Hai ca-i buna. Iar ne aflam in treaba numai de dragul de a ne contrazice. Oare cand vom putea sa evaluam corect ce se intampla in mediul politic romanesc si nu numai in mediul politic.
Ne contrazicem tot timpul , de parca am avea interese de o parte sau alta. De asta nu dau 2 bani pe noi cei din varf, ca au si unii si altii sustinatori tot timpul. Daca ei zic ca-i neagra , atunci se gasesc destui sa ii aprobe, chiar daca e alba.
Cine nu e implicat politic e cel mai in masura sa critice si pe unii si pe altiii.
Eu cred ca ar trebui sa dam cu ei de pamantg de cate ori gresesc. Valabil pentru toti , indiferent de la ce partide sunt.
In germania au manifestat 100000 de opameni doar ca taiau 3 castani, ca sa fac ceva folositor pentru comunitate pana la urma. La noi nu se strang atatia nici daca le taie 75 % din salarii. Aici e problema, ca avem alte aspiratii,(sau mai bine zis nu mai avem deloc), ne-am obisnuit deja cu prea multe nenorociri si tampenii si se pare ca nu mai distingem binele de rau.