Nu tipam pe aici pentru ca eu m-am inscris in 2007,de unde stii ca nu am tipat in alta parte?Atat legat de PNL cat si de PSD?
Intre 2007-2009 nu am laudat pe nimeni,era bine si nu aveam de ce sa protestez prea tare,faceam misto de premierul motociclist si am cerut ca Remes si Muresan sa fie condamnati dupa vizionarea filmului furnizat de ..... stim noi cine.
Restul sunt din laboratorul de propaganda.Bineinteles Patriciu e de vina ca Roberta Anastase trece legi foarte importante de una singura.

Si da,pe banii MEI.Am tot dreptul asta indiferent de cine e la putere nu dupa cum imi spun unii.Asistatii sociali VREAU sa-i tin pe banii mei,pe hoti nu.
---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
Oricat ar fi furat unii (vad ca Basescu nu vine niciodata cu dovezi,doar cu acuze) dupa 2 ani de guvernare si 20 de miliarde imprumutate de la FMI nu mai trebuia sa se simta nimic din "mostenirea grea".Nu mai au scuze asa cum nu au scuze pentru furt,palme si batjocorirea instutiilor statului cu votarea unor legi din burta.Dar probabil ca de vina e lupul rau,nu?
PS: Parca se lauda Base ca la fiecare 3 luni merge in Piata Universitatii sa se intalneasca cu poporul.Pai acum are ocazia,poporul il asteapta in piete.Hahaha.