Page 10 of 21 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast
Results 136 to 150 of 312

Thread: EOLIANU' la bula(ngi)u!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post

o poza din tineretea lui basescu

cred ca Base a fost interesat de arestarea lui Vantu ca ii facea concurenta "neloiala" : vanturi=băşini(beşini)

Eu asa mult tin la Basescu ca vreau sa stea inca doua mandate de 5 ani ...dar la puscarie pt dispariatia in neant a flotei romanesti , impreuna cu cei care au contribuit la impartirea banilor din flota ca nu e singur acolo
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Si ca sa nu mai auzim povesti cu pesti ! despre maestrul combinatiilor
    bursiere ... Costache ... caietul de sarcini de la cumpararea Petromidia
    specifica ... cumparatorul plateste pretul ( 50 miloane ) si preia sarcina
    datoriei ( 107 milioane la acel moment ) ...sarcina datoriei insemnind datoria
    firmei plus majorarile care deriva din neplata ei ... la finalizarea cumpararii
    datoria Petromidia urcase deja la 280 de milioane , fapt consemnat prin
    controlul fiscal ... ulterior prin refuzul de plata , desi plata datoriei i-a fost
    esalonata ...aceasta a ajuns la 570 milioane !
    Nu are nici o importanta fata de cine era aceasta datorie ! fata de stat sau
    fata de o banca ! ... ai cumparat Petromidia cu datorie cu tot ...platesti !
    Si ca sa nu se creeze impresia ca Patriciu a fost cel pacalit ... evaluarea
    pretului de piata al Petromidia , facuta de catre FPS , era de 6-700 de
    milioane ...asa ca Patriciu a beneficiat de cele mai bune auspicii pentru ca
    dupa cumparare Petromidia sa devina un succes ...fapt care s-a si intamplat !
    bravo lui ! De aici si pana la a fura la revanzare ... cele 600 de milione datorie
    este o mare distanta ! intai si intai ca datoria fata de stat nu este o creanta
    negociabila ... transmisibila ! asta s-a intamplat doar cu acordul tacit ... si
    chiar explicit al guvernului Tariceanu ! Insasi vanzarea este ilegala ! ilegala
    atit timp cat Rompetrol nu este stapinul absolut al petromidia ...putea fi ! nu
    trebuia decat sa-si plateasca restantele ... ilegala pentru ca prin conversia
    datoriei in actiuni statul este majoritar la Rompetrol deci ...el poate vinde si
    in nici un caz Costache ... dar Costache a luat banii ...si s-a facut
    ca ploua ...acum pozeaza chiar in victima ...ce l-a mai pacalit pe el statul
    Roman ! ... l-a facut miliardar si acum ii aduce aminte ca este un hot !
    Last edited by MihaiP; 14-09-10 at 17:13.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

El a "vandut" datoria odata cu afacerea.Altfel daca mergem pe aceasta logica putem spune ca si statul daca i-a vandul Rompetrol a ramas de fapt cu datoriile,ca alea raman la cine le avea inainte.In rest corect,a fost jmecher si a fost favorizat.Cica ar trebui sa functioneze justitia in cazuri dinastea si cercetati si cei care l-au favorizat,nu arestarile preventive care deja nu mai sperie multa lume.Ba chiar da bine la CV,te dai lovit de putere.
    :

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

zau??..pai tziganu costache spunea aseara ca nu ezista datorie...nicidecum ca a vindut-o odata cu afacerea

eu ma intreb , de ce se baga costache in seama cind kazmunai sunt sefii????oare il sting de koaie rusii?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu explicam ca teoria conform careia el trebuie sa plateasca o datorie preluata de la stat nu prea sta in picioare daca a vandut afacerea cu tot cu datorie.Daca si cu parca si ne pierdem in presupuneri care nu au valoare.Deocamdata kazmunai nu a zis nimic ca nu ar trebui sa plateasca ei,ba chiar era postat o stire ca au platit o parte si discutau de reesalonari.Ce vorbeste Patriciu e egal cu zero,din vorbele lui nu scoate nimeni datoria,daca aia ne intereseaza.
    :

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Si ca sa nu mai auzim povesti
    ...caietul de sarcini de la cumpararea .....
    pai nu s-a cumparat cu caiet de sarcini , s-a cumparat cu un contract
    ...asta s-a intamplat doar cu acordul tacit ... si
    chiar explicit al guvernului Tariceanu ....
    Adi Nastase ; si da , o HG confirmata de o lege poate constitui exceptie de la o lege in vigoare

uita-te cu atentie la pretul barilului si o sa ai o revelatie cu privire la acceptarea propunerii de conversie a creantei in titluri de stat rascumparabile la scadenta cu actiuni/euroi

mei , in dreptul datoriei sta debitor un agent economic ; trensferul dreptului de proprietate asupra actiunilor se face independent de creditor atita timp cit nu s-a obtinut o hotatire judecatoreasca

Mentioned
    21 Post(s)

1) caietul de sarcini este un act premergator contractului, el este obligatoriu
    prin lege la orice licitatie/cerere de oferta si reprezinta enuntul cerintelor
    pe care trebuie sa le indeplineasca ofertantul ... acceptarea sa are ca
    efect includerea acestor cerinte in contract ! chiar si la negociere directa
    selectarea ofertantului se face tot plecand de la caietul de sarcini

2) operatia nu are legatura cu pretul barilului ! ci cu valoarea firmei ...
    conversia datoriei in actiuni este un fel de gaj asigurator pentru cazul in care
    datornicul nu-si onoreaza sarcina ... asa ca daca nu platesti nu poti vinde gajul !
    nu poti vinde ceva care nu-ti apartine ...care este gajat ! faptul ca valoarea
    actiunilor gajate a depasit datoria ... ghinion ! sa fi platit la timp ...
    Smecheria este ca ei ( KMG ) vor sa aleaga ...ce sa plateasca ...datoria daca ea
    este mai mica decat actiunile sau actiunile daca ele sint in declin ... acum au
    ales datoria si chipurile au platit 10% ca semn de buna credinta ...fals ! la termen
    datoria trebuia sa fie integral platita ...asta este sensul moratoriului ... nu atunci
    incepi sa platesti ! si platesti cat vrei tu in cat timp iti convine !

3) mitul marelui platitor de taxe este alta minciuna ! nu a platit taxe ci a restituit
    acciza ! acciza care nu le apartine si pe care au incasat-o de la clienti !!! cu
    profitul au smecherit-o ca orice firma proprietatea unui offshore asa ca ... hotie
    curata cu final fericit ...miliardarul Costache !
    Last edited by MihaiP; 15-09-10 at 08:24.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Dar eu tot nu inteleg cum se pot soate banii de la el,legal.El s-a acoperit in toate actiunile,a facut bani,il doare undeva iar noi cascam gura la unii care ne spun povesti.Daca vor sa recupereze o datorie sa o faca,altfel daca e doar inca un razboi de imagine ..., si este.Acum e episodul: Lupta cu mogulii.Doar ca e trucaj,nu vor pati nimic si de fapt pentru mine e fix zero daca patesc sau nu pentru ca deja povesteile se repeta la infinit si nu are rost sa imi mai ocup timpul cu asa ceva.
    Singurul lucru care m-a deranjat a fost lipsa logicii,cum naiba sa recupereze banii de la Patriciu daca el nu mai detine Rompetrol?Bineinteles,fara presupuneri.Ca a zis Basescu ca sa vina Patriciu cu banii de acasa?Binee,imediat.Mai ales ca nu trebuie sa ii plateasca el.
    Chiar,Basescu cand vine cu bani de acasa sa plateasca pentru flota?
    :

Mentioned
    21 Post(s)

Pai singura problema este ca amicul Tariceanu l-a lasat sa vanda Rompetrol
    la KMG desi Rompetrol era inca proprietatea statului Roman !!! este ca la
    leasing ...pana n-ai platit ultima rata ... nu-i al tau ! Cat despre flota ...hai
    sa fim seriosi ! daca Adi Nastase ar fi avut , si ar fi putut sa aiba toate
    atuurile, ar fi avut ce-l mai mic act doveditor ...l-ar fi ingropat la 10m sub
    pamint pe Basecu ! totul este doar o gogoasa ...o facatura marca PSD ... si
    fraierii ... musca !

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

n-o fi distrus TB folta... putem accepta asta. dar atunci cine? pt ca aveam a 4-a flota comerciala a lumii... si acum avem... nimic. o explicatie? (asa cum sov n-a semnat nimic... extrapoleaza la TB... mecanismul a fost asemanator. sau in cazul comandantului nu functioneaza?)

patriciu n-a vandut rompetrol ci participatia in rompetrol, compania fiind societate pe actiuni. cum adica rompetrol era de stat cand a vandut costache pachetul sau de actiuni celor de la kmg? era statul actionar majoritar? nu e ca la leasing absolut deloc...

ps. ati observat ca azi am ajuns mai devreme acasa? zi de salar'... off... nevasta-mea face misto de mine...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

la KMG desi Rompetrol era inca proprietatea statului Roman !!! este ca la
    leasing ...pana n-ai platit ultima rata ... nu-i al tau !
    Despre prima parte nu zic decat atat: Rompetrol a fost privatizat in leasing?Acum serios,ne pierdem timpul cu glume?Doar asa ca sa stiu.
    Cat despre flota ...hai
    sa fim seriosi ! daca Adi Nastase ar fi avut , si ar fi putut sa aiba toate
    pamint pe Basecu ! totul este doar o gogoasa ...o facatura marca PSD ... si
    fraierii ... musca !
    Pai asta se poate spune si asa:
    Cat despre FNI ...hai
    sa fim seriosi ! daca Basescu ar fi avut , si ar fi putut sa aiba toate
    pamint pe Vantu (Patricu,Felkix,cine vrei) ! totul este doar o gogoasa ...o facatura marca PDL ... si
    fraierii ... musca !
    Si culmea ca eu sunt de acord cu ambele variante in sensul ca nu au dovezi nu ca sunt gogosi,doar ca in lipsa de dovezi sunt vandute ca si gogosi.Cel putin sunt realist,stiu ca au furat toti dar mai stiu si ca hot la hot nu isi scoate ochii.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

asta cu hot la hot nu scoate ochii e perfect adevarata.....desi... justitia ar trebui sa existe.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nooo , stabilesc modernizarea tarii in noua puncte .

la KMG desi Rompetrol era inca proprietatea statului Roman !!!
    Comisia Europeana a avizat luni, 19 noiembrie, tranzactia dintre Rompetrol Group NV si compania de stat din Kazahstan ...
    este ca la leasing ...pana n-ai platit ultima rata ... nu-i al tau !
    am vazut ca multe obiecte au niste dungi pe ele ( unii le zic ,, muncitorii somalezi " ) da eu cred ca e semu' fiarei , cel din Apocalipsa lui Ioan ( nu ma las io prostit asa lesne )
    Cat despre flota ...hai sa fim seriosi !
    Iozefini
    ... musca !
    stima noastra si mindria
    traian boc si Romania
    Last edited by pacala68; 16-09-10 at 06:45.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

După ce a afirmat, in faţa completului care judeca recursul său faţă de decizia de arestare preventivă, că, in 2007, la referendum, Traian Băsescu i-a cerut sprijinul, iar el a acceptat, Vintu a continuat declaraţia, arătand că, “după aceea”, mai mulţi “emisari” ai şefului statului au venit să-i ceară o parte din trustul de presă “Realitatea“. “După aceea, emisari ai lui au venit să-mi ceară o parte a trustului media. Evident că am refuzat. Incep ameninţările, eu refuz in continuare. Am fost ameninţat că voi fi tocat financiar, am refuzat. Am fost ameninţat că voi avea probleme, am refuzat… Ulterior, a venit un control de opt luni la Realitatea TV, pentru ca in final totul să culmineze cu arestarea mea”, a spus Vintu in sala de judecată.
    Nuuuu.Nu cred dom'le asa ceva!Nici nu il sustineau astia de la Realitatea pe Base,nu e adevarat ca latra Turcescu,Traian Radu Ungureanu (care a recunosc ca primea bani direct de la PDL ca sa scrie de bine,acum europarlamentar PDL),Sever Voinescu (alt "jurnalist" care a sarit pe listele PDL,acum cred ca e consilier a lui Base),Ioan T Morar (acum numit consul la Marsilia),Pora,etc de dimineata pana seara.Nici nu se vedea,eu zic ca minte Vantu.La fel si controlul la Realitatea,dar si la Razvan Dumitrescu (cel care i-a pus caseta cu palma lui Basescu).Pe cei de mai sus nu i-a deranjat nimeni cu vre-un control (de exemplu Turcescu a primit peste 1 milion de euro cat a fos la mogul,dar nimeni nu l-a luat la purechat).
    Nu e adevarat ca in aceeasi perioada Base refuza sa il "puna pe lista" de oligarhi pe Vantu,alaturi de celelalte doua obsesii ale lui.Nu batea la ochi deloc ca era prieten cu Vantu atunci si acesta il sustinea prin trustul lui (Catavencu,Cotidianul,etc).
    Vantu a fost tare,a bagat-o si pe aia cu punctele pentru modernizarea tarii.A invatat ceva de la Basescu,sa te faci ca lucrezi pentru popor si pentru binele lui.Inca nu au zis de fapt de ce s-a sucit Base imediat dupa referendum si l-a bagat si pe Vantu pe lista de moguli rai?Oare atunci i-a cerut prima data sa predea cheile de la Realitatea Tv?
    A mai povestit cineva cum in acelasi stil mafiot guvernul Nastase l-a fortat pe Prigoana sa vanda Realitatea Tv,deci istoria se repeta cu fratele PDL nascut din aceeasi mama cu PSD.Aaaa,sau stai ca astia sunt de dreapta,nu are cum.Da,da.

---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:29 ----------

Uite aici dovada de prostie la un pupinbasist platit de Vantu ani de zile:

Informaţia a făcut deja turul tuturor redacţiilor: multi excursionistul pro-cotrocenist şi multi-lăudătorul proiectului Roşia Montană al canadienilor de la Gold Corporation, I.T. Morar urmează să plece consul la Marsilia. Pană aici nimic deosebit: o sinecură ca multe altele. Acum trei ani insă, o astfel de sinecură era infierată cu manie proletară. Unde? In “Cotidianul”. De cine? De I.T. Morar, in editorialul “Jurnaliştii lui Tăriceanu”. Redăm integral partea a doua a editorialului, care are legătură cu…Consulatul de la Marsilia. Atragem atenţia că orice similitudine dintre personajul descris in respectivul editorial şi I.T. Morar nu reprezintă o ficţiune.

“… Şi acum, de dragul simetriei, să trecem şi la studiul de caz. Ar fi multe exemple, m-am oprit la unul care a ieşit la suprafaţă in zilele din urmă. Auzisem şi eu zvonul şi am sunat la cineva de la MAE pentru a intreba dacă era adevărat. Cunoştinţa mea de acolo era la post in străinătate, aşa că mi-a răspuns un coleg de-al său: nu, domnul Gabriel G. Stănescu nu este consul general la Marsilia.
    A doua zi, evz.ro publica articolul despre numirea in calitate de consul a respectivului.
    Acest aşa-zis ziarist, un submediocru, a incercat să intre la «Academia Caţavencu» acum caţiva ani. Şi-a găsit un post bun, era ciuca bătăilor. Luat peste picior, Gabriel G. Stănescu inghiţea totul cu seninătate.
    Şi linguşea pe toată lumea. Singurul lui talent real.
    Pe de altă parte, cred că nici nu se prindea la toate ironiile.
    Ne povestea de unchiul său, ţărănistul Gabriel Ţepelea. Colporta informaţii nesemnificative din zona puterii ţărăniste de atunci. Cu chiu, cu vai i-au intrat nişte articole rescrise in redacţie. La un bal, am impresia că s-a strecurat şi in «poza de familie» a redacţiei. Voia să ajungă director la TVR. Şi a ajuns, la Sport, un loc cu călătorii dese pe ban public. Apoi a plecat la «Gardianul», unde a intrat in slujba senatorului-slănină, patronul pesedist al foii respective. Am aflat că, paralel, preda, culmea, deontologie la Jurnalism! A mai injurat, din inerţie, de pe baricada PSD şi după venirea la putere a Alianţei. Apoi a virat brusc. Acum e bun de consul "pe probleme culturale" la Marsilia.
    Un lucru e bun in numirea asta. Nu ne va face ţara de ras, pentru că va trece total neobservat şi nu va obosi autorităţile marsiliene cu iniţiativele sale de promovare culturală”. (Orice comentariu este de prisos - n.a.)
    A uitat ce a scris in editorial
    Agenţia HotNews i-a luat un interviu lui I.T. Morar privind desemnarea sa in funcţia de consul la Marsilia. Aflăm aici, printre altele, ce il califică pentru acest post: “Sunt un om serios, cred in valorile de dreapta”. Considerandu-se o victimă a presei, I.T. Morar este lovit şi de o uşoară amnezie in timpul interviului, neaducandu-şi aminte să fi făcut cineva “tam-tam” cand şi alţi ziarişti au fost numiţi in posturi similare. După ce i se prezintă un citat din propriul editorial din 2007, in primă instanţă, I.T. Morar nu-şi aduce aminte de el.
    Jurnalisti,deontologi,formatori de opinie,pupinbasisti,turcesti.Ha,ha,ha.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

tu zici ca minte vintu.eu nu cred ca minte.....un om cu asemenea valori morale nu minte niciodata..un adevarat filantrop..ca si tiganul costache dealtfel.......
    oameni adevarati,nu sefi de stat sau alti cacati de genul asta....
    eu propun ca vintul si costache sa fie trecuti in manualul de istorie ca savatorii neamului.

Page 10 of 21 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast