Page 18 of 21 FirstFirst ... 81415161718192021 LastLast
Results 256 to 270 of 312

Thread: EOLIANU' la bula(ngi)u!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Nu tipam pe aici pentru ca eu m-am inscris in 2007,de unde stii ca nu am tipat in alta parte?Atat legat de PNL cat si de PSD?
    Intre 2007-2009 nu am laudat pe nimeni,era bine si nu aveam de ce sa protestez prea tare,faceam misto de premierul motociclist si am cerut ca Remes si Muresan sa fie condamnati dupa vizionarea filmului furnizat de ..... stim noi cine.
    Restul sunt din laboratorul de propaganda.Bineinteles Patriciu e de vina ca Roberta Anastase trece legi foarte importante de una singura.
    Si da,pe banii MEI.Am tot dreptul asta indiferent de cine e la putere nu dupa cum imi spun unii.Asistatii sociali VREAU sa-i tin pe banii mei,pe hoti nu.

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

Oricat ar fi furat unii (vad ca Basescu nu vine niciodata cu dovezi,doar cu acuze) dupa 2 ani de guvernare si 20 de miliarde imprumutate de la FMI nu mai trebuia sa se simta nimic din "mostenirea grea".Nu mai au scuze asa cum nu au scuze pentru furt,palme si batjocorirea instutiilor statului cu votarea unor legi din burta.Dar probabil ca de vina e lupul rau,nu?

PS: Parca se lauda Base ca la fiecare 3 luni merge in Piata Universitatii sa se intalneasca cu poporul.Pai acum are ocazia,poporul il asteapta in piete.Hahaha.
    stai linistit....nimeni nu a furat nimic ..sunt doar minciuni..de-ale lui base.....

doar cei de acum fura....cei dinainte nu au furat....
    ce te faci ca sunt romani care NU VOR sa tina asistati social pe banii LOR?????asta nu conteaza nu??

dspre mostenire grea, ai auzit vreodata de efecte pe termen lung????

nu ai explicat cum e cu crestere de +8% si deficit de -4,7.....dar nu conteaza..restul ""e" prosti..
    cum e cu zacamintele din marea neagra?cei care le-au vindut nu erau platiti tot din banii TAI?..nu ai tzipat atunci deloc...

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cu mostenirea grea ai dreptate , de cind bulebista a eradicat viile bugetii si urmasii lor se otravesc cu bere . ( desi istoriceste mai 'nainte este Noe si intoxicatia cu apa )

iar despre paradoxul bugetar .... taman necoitza il exerseaza pe sectorul 3 cu o fintina cintatoare .

cit despre zacamintele din marea neagra ..... eu zic sa nu insisti ( dupa cum ai fi putut constata usor pina si corifeii gugumaniei , Boc si Iancu au facut ciocu mic )

Mentioned
    0 Post(s)

nu insist...doar intreb...e voie?

lasa-ma cu vrajeli de tip propaganda realitatea- psd.daca boc e minjit sa plateasca daca base e minjit sa plateasca...eu doar nu vad corect sa vinzi pielea ursului din padure..si in ultima saptamina de mandat....si un prost ca mine isi da seama ca ceva nu e curat ....

sa nu zic de cei cu adevarat intelijenti

ha?

Mentioned
    0 Post(s)

eu te-am avertizat sa nu insisti ..... da tu batman_batman

respectivele resurse ale subsolului apartin statului roman numai ca celor care pricep mai putine li se poate spune orice bazaconie .

ai bagat de seama ca pina si guru a inceput s-o bilbiie cu Dinu si datoria unei firme de a rascumpara obligatiuni ?!

ce zici de baia de multime ?!

Mentioned
    0 Post(s)

resurse,redevente.etc..bazaconii....ai dreptate.....apartin statului roman...depinde cit....

baia de multime?de ce crezi ca m-ar interesa??....faptul ca basescu e sau nu e presendinte ma afecteaza mai putin decit ma afecteaza faptul ca ploua la cluj.

eu doar imi spun parerile MELE...de aia e libertate...

de ce deranjeaza atit cind spun ca costache e hotzul nr.1?
    tu cunosti pe cineva personal,sau vreun prieten care sa faca 2 miliarde avere in 10 ani?

in fine....

ps. guru a spus ca nu se stie cine trebuie sa plateasca datoria..costache sau kazmunay....eu v-am spus intr-un post anterior ca nimeni nu stie asta...ce te faci daca kaz munay vine si spune ca ei i-au platit lui costache si datoria????

Mentioned
    0 Post(s)

poi , nu io am obsesii cu Dinu desi poti conversa linistit cu el .... pe blog
    este ca te supara faptu ca virgula kazmoney a rascumparat deja obligatiiuni de vre-o 30x10^6 $ ..... va cam lasa fara argumente

basescu , DESCHIDE ! POLITIA !

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pacala, renunta... iti consumi neuroni degeaba...
    unde nu-i pic de logica nu vei face lumina in veci
    totul tine de educatie. si unde nu exista educatie...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Asa se zice cand nu mai e nimic de spus...oricum de la topicul lui Vintu ati dat-o in alte alea!Treceti imediat la subiect ca sa nu va sterg postarile la toti!!!

Mentioned
    0 Post(s)

ce-ar mai fi de spus?... ar trebui inchis topicul

Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Oricum fiecare o tine pe a lui, nu ajungeti la nici un rezultat.
    Is bune si discutiile astea, vedem fiecare ce optiuni are, dar parca e prea mult. Ne-am cam lamurit destul. Luam fiecare ce-i bun si de la unii si de la altii, dar daca mai continuam parca am fi dusmani si parca nu asta e rostul.
    Dupa ce ca o duce lumea prost , indiferent din vina cui (parerea mea ca a tuturor) mai ne si facem nervi pentru acesti multi nesimtiti care s-au perindat in cei 20 de ani. Bine nu o sa fie prea curand in tara asta oricat ne-am strofoca noi pe forum. Parerea mea e ca nu avem societate civila care sa reactioneze prompt si corect indiferente cine conduce atunci cand se fac asemenea greseli grosolane. Nu putem sa stam pasivi , o tara intreaga si sa ne asteptam ca sa ne mearga bine. Eu as sustine oricand societatea civila, dar e inexistenta;cel putin in zona asta a mea nu am auzit sa fie .
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

va rog sa terminati cu atacurile la persoana si cu jignirile ... putem discuta si sa facem caterinca ca doar cu atat ne alegem .... nimeni nu ne scoate din criza doar singuri reusim .

este pacat sa va jigniti pentru politicieni
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Deja e cam mult . Cred ca cineva trebuie sa intervina, altfel suntem penibili sa asistam la asa ceva.
    Da , multumim ,s-a sters in timp ce scriam.
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation

Ultimul avertisment. Urmează ban-ul

Reveniţi la subiect. Dacă mai există asa ceva ...

.

Mentioned
    0 Post(s)

postul in care afirma ca nu sunt educat nu l-ai sters....pacala polemiza cu mine si eu cu el..fara sa ne insultam....

fiecare posteaza parerile lui fara sa insulte nu?
    daca nu se opreste,si nu ma ignora nu ma deranjeaza ca imi dati ban dar tot spun ce am de spus.......

aici daca nu injuri pe basescu sau pdl esti lipsit de educatie sau ai creierul spalat.

Mentioned
    0 Post(s)

vreu un raspuns de la moderatori:
    cu ce am ofensat in postarea anterioara? ce atac la persoana am produs?
    analizati mai atent postarile si tratati-le ca atare, va rog! nu comparati postarile mele cu limbajul suburban al altor utilizatori...

in incheiere:
    "E usor a scrie versuri
    Cand nimic nu ai a spune,
    Insirand cuvinte goale
    Ce din coada au sa sune."
    M.E.

considerati ca merit ban? nici o pb. daca o echipa de moderatori considera ca merit ban pt afirmatii cel putin logice si de bun-simt... n-am ce cauta aici!

toate cele bune!

ps.
    incercati sa fiti rationali, nu subiectivi.
    ps2.
    postul in care am facut referire la "educatie" nu era adresat explicit niciunei persoane. faptul ca unii s-au simtit... e pb lor!
    Last edited by JBTC; 24-09-10 at 22:42.

Page 18 of 21 FirstFirst ... 81415161718192021 LastLast