o sa ne caute cu lumanarea sa platim datoriile![]()
Mda,surprinzatoare stirea de mai sus.Diferenta de la 33 de miliarde la 80 e maaaare,parca nici nu cred ca am intrat in cacao asa rau.Se simte deja dar posibil sa nu simtim inca in totalitate gravitatea datoriilor.
Vad ca facem pana la urma al doilea imprumut de la femei.Si mai naspa,cred ca o sa ajung sa platesc datoriile astea la pensie.Trebuie sa emigrez ca nu se mai poate.
:
o sa ne caute cu lumanarea sa platim datoriile![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Ontopic.
Nu pot sa cred!!Asta nu a ajuns ambasador,nici consilier sau purtator de cuvant.Doar s-a mutat laBeunu dupa ce Vantu nu a mai avut bani sa il plateasca ca sa il laude pe cel care il ura cel mai mult.
Daca multi "jurnalisti" il apara pe Vantu pentru ca isi iau banii de la el,ei bine ca deontologul asta mai rar.A supt pana in ultima secunda si acum se da virgin:
http://economie.hotnews.ro/stiri-med...-emisiunii.htm
Era vorba ca ajunge la Vox dar cica postul ala a dat chix.Paunestii nu vor sa bage banii in ceva nerentabil.Mogulii buni.
PS;Voi aveti B1 pe undeva prin meniu la receptor?![]()
:
faptul ca nu l-a injurat constant pe baselu precum deontologi asta nu inseamna ca a fost catelu lu' baselu , dupa umila mea parere este unul dintre putini ziaristi echidistanti![]()
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Daca zici tu ....
De ce toata lumea il dadea in tabara Paunestilor inca de acum 8 luni?Daca el e echidistant atunci toti ziaristii platiti de Vantu sunt la fel,doar a fost si derector pe RealitateaFm,om de incredere.Hehehe.
Sau la el nu se pune?E ca si in cazul mogulilor,unii e de bine altii e de rau.Depinde cum ne convine.
:
@stargate
e periculos sa exprimi asa ceva aici..chiar daca e parerea ta si chiar daca poate fi adevarat.
le. vezi? nici nu am terminat postarea..................
Last edited by outcast; 14-09-10 at 01:10.
@zmeura sincer tie iti place ce se intampla zilele astea la realitatea si la antena3 ? numesti asta deontologie , pe langa greata produsa sincer imi este mila de ei ...
las c-o sa aduca si pe Pora![]()
pacala, ora de foc s-a terminat de mult......cum de mai esti pe aici?![]()
pai ..... vrei sa fi singur si sa promovezi pe base ?
( credeam ca de la madam P**a va displace RTV/A3 )
news nou , cica megaziaristul se alatura nasului labe_unu ( o sa lucreze @satenicu la B2 !?)
Deontologie?Ce e asta?Tine de domeniul stomatologic?
Am zis ca se vede cum juralistii incearca sa il spele pe Vantu,probabil multi au mancat o paine de la mafiot,dar nu are nici o legatura cu parerea mea despre Turcescu.Tuciuriul a devenit plictisitor de vre-o 2 ani de cand nu se mai atinge cu intrebari deranjante de putere,audienta zero.Mai mult ma deranjau la el aerele,se crede atat de "entelegent" si "deontolog","jurnalist","formator de opinie",etc cand de fapt nu e.A stat in barca lui Vantu pana in ultimul moment,nici nu mai avea emisiune la Realitatea TV dar atarna in continuare pe partea de radio si ca invitat la emisiuni.Nu a avut coloana vertebrala ca sa plece de acolo cand a cotit si catre Base,statea sa primeasca bani de la acest om rau,el fiind un deontolog.
---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 08:15 ----------
CTP:
http://www.gandul.info/puterea-gandu...-vantu-7206396....
Ce făcea insă dl. Băsescu in 2007, chiar inaintea referendumului privind suspendarea sa? Intr-o emisiune la Realitatea TV, pe atunci post pro-Băsescu pană in albastrul infinit al ochilor d-nei Melania Medeleanu, dl. preşedinte a susţinut o adevărată trantă verbală in direct, cu subsemnatul, pe tema clasificării d-lui Vantu printre oligarhi, preluand cuvantul din propaganda rusească. Pe atunci, dl. Băsescu nu folosea incă moguli. La intrebările mele repetate, de ce nu il pune şi pe Vantu alături de Patriciu şi Voiculescu ca oligarh, dl. Băsescu a răspuns, n-o să vă vină să credeţi, dar luaţi inregistrarea, "pentru că Vantu nu este implicat in politică, domnule Popescu, spre deosebire de Patriciu şi Voiculescu care vor să aibă, in afară de putere financiară, şi acces la parghiile politice ale statului in interes personal". Minute in şir, acelaşi domn Băsescu care de doi ani incoace vorbeşte de complotul antistatal al mogulului Vantu, cumpărător de oameni politici şi formatori de opinie, l-a apărat pe S.O. Vantu. Atunci, Vantu era mogulul bun, aşa cum este astăzi patronul B1TV, clanul Păunescu. Finalmente, dl. Băsescu mi-a făcut un hatar: "Domnule Popescu, pentru dumneavoastră, numai pentru dumneavoastră, accept să fie numit domnul Vantu oligarh financiar." Astăzi, astfel de replici pot părea suprarealiste, dar memoria ecranului le consemnează la virgulă.
Ceea ce am incercat să spun in aceste zile pe posturile tv şi in ziarul Gandul este că in confruntarea Băsescu - Vantu nu există personaje pozitive. Este o luptă intre doi foşti golani de cartier, specializaţi in "perverse" cu sau fără dosul palmei, care, pană intr-un anumit moment s-au inţeles de minune. Apoi, ceva s-a intamplat, o treabă atat de puturoasă incat niciunul dintre cei doi nu o face publică, oricat de mult s-ar ascuţi ostilităţile....
:
ia uite deontologie la irealitatea media
![]()
Chiar daca ar fi un lup convertit in oaie ... si oaia asta ( Base ) ar reusi sa
muste vreo doi trei lupi ( Vantu, Patriciu ) ... tot m-as bucura ! m-as bucura
pentru ca scopul , curatirea societatii de mafioti, ar avea un inceput ... li
s-ar clatina piedestalul intangibilitatii ... ar fi un precedent si cine stie ...
candva s-ar putea sa iesim din mocirla morala a tranzitiei ! Stiu ca
prietenul nostru @JTBC ma va trage de urechi pentru incalcarea "principiilor
jurisprudentei" ... dar vreau sa vad si eu un lup muscat de oaie !!! macar
unul ! ... iar cu jurisprudenta "mon cul" ... a fost inventata de patura cea mai
corupta din romania , juristii , cu scopul de a-si putea justifica ticalosia !
Jurisprudenta se aplica doar ...vip-urilor si mafiotilor ! nu cumva sa "gresim"
fata de ele ... in rest "ocnasii" fac puscarie pentru furtul unei paini !
Pana la urma mie unu nu-mi pare rau ce am votat.Si sunt bucuros ca poporul a gandit atunci si din cele doua variante a ales-o pe cea mai buna.
Daca reusesc sa condamne unul din marii mafioti eu votez PDL,din nou!Dar dupa 6 ani nu mai cred in Alba ca Zapada cu chelie.De fapt nu am mai crezut dupa primul an,cand uitase de tepe si altele.Sa nu mai zic ca dupa ce a infierat "comunistii" (PSD) a facut guvern cu ei,deci cam atat despre cat pot astia sa se tina de o treaba.
Stargate e tare poza,vezi ca cea mai urata de acolo e fana Base,trebuie stearsa ca strica toata poza.E urata cu spume.In rest vezi ca e mai bine decat sa te uiti la Nasu?Sau la latraii de pe Antena3?Ai vazut ce mogul de treaba e Vantu?![]()
: