unii nici acum n-au inteles ca:
1. datoriile petromidia sunt facute de statul roman
2. cu 570 milioane eur nu rezolvi datoria de aprox 80 mld eur facuta in ultimii 2 ani (da, stiu decat 20mld au luat de la fmi... adevarul e un pic mai complicat - pe langa fmi, statul roman a luat multe mld de la banci cu scadenta la 6-12-24 luni)...
3. deficitele de la fondul de pensii si somaj sunt pipi pe langa fondurile aruncate pe achizitii... daca ar fura cu 25% mai putin am putea vb si de relansare economica...
4. justitia nu se realizeaza prin arestari (sau nu numai, arestarea fiind doar o masura in cadrul procesului penal): arestare nu inseamna pedeapsa! condamnari in mandatul lui TB - ZERO!
5. rusine, dinu patriciu!

---------- Post added at 05:24 ---------- Previous post was at 05:20 ----------

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
JBTC - este clar că dacă-l provoci pe outcast se ajunge la situaţia de faţă. Chiar nu-l poţi ignora ?

outcast - este necesar să ai un limbaj atat de colorat ? Chiar nu te poţi abţine de la atacuri la persoană ?

Omiteţi un lucru important cred eu. Va certaţi degeaba şi faceţi politică in felul vostru, dar politicienii fac ce ştiu ei mai bine.

Nu vă pot cere să vă inţelegeţi ca oamenii, dar incercaţi să vă ignoraţi reciproc dacă altfel nu se poate.

.
la fel de clar e ca... raspunde la provocari... asta spune totul (si mai ales modalitatea de a raspunde la provocari...).
nu ne certam si nu facem politica. doar polemizam... unii mai bine, altii mai putin bine...
nu poti ignora oamenii... ar insemna ca nu-ti pasa. cand crezi ca un om greseste (indiferent din ce motiv/cauza) incerci sa-l faci sa vada unde greseste. poti reusi sau nu...