Page 12 of 21 FirstFirst ... 28910111213141516 ... LastLast
Results 166 to 180 of 312

Thread: EOLIANU' la bula(ngi)u!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu stiu ca si sefii din justitie au fost numiti pe mana lui Base.
    Justitia poate ca nu serveste puterea,dar parchetele da,prin incercarile astea de arest preventiv de fatada in loc sa trimita in judecata mafiotii si sa aduca dovezi ca sa fie condamnati.Nu se face oare DNA TV ca sa nu ne mai uitam la moguli ci direct la sursa?

PS: Stenogramele rasufla tot de la ei,nu de la judecatori.
    :

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Iar eu cred ca daca era asa cum spui,SOV era la bulau acum pentru cel putin 15 ani.Nu uita ca el a finantat campania lu`Geoana pentru presedintie si Base stie asta.Vintu nu este singurul caz de favorizarea infractorului facut de justitia romana.Judecatorii au eliberat foarte usor si violatori,talhari etc,etc.Tot puterea este de vina?
    Imi pare rau de cei 300.000 de romani care poate chiar daca niciodata nu-si mai vor recupera banii de la FNI "dormeau linistiti ca justitia lucra pentru ei".

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

stai linistit....sunt destui care au avut orgasm cind a iesit vintu astazi......degeaba explici tu de campanii finantate de vintu...
    e nevinovat,,si costache la fel....nevinovat....

daca a iesit vintu e vinovat base ca e justitia pusa de el..
    daca vintu era retinut mai departe base era de vina ca justitia e politizata...

cum o dai tot acolo iesi.....si daca ma gindesc bine criza mondiala e tot din vina lui base.......la fel si incalzirea globala....

...dar ..vom iesi din criza cind va bate vintu prin rompetrol..

.
    Last edited by delta2k2; 16-09-10 at 23:39. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai ati pierdut esenta :
    - neste flacai subordonati ministerului justitiei sustineu ca SOV poate fi anchetat doar incarcerat
    - o fatuca inamovibila a fost de acord ca da
    - trei inamovibili au spus ca nu ( atentie , nu doi - hotarirea este a completului )

amu , neste flacai subordonati ministerului justitiei pot sa il ancheteze in continuare pe SOV

( acum ,, cinstitul doctor Yassin " poate sa-l faca la avere iar generalul Degeratu -consilierul lui Basescu - sa tina legatura intre cei doi titani ai modernizarii Romaniei )

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

m-ai spart cu cei doi titani

ps. io am inteles ca 2..nu 3.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

despre cei doi titani ai modernizarii statului s-a spus doar pe A3 si RTV
    Titan 1 = SOV
    titan 2 = basescu
    s-au inteles in 2007

referirea cu generalisul degeratu o sti ?!

Standard RSP member suporter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Nu inteleg de ce ii luati apararea unui "hot" - Vantu? Doar pentru ca va este antipatic Basescu? Chiar credeti ca Basescu e implicat in acest dosar?
    Treaba e foarte simpla: Vantu era "ascultat" in dosarul Catalin Voicu si SRI-ul a aflat ca il ajuta pe Popa in Indonezia. SRI-ul a facut o nota catre procurori si acestia au declansat cercetarea.
    E normal ca Vantu si trompera (trustul) sa-l acuze pe Basescu, doar sunt in campanie anti de 2 ani. M-a distrat cum au sarit unii ziaristi in apararea "titanului"... Rosca Stanescu, Nistorescu, Bogdan Chiriac si cum au tacut malc Ponta si Antonescu! Normal ca stiu cat e mocirla de densa si cred ca nu se vor manji in ea? Sunt bagati toti pana peste cap.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai nu il apara nimeni,doar ca suntem unii care nu mai muscam scenariul arestarilor preventive.
    De cand a ajuns Base la putere s-a facut "justitie" la TV.A inceput cu Nastase,cand ii numaru tablourile si au stat televiziunile 2 saptamani in fata casei lui (bineinteles ca acum se gaseste careva sa imi spuna ca tin cu Nastase,nu ca de fapt ala era circ ieftin si probabil Nastase are multe alte bube mai mari decat termopanele).Rezultat zero,a fost doar circ mediatic menit sa il ingroape politic pe Nastase.
    Apoi reteta a mers mai departe cu Remes,dar acum au inceput sa rasufle si stenograme in presa.Bineinteles ca flagrant nu s-a facut,ei ii urmareau pe ministrii PNL doar ca sa le-o dea la gioale nu sa ii prinda.Inregistrarile au fost folosite cand a simtit conducatorul suprem ca e momentul.Ala plimbat cu catuse la tv si .....
    Hayssam idem.Pe asta l-au scapat printre berbecuti si pa.
    Voicu la fel.(Vi se pare ca ma repet?)
    Vantu ... mai trebuie sa mai zic?
    Au mai fost aceleasi arestari preventive la Becali si DD,pe Ridzi fiind de a lor au lasat-o asa,asta a fost prinsa cu chilotii in vine de altcineva nu de ei.Nici un condamnat definitiv.Daca nu ati inteles inca faptul ca nu asta cauta parchetele din Romania (condamnari) ci doar circ televizat pentru a pune presiune pe cineva sau ai termina imaginea publica inseamna ca v-ati chinuit degeaba 5 ani sub maretul conducator.

Am scris si mai la inceputul topicului dar degeaba,mai scriu odata (probabil tot degeaba): pe Vantu as vrea sa il vad CONDAMNAT pentru multele pe care le-a facut,dar asta cu arestarile preventive la TV se termina intotdeuna la fel cum s-au terminat pana acum,adica cu rezultat zero.Si uite asa eu nu sunt deloc dezamagit de justitie,nu imi pun sperante prostesti in ceva ce e doar de ochii lumii.

PS:Inca odata: EU NU IL APAR PE VANTU,STIAM DINAINTE CA VANTU NU VA PATI NIMIC PENTRU CA ERA INCA O ARESTARE DOAR PEREVENTIVA DE OCHII LUMII,INTR-O CAUZA DE CACAO.ASTEPT CONDAMNARI DEFINITIVE NU CIRC TELEVIZAT.Poate asa inteleg si basistii.Si da,Base e in spate.Ca doar nu degeaba a numit el sefii DNA,ministrul justitiei,membri in CSM,sefii serviciilor secrete (ca doar ascultarile de telefoane nu le face mama),etc,etc.
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

un cetatean normal crezi ca ar fi fost eliberat la cate dovezi sunt impotriva eolianului ?

va inchipuiti ce pelerinaj a fost la casa naşului sa-i pupe inelul maro si sa-i jure credinta vesnica ( bineinteles cat mai are bani sa-i plateasca ) suntem barbaţi in toata firea nu copii si putem realiza ca pe orice parte am intoarce povestea totul este un putregai si cine are bani si relatii in tara asta are parte de "respect" din partea justitiei si "mila" .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Un cetatean normal nu ar fi trebuit arestat preventiv intr-un asemenea caz.Asta nu e cetatean normal,e dusmanul de suflet al celui de la butoane,asa ca s-a rezolvat cumva sa stea cateva zile la racoare.Mai departe nu se va mai intampla nimic.
    Arestarea preventiva nu e dupa dovezi,dupa persoana sau alte motive.Daca in cauza asta el poate scapa la condamnare cu amenda penala de ce trebuie arestat cand e cercetat?Aaa,asa la misto.Corect.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

un cetatea normal nu are puterea financiara sa influenteze un proces sau o ancheata dar acest speculator da
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    ...dar acest speculator da
    Zici de Basescu,nu?
    Eu zic sa il aresteze pe Vantu pentru ca trece strada,oricum e vinovat,nu?Ce mai conteaza,arestat si gata.Lasa aia cu judecata,procesul,etc.Ia de la Basescu mai bine.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

fotografie facuta aseara la bojdeuca lu' tatucu vantu

daca se ducea eolianul la fund ( nu se dadea la fund ) de unde m-ai mancau si ei o paine cinstita

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cine e acolo in poza?Un fost prieten de al lui Base care atunci cand eu votam pentru suspendarea lui el il sustinea prin trustul lui de presa sponsorizat din banii de la FNI si Petrom?Nu cred frate,e trucaj.
    Huhu-rezeanu parca era basist cat cuprinde,acum e pe lista neagra?Sa-l aresteze preventiv ca sa il invete minte pe nesimtit.
    :

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by suporter View Post
    ...
    Treaba e foarte simpla: Vantu era "ascultat" in dosarul Catalin Voicu si SRI-ul a aflat ca il ajuta pe Popa in Indonezia. SRI-ul a facut o nota catre procurori si acestia au declansat cercetarea...
    de unde stii tu ce e in dosarul lu CV si ce e la SRI? de unde stii tu ca SRI a facut o nota catre procurori (SRI nu face note catre procurori - se numesc altfel)? din auzite? din ziare? nu va mai dati cu parerea pe chestiuni despre care n-aveti habar. ai idee cum pot deveni probe niste interceptari luate in baza unui mandat pe SN? vorbeste gura fara voi...
    spre informarea ta: la dosarul cauzei lipsea avizul (avizul, nu mandatul) de interceptare... de ce? simplu: pt ca nu exista aviz de interceptare, exista mandat de interceptare pe SN, care nu poate fi adaugat intr-un dosar penal cu referire la fapte penale de drept comun... pricepusi nuanta? citim povesti prin ziare (fie pro fie contra puterii) si ne dam cu parerea... vai de noi!

ne bagam in partizanate aiurea, bazat pe simpatii... va dau o veste: justitia e oarba si rece, se bazeaza pe probe nu pe simpatii/antipatii... si pana la urma e razboiul lor (politic sau nu)! drama e ca invinsii suntem noi (oricare din ei ar castiga)...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Page 12 of 21 FirstFirst ... 28910111213141516 ... LastLast