Results 1 to 15 of 312

Thread: EOLIANU' la bula(ngi)u!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ar fi trebuit sa fie un punct de inceput cu tot ce ai zis mai sus @zmeura si am sperat ca basescu sa aibe puterea pe mandatul final sa taie in carne vie dar m-am inselat nu a avut puterea sa se debaraseze de capusele partidului acum este prea tarziu sa-si spele pacatele a permis prea multa furaciune din partea propriilor oameni . in tara asta s-a furat se fura si se va mai fura la greu ... se ne uitam in oglinda fiecare si vom vedea ca fiecare furam atat cat ne pricepem fiecare la nivelul la care lucram dar astia parca sunt fara mila
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

asta e... vb presedintelui: fiecare sa-si ia "soarta" in propriile maini!
    din cand in cand mai scapa cate un adevar... statul roman e incapabil sa ofere propriilor cetateni minimul de decenta (scoli, drumuri, sanatate etc)...
    in plus va fi din ce in ce mai subtirel. jefrey franks implementeaza in ro ce-a implementat si-n paraguay: un stat in care bugetl va avea o pondere de 10-12% din PIB (in restul tarilor eu dezvoltate e undeva la 45-50%)... o fi bine? o fi rau? nu stiu... vom vedea!
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH