insel 99euro [cartela+box].
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
@val,de cumparat asa cum sa zis doar un abonat rai,la fel si pentru activare,cumperi numa cartela si iesi la 20 de euro max,asta daca ai cam nagra incorporat in tv sau alte modalitati de a face AU,in rest in dream si viteza![]()
Nu exagera cardul poate fii cumparat de o persoana fizica chiar de pe situl lor (16 euro este costul se poate plati si pay-pal) nu este un gen de card Tvr din mai multe motive cardu poate fii activat si din afara chiar daca nu esti cetatean italian sau rezident (su si cetateanul sau ezidentul are dreptul la activarea mai multor carduri)
..::EGAMI TEAM::..
ce mai lungim vorba
care rezident in Italia face un pustiu de bine sa deschida o lista pentru cei doritori de a achizitiona smartul minune si sa-l expedieze in RO ?
merg si eu cu trenul asta! suport "contravaloarea" deranjului!
succesuri!![]()
Inca o intrebare, daca se poate achiztiona cardul separat, la aceasta versiune N3 cardul nu este imperechiat cu receptorul / CAM-ul?
Last edited by val; 12-09-10 at 12:50.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Cardul este imperecheat cu bk&rsa comun.