ti se par hilare degeaba: astea-s codurile in vigoare...
nu e vb de ura fata de basescu... doar ca, intr-un stat de drept, cine nu e dovedit... e nevinovat! in plus, nu poti condamna pe nimeni pt o fapta (deocamdata presupusa - juridic, chiar daca noi stim ce si cum, n-avem probe) actuala pe baza istoricului sau...
e vorba doar de procedura si de a analiza corect evenimentele. ca-mi place sau nu vantu si/sau basescu... e irelevant! dpdv juridic ceea ce s-a intamplat e o mare pacaleala sa nu-i spun spectacol...
p.s.
raspunde la intrebarile pe care le-am pus si tragi singur concluzia.
inca o data pt toata lumea: masura arestarii preventive exte o masura exceptionala care se cere doar in cazul in care o persoana, despre care sunt suspiciuni ca ar fi faptuit o fapta penala, poate prezenta pericol social si/sau ii poate influenta pe martori, procurori, judecatori si/sau poate invalida probe (sub orice forma).
daca procurorii au deja probe solide (beton) interesul ar fi ca ele sa fie administrate in instanta pe fond, intr-un proces penal cu rezultatul - o sentinta definitiva si irevocabila.
faptul ca l-au arestat, fara sa se fi impus aceasta MASURA (arestarea nu e pedeapsa!)... nu-mi spune decat ca procurorii nu prea au probe...
asa ca daca-l vreti pe eolian la bulau (definitiv si irevocabil)... nu prea vad de ce va bucurati pt arestare... pt ca va scapa!

Reply With Quote

..sau ma rog...pot avea atita vreme cit pupa in kur pe patriciu si patricieni....era bine daca se acceptau pareri si contra