Results 1 to 15 of 312

Thread: EOLIANU' la bula(ngi)u!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    stim toti sau asa cred cum este cu bugetul de pensii cati contribuie cu bani si cati beneficieaza de pensii , probleme sunt in toata europa cu begetele de pensii uitati-va ce proteste sunt in franta pe tema asta . am fost mintiti toti la nivel global cu crestere economica dar totul a fost un balon de sapun care s-a spart la prima adiere problema mare pentru noi a fost ca statul nu a avut resursele financiare ale altor tari sa sprijine economia iar din imprumuturi s-au platit pomenile electorale ( pensii , salarii fara acoperire , imprumuturi scadente , furaciuni la greu ) . este usor sa judeci partinitor toti sunt vinovati si aici ma refer la politicieni care nu au fost in stare si nu au dorit sa separe politicul de economic asa ca oricare ar veni la putere mergem pe vechea zicala ''' pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii ''' si noi ramanem si ne certam aiurea care hoti sunt mai buni ai lor sau ai nostri
    Pai de ce judec partinitor daca spun ca guvernul actual e incapabil si mai mult incurca decat ajuta?Ce legatura are afirmatia asta cu ceilalti?Actualii sunt "solutia cea mai buna","cei care vor sa faca treaba",etc?Pana la urma daca vrei sa faci comparatii poti sa il asculti pe cel care conduce de fapt guvernul si care spunea ca cel mai bun guvern a fost cel al lui Nastase sau ca si-ar dori un ministru de finante ca Remes,nici nu trebuie sa spun eu asa ceva.Nu a fost nici un guvern atat de dezastruos in ultimii 20 de ani ca asta,daca nu vreti altul macar sa scapam de ei si sa lasam direct FMI sa ne guverneze.Am zis acum 1 an ca ori cu Boc ori cu Simona Senzual ca prim ministru e tot una.A fost tot circ cu ministri ca Seitan si Vladescu,acum schimbati cu altii si mai habarnisti care se uita unul la altul cand ii intreaba cineva ceva concret.Nu stiu pe ce lume sunt si ce cauta ei acolo.
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ai dreptate acest guvern este un dezastru ... doar ca nu demonizam pe uni uitand ce au facut altii si vremea va arata cat de rai au fost astia in comparatie cu altii . problema este ca niciun partid nu doreste sa-si asume guvernarea pentru ca oricat dau din gura la teve nu au solutii sa scoata tara din rahatul in care ne-au adus politicienii .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu vrea nimeni sa guverneze?Vom vedea cand pica actualii,ar fi culmea sa ramana scaunele de la guvern goale,dar mi-ar place dupa cum am spus si mai sus.Doar nu crezi ce zice marinelul,e trucaj frate!
    Ca si ceilalti au furat,etc am spus-o demult,nu vad de ce trebuie sa fie o scuza chiar si cand stranuta piticul Boc.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

bine ar fi sa fie adevarat ... in aceasta tara mai este mult de furat inca nu s-a terminat sacul , problema este ca nu mai sunt bani lichizi pentru contracte adevarate si fmi-ul este cu ochiul pe noi . sa dea Domnul sa fie bine cu alti dar tare imi este teama ca tot prost o vom duce .

cu respect
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu vreau doar sa nu fie si mai rau,mai bine e putin cam greu la datoriile care le avem si situatia economica grava.Atat,sa nu mai merge la vale.In rest visele alea cu justitia,etc pentru care am votat si eu in 2004 si mi-am luata teapa in Piata Victoriei.
    :

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Hai sa fim seriosi ! chiar crezi ca panglicile scoase pe gura la chermezele liberale sau pesediste referitor la dorinta lor apriga de a guverna au vreo
    acoperire ? NU ... nimeni nu vrea puterea ACUM ! toti vor sa ramina in carti pentru momentul cind va trece criza ! asta este adevarul ... acum nu poti
    acumula decat oprobiul popular si zoaiele "jurnalistilor" ... ehei ...dar ce grozavi vom fi dupa ce-au scos altii castanele ...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok,voi o tineti pe a voastra.Nu vrea nimeni la putere,nici macar pedeleii,dar probabil ii forteaza cineva de stau acolo.
    De furat se gaseste intotdeuna ceva,chiar si pe datorie de la FMI.In rest poporul roman are memoria scurta,uita si o palma data unui copil.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

o motiune de cenzura bine facuta reteaza elanul pedeleilor dar a facut opozitia ceva concret in acest sens , motiuni aruncate doar asa la vrajeala sa vada poporul ca nu dorm au fost cu gramada ... ceva beton sa curme elanul basescienilor si gata va fi lapte si miere in tara asta . hmmm dar cine vrea sa vina la putere si sa aplice masuri nepopulare chiar daca vor pune tara pe drumul cel bun , alegatorul voteaza cu burta plina si nu cu indici macro economici , il doare pe nea vasile de la tara daca suntem pe crestere economica daca burta este goala si nu are bani sa lucreze ogorul . ce este asa de greu sa se uneasca toti si dea cu guvernarea de pamant , in 2 ani pun tara pe picioare va curge lapte miere iar aia buni de la psd si pnl vor guverna pana la adanci batraneti ( sau pana se va plictisi costache si va finanta alt partid ) si gata cu polemica si cu contrazicerile ... pdl-ul va avea soarta pnt-cd-ului iar in politica va fi numai intelegere si voie buna .

ce frumos suna , nu ?

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

uite ca avem si opinii care coincid. sa-ti mai zic una de pe HN: interceptarile au fost facute intr-un alt dosar pe mandat (vedeti si data - e important) de Siguranta Nationala. si inca una: intrebati juristii in ce conditii interceptarile pe mandate de SN pot constitui probe (in f putine situatii... si asta de fata nu prea e una din ele)...
    mai vedem...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by JBTC View Post
    in 2009 s-a intrat cu 18 mld datorii externe scadente in 2014... so...
    @JBTC daca este sa o dam in copy-paste sa o dam dar sa nu mintim poporul cu televizorul

La sfarsitul lui 2007, datoria externa pe termen mediu si lung era de 38,526 miliarde euro, potrivit datelor revizuite de banca centrala in urcare fata de luna trecuta, cand estimase datoria de la finalul anului 2007 la 38,47 miliarde euro.

Datoria externa negarantata public, care provine in proportie covarsitoare din sectorul privat, insuma 33,651 miliarde euro la 31 decembrie 2008, fiind mai mare cu 34% (peste 8,5 miliarde euro) fata de sfarsitul anului 2007.
    Romania inregistra la finalul lunii iulie a acestui an o datorie externă totală de 87,542 miliarde euro, in creştere cu 9,01% faţă de finalul lui 2009, potrivit datelor publicate vineri de Banca Naţională a Romaniei (BNR). La sfarşitul anului trecut, Romania avea o datorie externă totală de 80,3 miliarde euro, potrivit datelor revizuite ale băncii centrale. Datoria pe termen mediu şi lung reprezenta 80,5% din totalul datoriei externe a Romaniei la 31 iulie 2010, potrivit datelor BNR, in creştere cu 7,3% faţă de finalul lui 2009. La randul său, ponderea datoriei pe termen scurt a sporit uşor, la 19,5%.
    Astfel, la finalul lunii iulie, datoria externă pe termen mediu şi lung a Romaniei insuma 70,49 miliarde euro, faţă de 65,7 miliarde euro la 31 decembrie 2009, iar datoria pe termen scurt se cifra la 17,04 miliarde euro, cu 16,8% peste nivelul de la finalul lui decembrie, de 14,59 miliarde euro. Datoria publică directă, ce include imprumuturi externe contractate direct de Ministerul de Finanţe şi autorităţile locale, a crescut cu 2,59 miliarde euro in primele şapte luni, pană la 14,57 miliarde euro, in timp ce datoria externă garantată public a crescut cu 18,5%, la 1,79 miliarde euro. In schimb, datoria externă negarantată public a scăzut cu 699 milioane euro in primele şapte luni, la 38,57 miliarde euro.
    datele sunt preluate de pe site-ul www.wall-street.ro
    Last edited by stargate; 13-09-10 at 23:56.