Page 5 of 21 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
Results 61 to 75 of 312

Thread: EOLIANU' la bula(ngi)u!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Arestati preventiv au fost:Remes, Muresan, Becali, Patriciu,Dan Diaconescu , parca si Vantu inca odata,etc plus circul televizat de la perchezitia lui Nastase.Condamnari zero.Asa va si ramane pentru ca nu are nici o treaba cu justitia.
    Daca cei de mai sus ar fi fost judecati si condamnati pe corecte eram departe,asa ne mai uitam cum il plimba pe cate unul cu catuse la maine cateva zile si apoi totul se uita,e randul altuia.
    Dar daca spui asta iti sar unii in cap ca ii aperi,nu ca de fapt deja stii scenariul regizat de cineva constant in ultimii ani si ca te-ai plictisit de acelasi circ ieftin cat timp de fapt nu se face nimic in tara asta.Ni se tot arata niste rai care sunt scosi ca vinovati pentru toate relele,dar nu sunt nici macar trimisi in judecata pentru raul pentru care ar trebui sa raspunda.Praf in ochi intr-o tara comparata cu Rusia cand vine vorba despre "democratie".De fapt suntem mai rau.
    :

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@pacala68
    nimeni nu a negat intelijenta lui costache cind e vorba de averea lui....da nu pricep ..au o datorie de 500 milioane,decretul de scutire a expirat,trebuie executati daca nu platesc.ca e kazmunai sau shell sau costache.

au beneficiat de 500 de milioane timp de 7 ani fara nici o dobinda....tu poti sa faci asta????

si vrajelile cu somerii nu prea tin....vei vedea

huuuuuuuuuuuo basescu(nesimtitu draq cere banii de la kazmunai)

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

n-au beneficiat deloc de 500 mil timp de 7 ani fara dobanda. suma de 570 mil (mai exact) include penalitati!... nu spune nimeni ca nu trebuie recuperata suma dar trebuie luate in calcul mai multe elemente. viata nu-i facuta din alb si negru ci din nuante de gri. nu poti sa dai cu barda in astfel de cazuri. trebuie sa iei in calcul si ca cei 9000 angajati raman pe drumuri si ca vei avea costuri sociale cu ei si ca nu vei mai incasa vreo 75 mil eur tva si impozite in vreo 4 ani de la ei... daca o solutie ar fi re-esalonarea cu transe de cate 100 mil pe an (asa cum au cerut kazahii) eu cred ca-i de preferat... asta daca ne gandim si la oameni si la capitalul strain care se plimba p-aici... daca nu... da-i in ma-sa sa-si ia catrafusele, sa ne dea cei 500 mil (pe care ii tocam in 6 luni) si mai vedem noi... de ce sa tinem noi cont de faptul ca aceste 570 mil sunt datorii de dinainte de privatizare (privatizarea Petromidia din 2001- ca asta are datorii - rompetrol a fost privatizata in 98 prin cumpararea pachetului majoritar de catre un grup de actionari straini avandu-l pe patriciu in centru) - asta pt sarmanii care cred ca-s datorii facute de patriciu - sunt datorii preluate pt care patriciu a cerut scutire dar statul roman nu i-a dat (asa cum a procedat cu alte companii straine)? adica facute tot de statul roman... executam silit ce mama ma-sii!
    Last edited by JBTC; 12-09-10 at 20:14.
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mei ,
    cum draqu beneficiezi de niste bani
    pe care nu-i ai
    si
    care sint creanta fiscala !!

ai baga mina'n foc cu somerii ?! ..... incep sa se fereasca sa mearga pe strada besescienii

Mentioned
    0 Post(s)

banii astia trebuiau platiti acum 7 ani...au existat dar s-a preferat sa nu fie platiti.....s-au facut investitii de ei.....pina nu de mult rulau reclamele rompetrol pe irealitatea...ca ce tari sunt ei.....nu au bani?

reesalonare pe 5 ani? scumpesc benzina cu citiva centi si vor plati datoria....dar o vor plati EI???????

nu concediaza rompetrol 9000 de angajati ca nu au cum..e aberatie.....

aaaa ca vor reduce salariile,si altele..e posibil.pentru ei nu e criza?

adica astia ii executa pe bugetari cu 25% si ii iarta pe astia cu petromul??????e aberant

huooooooooooooo basescu
    Last edited by outcast; 12-09-10 at 20:20. Reason: am uitat de base

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Afacerea cu cele 600 de milioane sta cam asa ... cand a luat Patriciu
    Petromidia ... ea era inglodata in datorii ... a luat-o cu 50 de milioane si
    obligatia de a plati cu un termen de gratie datoria ... cand a expirat
    termenul de gratie Patriciu a vandut Kazahilor Petromidia cu tot cu datorie ...
    deci ... statul l-a creditat cu 600 de milioane ... asa cat sa devina si el miliardar ...
    si cand sa-si plateasca si el obolul ... ce sa vezi pasam datoria altora !
    Nu-i reprosez c-ar fi facut zob Petromidia ! dimpotriva ! a dat de lucru la oameni
    ...bravo lui ! da tot gangster ramine ... care cum necum ...a reusit
    ... cu toata jurisprudenta de care vb aici un prieten ... sa nu fie judecat !
    nu sa arate ca nu-i vinovat ...ci sa nu fie judecat !

Mentioned
    0 Post(s)

banii astia n-au existat niciodata! bani astia reprezinta datoria petromidia catre statul roman in conditiile in care petromidia era a statului roman... rompetrol a preluat de voie de nevoi aceasta datorie. adica nevasta imi datora niste bani si dupa ce am divortat am pretentia sa mi-i dea noul sot... asta tot urla patriciu de ani de zile (merita executat pt ca a preluat si a semnat sa preia datoriile - adica pt tampenie - dar a rezolvat pb intre timp)... mai documentati-va inainte de a acuza in stanga si dreapta doar pt ca asa ati citit in nu stiu ce ziar...

culmea: toti investitorii straini au beneficiat de stergerea datoriilor numai un roman nu!... culmea: hotul ala de patriciu a facut ditamai compania petroliera din rompetrol... da e naspa ca s-a imbogatit si a cladit un holding profitabil... e naspa ca n-a avut afaceri cu statul... e naspa ca a dat de lucru si ca ofera nenumarate burse de studii... sunt buni asfaltangii ca ne clatim ochii la masinile lor...
    Last edited by JBTC; 12-09-10 at 20:27.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    cand a luat Patriciu
    Petromidia ... ea era inglodata in datorii ...
    a preluat-o Dinu dupa ce-a preluat-o statul dupa ce-a preluat-o de la stat niste investitori turci etc

eu zic ca mai bine evoluam , eu zic ca in urma reformei statului sa-i impuste direct pe strada ..... cum pe cine - n'are importanta

Mentioned
    0 Post(s)

m-am documentat un pic.....
    io cred ca statul roman ii datoreaza lui costache p vreun miliard.......a dracu stat roman.....vine acum cu elucubratiile astea precum ca rompetrol trebuie sa plateasca 500 milioane.......NU credeti asta ..e doar propaganda....

la fel de nesimtiti sunt si astia de lau saltat pe vintu...si el a facut doar bine romaniei si romanilor......

acu ma duc sa fac un gratar ca se intuneca....
    @pacala,revin dupa miezul noptii.

huuuuuuuuuuuuuuuuuooo basescu(nemernic de doi bani,indrazneste sa acuze neprihaniti precum costache p si vintu-curata nesimtire)

Mentioned
    0 Post(s)

initial au luat-o turcii si au facut-o praf, apoi a luat-o din nou statul si au nenorocit-o cu firmele capusa dupa care a luat-o rompetrol si a facut-o una din cele mai profitabile rafinarii... in loc sa puna mana dracului sa lucreze asfaltangii cu bitumul polimerizat facut acolo (singurul conform cu standardul european) asfaltangii ne pacalesc cu rahatul asta de asfalt negru care se curata la prima ploaie... plm vorbim din auzite ca asa citim prin ziare... ne dam cu parerea crezand ca stim, cand de fapt nu stim nimic! da' asa-i place romanului sa se dea el stiutor in toate cele... outcast esti intr-o mare eroare in subiectul rompetrol... stai flexat. - uite ca acum te-am bagat in seama direct. iti dau voie sa ma-njuri dar esti varza prietene - 1. habar n-ai de nimic 2. crezi ca le stii pe toate! 3. daca as fi atat de dezinformat ca tine... as baga capul in nisip! chiar m-am enervat. la revedere, drum bun!
    Last edited by JBTC; 12-09-10 at 20:37.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    acu ma duc sa fac un gratar ca se intuneca....
    @pacala,revin dupa miezul noptii.
    Autodafé
    si apoi vi sa ne bintui ?

( cind o sa scada presiunea GN la iarna sti cine o sa fie umflat preventiv cu mascati ? )

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

... si uite asa in plina criza financiara si economica avem CIRCU ... ca sa uitam de paine !!!
    Multumesc lu' Base ;lu' guvern mai ales lui mama-lui guvern ;si mama lu' parlamentar pt dragostea lor fata de noi !!! Si cred ca si noi si ei avem acelasi sentimente reciproce!!!
    Cred ca arestarea lui SOV sa facut pt a mai urca oleca in sondaje ca prea a dat populatia cu ei de pamant ...
    De cand a picat FNI si a fugit Nicolae Popa au avut tot timpu la dispozitie sa ii asculte telefoanele si sa ii faca dosar . (nu arestarea e ciudata ci perioada cand e facuta )
    Apropo exista vreo lista si cu cei care au beneficiat de bani FNI-lui ma refer la cei cu retrageri masive... sau a avut grija SRI si M.I etc sa o treca la secret de serviciu

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu conteaza ce faci pentru tara , nu conteaza daca faci reforme ori ba , nu conteaza daca esti pe crestere economica ori nu ... la alegeri va conta cine da mai mult asa ca cine va da mai mult la viitoarele alegeri acela va castiga .

cu vantu ... uitati-va la privirile pierdute ale analistilor onesti plangand ca a disparut mana ce o pupau in fiecare zi pur si simplu imi este sila , nu m-am uitat la stiri in ultimile 3 zile sunt ridicoli in ce hal au adus meseria de jurnalist . basescu sigur este in spatele arestari dar sa fim seriosi vorbim totusi de un talhar care si-a cladit imperiul ( ce a mai ramas din el ) pe inselaciune .

cu respect
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

-Datornicii sa isi plateasca datoriile!
    -Hotii sa raspunda in fata legii!
    -Pe mincinosi si hoti sa nu ii mai aleaga lumea!
    Dar nimic din astea nu se vor intampla in tara noastra atat de balcanica.
    :

Standard RSP member wilee's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Si 5 ani de puscarie daca nu indeplinesti 50% din ce ai promis in campania electorala in primii 2 ani de mandat, asta pentru primari ,prefecti, deputati, senatori si mai ales presedinte.
    Sa vezi atunci ordine si curatenie .

Page 5 of 21 FirstFirst 12345678915 ... LastLast